Kontakt Lens beren saatin göz rengi

Hayır demek istiyorumki Beren Saat lens takmıyor göz rengideğiştigi için sizlerde Lens sanıyorsunuz ama renksiz lens takmış olabilir gözleri bozuksa yada parlamasını istiyorsa vs. zaten Beren Saat'in sekiz yaşındaki çocuklugundada gözleri Yeşil'di buda bir kanıtı =)

Lens degildir arkadaslar.. benim goz rengim bire bir aynidir..kimi zaman bogulu ela kimi zaman tam ela kimi zaman yesil..isiga gore gece ayri gunduz ayri ve kenarlar hep degisik bir yesil yani cizgi degil.. gece gozbebegim cok buyur gunduz ufalandi icin daha yesil durur.. ve tabi goz makyajimda kullandim renklerde degistiriyor cok.. mavi tonlari kahveye kahve tonlari yesile bej tonlari bal rengiye donduruyor..onun icin fotolardada oyle degisiyor..bereninkiler lens degil.. sadece zaman zaman goz damlasi kullanirlar o zamanda cok parlak ve degisik gozukuyor..izilerde lens kullanmak son derece zor zaten.. surekli makyaj degisir vs..garanti verebilirim..LENS DEGİLDİR..

şeffaf lens belki vardır ama hiç bir renkli lensin ben bu kadar doğal duracağını sanmam. bence gözleri normalde yeşile dönük ela. yeşilliği ortaya çıkarmak için renkli lens de takabilir ama kendi göz rengi bence kahve değil.

beren saatin gözlerini beğeniyorum hele makyaj yapınca harika görünüyor...şeffaf lens taktığını duymuştum...

gözleri de kendisi de çok güzel ama şu kaşlarını azıcık düzelttirse orman gibi güzel yüzüne hiç hoş olmuyor doğal olucam diye orman gibi mi yapmak lazım kaşları :)

gözleri de kendisi de çok güzel ama şu kaşlarını azıcık düzelttirse orman gibi güzel yüzüne hiç hoş olmuyor doğal olucam diye orman gibi mi yapmak lazım kaşları :)

bende senınle aynı fıkırdeyım....

benim gözlerim de koyu kahve.freshlook hareli yeşil lens kullandım ama yine koyu geldi.şimdi hareli ela kullanıyorum onlar da olmadımı gibi.profilimde Beren Saatin fotosu var ordaki göz rengine bayıldım lütfen yardımcı olun !!!

Beren Saatin göz rengi Solotica Hidrocharme Mel,

bunlarda benim :)

Solotica Hidrocharme Mel :)

Doğal göz rengim de ela ama biraz koyu, içerisinde çok hafif kahvelikler var, lensi denediğimde bir kadın daha denemişti gözleri açık kahveydi, berbat durdu, gözünün ortasındaki kahvelikler kıpkırmızı durdu. bu nedenle açık kahve gözlü arkadaşlara tavsiye etmem.

kız ne güzelsin sieen kuzum benim ya bayıldım :2:

Son düzenleme:
kızlar beren saatin lensi tanita tikaram yellow bence. kendi göz rengiyle aynı renk lens takıyor. tanita tikaram yellow da hiç damar yok gözüne birebir bütünleşiyo gözünün kendi yapısını tamamiyle görebiliyorsun sadece gözünüzün rengi değişiyo o lensi takınca. hareside kendi gözünün haresidir. bende var bu lensten amaaldım hiç takmadım öyle duruyor ilan vericem :S

Benim gözlerimde açık ela kendi göz renginide çekip koyabilmen mümkün mü acaba ? Bana nasıl olur diye düşünüyorumda. göz rengimiz ne kadar yakın acaba ?

Benim gözlerimde açık ela kendi göz renginide çekip koyabilmen mümkün mü acaba ? Bana nasıl olur diye düşünüyorumda. göz rengimiz ne kadar yakın acaba ?

benim gözlerimde elaya yakın lensi takınca bildigin bu renk oluyodu daha ayrıntılı bi bilgi istiyosan msnini bana mesaj olarak at ben sana fotograf gösteririm =)

100 msj olayından dolayı özel mesaj kullanamıyorum :)
Mell'le gözlerimizin renginn yakın olduğunu düşünüyorum lensli resimlerinide eklemiş kendi göz renginide eklese bakardım bide istanbulda lens deneten bildiğiniz yerler var mı ?

bende senelik rainbow renkli numaralı lens aldım 250 lira .. astigmatlısı ise 300 .. renkli alacaksanız giallo kenslkle güzel ..

beren saatin lensleri rainbow giallo canım bugün optige girer girmez renkli lens sordugumda adamın direkt verdigi cvp buydu =))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…