• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beren'im 1.Yl Dnmnz kutlu olsun

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.343
26
208
41
İsviçre
opuyorumnanaktancok mutluyum cokopuyorumnanaktan
Şenizberenimden aldigim son dakika habeiyleŞeniz
:asigim:barismislarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:asigim:
a.s.dündü evlilik yil dönümün ama ben yinede kutlamak istedima.s.
:kedi:umarim begenirsin canim:kedi:
:Saruboceq:rabbim sizi ömür boyu mutlu etsin insallah:Saruboceq:

CtNO-1nK-1.gif

CtNO-1lE-1.jpg

CtNO-1lG-1.jpg

CtNO-1lH-1.gif

:nazar::nazar::nazar:

ıncım var ya ya ne dıyecegımı bılemıyorum ınan.. senağlama sana bısey demeye de gelmıyor kı.. :kedi: ya benı ole mutlu ettın kı sımdı anlatamam.. cok tesekkur ederım bıtanem benım .. :1hug: canımsın.. Şeniz cok sag ol canım benım Allah razı olsun senden.. :Saruboceq: barısmak bı yana ıste bu benı ole mutlu ettıkı anlatamam.. opuyorumnanaktan
kk yı ıste buyuzden cok sevıyorum oyle guzel dostluklara vesıle oldukı.. :gitme: uff yaa cok duygulandım.. senağlama tekrar cok tesekkur edıyorum bıtanem benım.. :1hug:

CtNO-1lE-1.jpg

buna bayıldım ya ıncım sen bıtanesın ne kada r ınce bı kısılıge sahıpsın hep canım ol emiii
beren sendee bak burda kac kısıyı uzuyosun dovmuyum kıs senı hep ıyı haberlerle gel senıde tekrardan opuyorum

canim berencigim inan cok sevindim evlilik yildönümünüz kutlu olsunopuyorumnanaktan
rabbim bir ömür boyu birbirinizden ayirmasin:Saruboceq:
saglikla huzurla mutlulukla bir ömür gecirmenizi dilerim canimopuyorumnanaktan:nazar:

CtNO-1lE-1.jpg

buna bayıldım ya ıncım sen bıtanesın ne kada r ınce bı kısılıge sahıpsın hep canım ol emiii
beren sendee bak burda kac kısıyı uzuyosun dovmuyum kıs senı hep ıyı haberlerle gel senıde tekrardan opuyorum

sag ol canımın ıcı bıtanem benım.. Şeniz ınsallah :Saruboceq: ben guzel haberler aldıkca canlı yayın yaparım sıze.. kaydirigubbakcemile3

canim berencigim inan cok sevindim evlilik yildönümünüz kutlu olsunopuyorumnanaktan
rabbim bir ömür boyu birbirinizden ayirmasin:Saruboceq:
saglikla huzurla mutlulukla bir ömür gecirmenizi dilerim canimopuyorumnanaktan:nazar:

oyy oyy yengosum Şeniz canım ablam benım cok sag olasın .. :1hug: ınan bole guzel seylerı duydugumda ole cok duygulanıyorum kı.. senağlama cok sevıyorum sızlerı.. opuyorumnanaktan cok tesekkur ederım.. ınsallah nıce yılları hep bırlıkte kutlarız boyle bır arada.. Şeniz

canım benim evlilk yıl dönumunuz kutlu ve mutlu olsun ALLAH ım kötu günler göstermesin sizleri kem gözlerden korusunopuyorumnanaktan​

nice mutlu senelere berenim rabbim hiç ayırmasın sizi inşallah opuyorumnanaktan

cok tesekkur edıyorum heram.. Şeniz amin canım benım amin :Saruboceq: ınsallah rabbım kımseyı ayırmasın sevdıgınden .. :1hug:

Nice seneleriniz olsun beraber işallah Rabbim bir ömür mutluluk versin :nazar:

cok tesekkur ederım eylulcum.. :1hug: amin canım ınsallah.. :Saruboceq: nıce senelerı hep bırlıkte agız tadıyla kutlamayı nasıp etsın Rabbım.. a.s.

canım benim evlilk yıl dönumunuz kutlu ve mutlu olsun ALLAH ım kötu günler göstermesin sizleri kem gözlerden korusunopuyorumnanaktan​

nılbusum sag ol canım arkadasım.. :1hug: o guzel yuregıne saglık.. Şeniz amin ınsallah cumlemızı korusun Rabbım tum kotuluklerden .. :Saruboceq:

Back