Kontakt Lens beren saatin göz rengi

Ben begenmiyorum o rengi, renkli göz havası vermiyor.Freshlook grilerimi ona benzeten oluyordu uzaktan bakınca, ben beğenmiyordum o lenslerimi de.

Freshlook zaten yeşil rengi dışında pek doğal durmayan bir lens.Bence saçına,tenine ve de kendi göz rengine uygun renkteki ve doğallıktaki lensyerimsenibeni alırsan müthiş durur.yerimseniben

Freshlook zaten yeşil rengi dışında pek doğal durmayan bir lens.Bence saçına,tenine ve de kendi göz rengine uygun renkteki ve doğallıktaki lensyerimsenibeni alırsan müthiş durur.yerimseniben
Uzaktan bakınca beren saatin rengini veriyor gibiydi ama yakınlaşınca çok berbat, lensin boya takabaları belli oluyor gibi :sinifsinif:
B&L blue topaz aldım çok daha memnunum.
Ay konuyu dağıttım ama kusura bakmayın

B&L mavi renkleri hoş gibi.Denemeden bilemiyo insan tabi.lmaz:

Hayır canım soloticalarda hidrocor modeli en açık olan renktir.Hıdrocharm modeli en koyusudur.Çünkü çevresinde kalın bir çember var.Buda gözleri büyük gösteriyor.Arkadaşımda senin gibi rainbow giallo kullanıyordu mel daha fazla açtı gözümü tam istediğim gibi durdu dedi.Fiyatıda yıllık lenslere göre ucuz sayılır soloticaların.Aylık freshlooklar bile 35 tl düşündüğünde solotica gibi doğal bir lense o fiyat az bile.:lepi:

Haklısın. Hidrocorlarda hare var mı?haresiz olunca renk daha açık oluyor çünkü..Keşke resim olsaydıda görseydik canım.Valla duruşunu merak ettim şimdi.opuyorumnanaktan

adore bi yellow koyu kahve üzerinde tıpkı beren saat in gözleri gibi duruyor kzlar

ben biyografisinde yeşil gözlü olduğunu okumuştum........makyaj ve kıyafete göre değişiyo tonu ama...

Kızlar ben giallo aldım forumdan bi kaç kişi berene benzetti tonunu sizce nasıl?

opuyorumnanaktan

Ya bide bişi dicem.. Aşkı memnu ilk başladığı zamanlarda gözleri gri gibi bazende yaprak rengi gibiydi.. Gittikçe yeşillendi sanki gözleri.. yoksa bana mı ööle gelio???

zemuszemusopuyorumnanaktan
Kızlar ben giallo aldım forumdan bi kaç kişi berene benzetti tonunu sizce nasıl?

opuyorumnanaktan

canım rahat mısın lenslerle
ayrıca çok yakışmış rainbow değil mi
ne kadara aldın
ne çok soru sordum degil mizemuszemuskaydirigubbakcemile3

rahat lensler fakat makyaj yapınca sanki biraz kıpraşıorlar ufak bi problem oluor =)
rainbow gialloları optikcilerde bulablrsiniz ben internetten aldım 120 ytlye.
tepkiler çok iyi dışardan,herkes bayıldı hatta şeffaf lensde kenarlar belliydi bu bile daha doal diolar kendi gözün gibi.ve çok yakıştırdılar.beren saate benzeten çok kişi var.bende aynaya bakınca çok benzetiorum rengini =)
çok mutluyum hiç olumsuz tepki almadım vaktim oldukça eklerim kızlar. resim alın bir tane daha =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…