• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beren Saat: Kanal yöneticileri ve oyuncunun tacizine uğradım, bu ülkede kadın her geçen gün daha değ

görmüyor musunuz özgecanın katilleri bu dizyle beslenmiş heveslenmiş, o ne derdindeydi ceplerini doldurma derdindeydi tabi hiç suçu yok, özgecanın adını bile ağzına almasın gerçekten sinirimi bozuyor.
sen öyle görüyorsun. adamın dnalarında var pislik. o diziyle beslenmemiş. adam zaten bunu yapmanın zamanını bekliyormuş

daha bir kac gun once fatmagulun sucu ne yi izlemisler ne tesaduf ki 3 pislik guzeller guzeli gencecik bi kardesimize daha beterini yapmis... beren saat rollerinde deliler gb sevisip bedenine hundarca ellenmesine izin veriyo ama o izin verdigi icin problem degil... o rol ya oscar alsin aferim !!!

Birileride dini alet etmeye bayiliyo... neymis dolmusta yanliz kalirmis ne varmis ... kalsin bizene ama ortalik pislik kayniyo kani bozuk kayniyo nabalim kimseyi tipinden sapik pislik oldugunu anlayamiyoruz asirlar once peygambr efendimiz bu ahir zamanlari bildiginden dedi erkekle kadin yanliz kalmasin diye... eskidende belki boyleydi pislikler vardi ama duygularini bastirip toplumdan utanip aciga vurulamazdi ... simdi tv 24 saat sexi opusmeyi taciz i ROL adi altinda OSCAR lik oyuncularla sergiliyo. Pc de cocuklarin ulasabilcegi milyonlarca pislik var kimse cocumu koruyorum demesin. Daha 7/8 yasindaki cocuklar telafuz edemicem seylerden haberdarlar...bunlarla buyuyolar surekli bedenlerinin ve karsi cinsle munasebet pesindeler. Ama olsun ozgur olsunlar cagdas olsunlar. Herseyi yanlis snliyosunuz....

Kadinlar yine kadinlari sucluyo diye ayaklaniyolar sonra bu pisliklerin annelerine o..pu diyolar. Sadece yetistirilis mi . Cevrenin onemini bilmiyo mu bu insanlar. Facelerine baktim surekli icki icen tiplermis . Midem bulandi her bir fotorafta ... ama icsinler dimi beyinleri uyussun ruhlari uyussun simdi icmeseydilr desem dini alet etmis olurum...

Bu guzelim kardesime guzel diye degil etek giydi pantalon giydi diye degil ruhlari beyinleri pisliklerle dolduklari icin gorduklerini arszuladiklari icin beynine yerlesmis irenclikleri uygulamaya calistiklari icin yaptilar :(((

ben guzelde degilim cekiciligimde yok teseddurluyum otobuste en son kaldim 3 sofor vardi kocaman otobus en arka taraftaydim sofore su durakta inicem dedim indirmeyip sitenin etrafindan dondu nasil ciglik attim nadil korktum suan hatirlayinca yine maf oldum diger durakta indirdi pis pis gulduler elim ayam titriyodu plakayi almayi akil edemedim kendime gelemedim bi sure hersey olabilirdi allah korusun... simdi asla yanliz kalamam en sonda olamam...

Kardesimin hic bir sucu yoktu ama bu zihniyetli bisuru pislik hala ortalikta kucucuk cocuklarin beyni surekli tv pc telefonla pisliklarle dolmakta....

Bu pislikler ibretlik cezalar cekmeli olum kurtuluslari olur dilerim bu dunyadada ahirettede inom inim inlasinler...

Cocuklarimizi nolur koruyalim onlar OSCAR lik oyuncularin ROL lerini seyretmesinler bilmesinler...

Ozgecan adasim kardesim mekanin cennet olsun :(((

oo olay dine kadınla erkeğin yanyana olmamasına kadar gittiyse ben kibi basarım arkadaş. dini yorum yasak artık

Kadınların suçu erkek evlatlarına her konuda ayrıcalık tanıması ve kız çocuğunu ezmeleri zaten şöyle bir topluma bakın kızların üniyi bitirme oranı erkeklere göre yükselişte birde toplumun erkeklerine bakın eğitim seviyeleri, mesleklerine hep alt sırada meslekleri kalitesiz .çoğunluk kazanç oranı hep asgari ücretli , en çok çocuk doğuran grupta bunlar

oo olay dine kadınla erkeğin yanyana olmamasına kadar gittiyse ben kibi basarım arkadaş. dini yorum yasak artık
Bana mi dediniz ? Bu bir dini yorum mu ? Ya anlatamiyorum yada anlamiyosunuz. siz rol diyebilirsin bende oyle dusunmeyebilirim kibleyin yonetici sizsiniz beni mi sallicaklar ... kendiniz gb dusunmeyen kimseye tahammulunuz yok o zaman burda sadece sizin gb dusunen 3/5 kisi yorum yapsin cogu kisi korkudan yorum dahi yapamiyo ... kadin dayanismasi guya buradi kadinlarin kadinlara tahammulu yok... ben dini alet etmedim edeni elestirdim .... anlayana...

