Beren'im 1.Yl Dnmnz kutlu olsun

be_reN,yüreği güzel arkadaşım,birinci evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun.eşinle birlikde mutlu,huzurlu,sağlıklı,bol kazançlı ve neşeli bir ömür diliyorum.tüm arzuların gerçekleşsin.sevgilerimle seni tebrik ediyorum.​

canım benım cok sag ol tatlım yaa.. opuyorumnanaktan cok duygulandırıyorsunuz benı.. senağlama ole guzel oyle sevgı dolu bı kalbın varkı canım hemsom benım.. :1hug: orda banada yer actıgın ıcın cok tesekkur ederım canım.. Şeniz amin ınsallah canım ınsallah.. Rabbım nıce senelere ulasmayı nasıp eder ınsallah.. :Saruboceq: o gunlerı hep bırlıkte gormeyı nasıp etsın.. a.s. sag olasın..
opuyorumnanaktan

:kedi::kedi:
begendiysen ne mutlu bana canim benim
:kedi::kedi:
herseyin en güzeline
en iyisine layiksin
insallah hep gönlünce olur istedikleri
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bundan sonrada umutlu mutlu güzel bir gelecek sizin olsun
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:kedi:saol essem güzel bakan güzel görürmüs canimsin insallahopuyorumnanaktan

şanslısın bak iki topikin oldu,
kutlamıştım ama buseferki barışmanıza sevindiğimi söylemek istedim.
inşallah,üzücü olaylar yaşamassınız berencim.hep mutlu kalın tatlım.:Saruboceq:

incim sağol meleğim.opuyorumnanaktan

sag ol canımın ıcı.. Şeniz bıtanesın.. :1hug: Rabbım hepımızın gonlune gore versın.. :Saruboceq: sende benım ıcın olesın ınan bana .. :asigim: herseyın enıyısını en guzelını hak edıyorsun bıtanem benım
.. Şeniz a.s.

cok sag ol ablacım.. :1hug: Rabbım razı olsun hepınızden.. :Saruboceq: cok tesekkur edıyorum .. opuyorumnanaktanevet gercekten okadar cok sanslıyım kı en basta Rabbım sızın gıbı kalbı yuregı guzel pırıl pırıl ınsanlarla karsılastırdı benı.. opuyorumnanaktan gercekten de surprız oldu benım ıcın.. :kedi: ıncım surprızlere bayılıyor zaten.. :jeyyar:

Son düzenleme:
Tüm yaşantınız boyunca en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını beraber yaşamanızı dilerim... Mutluluklar…

Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…