- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
- Konu Sahibi incitanemtuana
nice nice senelereeee umarım mutluluğunuz daim olur ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nice nice senelereeee umarım mutluluğunuz daim olur ...
be_reN,yüreği güzel arkadaşım,birinci evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun.eşinle birlikde mutlu,huzurlu,sağlıklı,bol kazançlı ve neşeli bir ömür diliyorum.tüm arzuların gerçekleşsin.sevgilerimle seni tebrik ediyorum.
mutluluklar...
nıce bırıncı seneler dılerım bırıncı sene tadında olması dılegıyle..
ıncım var ya ya ne dıyecegımı bılemıyorum ınan.. senağlama sana bısey demeye de gelmıyor kı.. :kedi: ya benı ole mutlu ettın kı sımdı anlatamam.. cok tesekkur ederım bıtanem benım .. :1hug: canımsın.. Şeniz cok sag ol canım benım Allah razı olsun senden.. :Saruboceq: barısmak bı yana ıste bu benı ole mutlu ettıkı anlatamam.. opuyorumnanaktan
kk yı ıste buyuzden cok sevıyorum oyle guzel dostluklara vesıle oldukı.. :gitme: uff yaa cok duygulandım.. senağlama tekrar cok tesekkur edıyorum bıtanem benım.. :1hug:
buna bayıldım ya ıncım sen bıtanesın ne kada r ınce bı kısılıge sahıpsın hep canım ol emiii
beren sendee bak burda kac kısıyı uzuyosun dovmuyum kıs senı hep ıyı haberlerle gel senıde tekrardan opuyorum
:kedi::kedi:
begendiysen ne mutlu bana canim benim
:kedi::kedi:
herseyin en güzeline
en iyisine layiksin
insallah hep gönlünce olur istedikleri
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bundan sonrada umutlu mutlu güzel bir gelecek sizin olsun
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
şanslısın bak iki topikin oldu,
kutlamıştım ama buseferki barışmanıza sevindiğimi söylemek istedim.
inşallah,üzücü olaylar yaşamassınız berencim.hep mutlu kalın tatlım.:Saruboceq:
incim sağol meleğim.opuyorumnanaktan
Nice mutlu yıllar diliyorum
Rabbim ayırmasın inşaallah:Saruboceq:
nice nice senelereeee cnm benim:)
nice mutlu güzel huzurlu yıllara opuyorumnanaktan