Berenli saatler topiği dostluk çekilişindeki hediyelerimiz :)

Ne güzel herkes hediyelerini almis. Bütün hediyelerde birbirinden güzel. Kızlarımız zevkli maşallah.
Bu arada hediyesini almayan kim var?? Ben daha almadım cokkk sabirsizlaniyorum:))

Ne güzel herkes hediyelerini almis. Bütün hediyelerde birbirinden güzel. Kızlarımız zevkli maşallah.
Bu arada hediyesini almayan kim var?? Ben daha almadım cokkk sabirsizlaniyorum:))

evrenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızz özlettinn kendini yaaaaaaaaaaaaaaaa

Hediyelerin çok güzel canım çantana bayıldım yaa.Benimde canım nutella çekti bak şimdi.Vuslat ablam kesene bereket.Canım hepsini iyi günlerde kullan

ben almadım vuslat abla bide sen tatlım

gule gule kullan hedıyelerını twesstım
vuslt ablcım kesene bereket

canım benim beğendiğine çok sevindim bitanemm
beğenmezsin diye korkuyordum:18:canımm kutu yollarda açılıp bozulmasın diye bayağı sağlam bantladım
söylemiştim zaten kurbanım çok zorlanıcak açarken diyecanım benim güle güle iyi günlerde kullan

Bendeeee özledim tatlım. Pazartesi aksamı gelirim artık Kocisim Pazartesi gidiyo.
Senin kurbanın kimdi tatlım)

benim kurbanımm eslemlivaydı tatlımdaaa kargom ulaşmamş tekrar gelmişş benm şehrimee adresi yanlış yada eksikmiydi artık bilemedimm yarın öğleden önce gidebilirsem tekrar yolluycammm:26::26:

tweestcim güle güle kullan hediyelerini
vuslatım kesene bereket
teşekkrrr ederimmm tatlımmmmm sağolasınnn
gule gule kullan hedıyelerını twesstım
vuslt ablcım kesene bereket
teşekkrlerr ofeliyacımm sendee bikaç resm daha eklee kız yatak odanı tam göremedimmmm:)))

sapsağlamm geldii hiçbiyeri bozulmamş bükülmemişş sankii kargocular kucaklarındaa taşımışşlarr:))))))))

Hediyelerin çok güzel canım çantana bayıldım yaa.Benimde canım nutella çekti bak şimdi.Vuslat ablam kesene bereket.Canım hepsini iyi günlerde kullan

ben almadım vuslat abla bide sen tatlım

Elifim canim sen sanırım birazcık geç alırsın paketin hazır sadece turkiyeye gelmeyi bekliyor...

benimm hediyelerimde geldiiii kızzlaarr
katilciğimm eslemliva
paketlerim çookk şiriiinnn

içinden çıkan hediyeleriimmm eslemcim canım benim ne kadar çok uğraşmışsın bitanemm
çok teşekkürler canımmm

bu daaaa şekeeerrrr katilimmm yazdığı güzeelll notu paketlerin içine koyduğun kokulu bitkimi canım
bittim kokusuna hassaa düşünceli arkadaşımm benimm

bebişim alt değiştirme bezi kızlaarrr nasııııllll
ben buna bayıldım o kadar şirin kiii
bunlarda diğer kuzularımın canımm ya hepsini düşünmüşsün hemen kaptılar hediyelerini
kızımın zevkine göre almışsın canım bayılır böyle kurdaleli taçlara tokalara çok teşekkür etti sana canım
şapkalı tokasını çok sevdi karabiberim

oğlumda eldivenlerini yarın okula giderken takabilirmiyim dedi hemen

bunlarda benimm kolyemm, rollonum, eşarp iğnem buna bayıldım
ojem ve çekiliş uğurumuz

bir deeee maviiişşşş atkımm çok tatlı rengii mavi benim burcumun rengidirr canım

lolipoplarla jelibonu kaptı çocuklarr
vee canımm eslemciğiimiinn ellerinden ahududu reçeliii tadıı nefiss olmuş canımm
ellerine sağlık canımm benimm

canımm hepside çok güzell emeğine sağlık bitanemm
inann hepsii çok çook değerli hepsi için tekrarr tekrar teşekkür ederiimm canımm

Eklentiler

• $Fotoğraf2181.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 38
Hediyelerinn çok güzel ablam eslemin kesesine bereket.Alt değiştirm bezine bayıldım yaaaaa.Ablam hepsini iyi sağlıklı günlerde kullanmanı dilerim

Son düzenleme:
Hediyelerinn çok güzel ablam eslemin kesesine bereket.Alt değiştirm bezine bayıldım yaaaaa.Ablam hepsini iyi sağlıklı günlerde kullanmanı dilerim

tesekkur ederim bitanemm
resimlerin sonuna bidaha eklemisim yanlislikla bide kapi caldi o arada aceleyle ciktim iki kere eklemisim resmi ahududu recelini bitirdim bile kasiklaya kasiklaya

vuslat ablacım gule gule kullan hedıyelerenı cocukların cok şekerler allah bagışlasın.eslemcıyımın kesesıne bereket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…