• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beren'im 1.Yl Dnmnz kutlu olsun

evlilikyl.gif
be_reN,yüreği güzel arkadaşım,birinci evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun.eşinle birlikde mutlu,huzurlu,sağlıklı,bol kazançlı ve neşeli bir ömür diliyorum.tüm arzuların gerçekleşsin.sevgilerimle seni tebrik ediyorum.​

evlilikyl.gif
be_reN,yüreği güzel arkadaşım,birinci evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun.eşinle birlikde mutlu,huzurlu,sağlıklı,bol kazançlı ve neşeli bir ömür diliyorum.tüm arzuların gerçekleşsin.sevgilerimle seni tebrik ediyorum.​

canım benım cok sag ol tatlım yaa.. opuyorumnanaktan cok duygulandırıyorsunuz benı.. senağlama ole guzel oyle sevgı dolu bı kalbın varkı canım hemsom benım.. :1hug: orda banada yer actıgın ıcın cok tesekkur ederım canım.. Şeniz amin ınsallah canım ınsallah.. Rabbım nıce senelere ulasmayı nasıp eder ınsallah.. :Saruboceq: o gunlerı hep bırlıkte gormeyı nasıp etsın.. a.s. sag olasın..
opuyorumnanaktan

ıncım var ya ya ne dıyecegımı bılemıyorum ınan.. senağlama sana bısey demeye de gelmıyor kı.. :kedi: ya benı ole mutlu ettın kı sımdı anlatamam.. cok tesekkur ederım bıtanem benım .. :1hug: canımsın.. Şeniz cok sag ol canım benım Allah razı olsun senden.. :Saruboceq: barısmak bı yana ıste bu benı ole mutlu ettıkı anlatamam.. opuyorumnanaktan
kk yı ıste buyuzden cok sevıyorum oyle guzel dostluklara vesıle oldukı.. :gitme: uff yaa cok duygulandım.. senağlama tekrar cok tesekkur edıyorum bıtanem benım.. :1hug:

:kedi::utangac::kedi:
begendiysen ne mutlu bana canim benim
herseyin en güzeline
en iyisine layiksin
insallah hep gönlünce olur istedikleri
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bundan sonrada umutlu mutlu güzel bir gelecek sizin olsun
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

CtNO-1lE-1.jpg

buna bayıldım ya ıncım sen bıtanesın ne kada r ınce bı kısılıge sahıpsın hep canım ol emiii
beren sendee bak burda kac kısıyı uzuyosun dovmuyum kıs senı hep ıyı haberlerle gel senıde tekrardan opuyorum

:kedi:saol essem güzel bakan güzel görürmüs canimsin insallahopuyorumnanaktan

şanslısın bak iki topikin oldu,
kutlamıştım ama buseferki barışmanıza sevindiğimi söylemek istedim.
inşallah,üzücü olaylar yaşamassınız berencim.hep mutlu kalın tatlım.:Saruboceq:

incim sağol meleğim.opuyorumnanaktan

begendiysen ne mutlu bana canim benim
herseyin en güzeline
en iyisine layiksin
insallah hep gönlünce olur istedikleri
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bundan sonrada umutlu mutlu güzel bir gelecek sizin olsun
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sag ol canımın ıcı.. Şeniz bıtanesın.. :1hug: Rabbım hepımızın gonlune gore versın.. :Saruboceq: sende benım ıcın olesın ınan bana .. :asigim: herseyın enıyısını en guzelını hak edıyorsun bıtanem benım
.. Şeniz a.s.

şanslısın bak iki topikin oldu,
kutlamıştım ama buseferki barışmanıza sevindiğimi söylemek istedim.
inşallah,üzücü olaylar yaşamassınız berencim.hep mutlu kalın tatlım.:Saruboceq:

incim sağol meleğim.opuyorumnanaktan

cok sag ol ablacım.. :1hug: Rabbım razı olsun hepınızden.. :Saruboceq: cok tesekkur edıyorum .. opuyorumnanaktanevet gercekten okadar cok sanslıyım kı en basta Rabbım sızın gıbı kalbı yuregı guzel pırıl pırıl ınsanlarla karsılastırdı benı.. opuyorumnanaktan gercekten de surprız oldu benım ıcın.. :kedi: ıncım surprızlere bayılıyor zaten.. :jeyyar:

Son düzenleme:
Tüm yaşantınız boyunca en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını beraber yaşamanızı dilerim... Mutluluklar…

Şeniz Şeniz

55453523xc4.gif

Back