Şu gerçeği unutmayalim aski memnunun bihterinden sonra yengeme iyi gözle bakmıyorum diyen bi milletiz
burada kadın suclanmiyor olayı yanlış yerlere cekmeyelim ama biz böyle saçma bi topluluksak bazı uç şeyler bize bir zahmet yasak olsun
millet Bihter Bihter diye yanıp tutusuyordu
bu kadını suçlamak değil hayvan oğlu hayvanlara prim vermek cesaret vermek fikir vermek. ...

Bana mi dediniz ? Bu bir dini yorum mu ? Ya anlatamiyorum yada anlamiyosunuz. siz rol diyebilirsin bende oyle dusunmeyebilirim kibleyin yonetici sizsiniz beni mi sallicaklar ... kendiniz gb dusunmeyen kimseye tahammulunuz yok o zaman burda sadece sizin gb dusunen 3/5 kisi yorum yapsin cogu kisi korkudan yorum dahi yapamiyo ... kadin dayanismasi guya buradi kadinlarin kadinlara tahammulu yok... ben dini alet etmedim edeni elestirdim .... anlayana...
bölümün kurallarını bilmiyorsunuz konuyu dine çekmek dini yorum yapmak yasaklandı bu bölümde.
bakın yorumunuza..
.. kalsin bizene ama ortalik pislik kayniyo kani bozuk kayniyo nabalim kimseyi tipinden sapik pislik oldugunu anlayamiyoruz asirlar once peygambr efendimiz bu ahir zamanlari bildiginden dedi erkekle kadin yanliz kalmasin diye... eskidende belki bo

Şu gerçeği unutmayalim aski memnunun bihterinden sonra yengeme iyi gözle bakmıyorum diyen bi milletiz
burada kadın suclanmiyor olayı yanlış yerlere cekmeyelim ama biz böyle saçma bi topluluksak bazı üç şeyler bize bir zahmet yasak olsun
bu kadını suçlamak değil hayvan oğlu hayvanlara prim vermek cesaret vermek fikir vermek. ...
meryem aşkı memnu çok eski e klasik olmuş bir romandır. bunun dizisi çekildi. yani artık sapıklar yüzünden herşeyimi kısıtlayacağız. bunun sonu nereye varacak peki

Sapiklar yüzünden biz mi kısıtlancaz diyoruz ama bu işler sadece lafta olmuyor işte o Sapiklar yüzünden sokakta rahat yuruyememiz yeterli bi kısıtlama zaten

Sapiklar yüzünden biz mi kısıtlancaz diyoruz ama bu işler sadece lafta olmuyor işte o Sapiklar yüzünden sokakta rahat yuruyememiz yeterli bi kısıtlama zaten
işte bu durumda ne olacak. kadınların herşeyi kısıtlanacak o yasak bu yasak, bunun olmaması için caydırıcı önlemler şart. cezalar hafif. af olmamalı. idam geri gelmeli.

meryem aşkı memnu çok eski e klasik olmuş bir romandır. bunun dizisi çekildi. yani artık sapıklar yüzünden herşeyimi kısıtlayacağız. bunun sonu nereye varacak peki
Ama Bihter karakteri çok on plandaydi ve ben sadece bi örnek verdim bir sürü diziler var böyle
Bu tarz diziler az da olsa Sapiklar a fikir veriyorsa bence kısıtlama olsun zaten aksamin sekizinde Bihter Behlül sevismesini ailecek izmeneyi de onaylamiyorum ki o saatte çocuklar uyumamis oluyo henüz

Tamam ben de bu pislikler yüzünden kisitlanmaya karşıyım ama kim kendini kısıtlamiyor ki sokakta kim rahat yürüyor belli yerlerde mini etek bile giyemiyoruz yani burda özgürlük savunuyoruz ama gerçek hayatta özgür muyuz burda taviz vermiyoruz ama gerçekte uygulamada böyle miyiz

işte bu durumda ne olacak. kadınların herşeyi kısıtlanacak o yasak bu yasak, bunun olmaması için caydırıcı önlemler şart. cezalar hafif. af olmamalı. idam geri gelmeli.
İşte ben de olabilecekleri kebdimce değerlendiriyorum cezalarin ağır olması ise yarayacaksa olsun tabi ben bunu da belirttim başka konularda ama her şeyi ele alıyorum "kendimce""
Yanlışlarım da olabilir

Yorumlara bak yahu yok erkekle kadın birarada kalmamalı yok açık sahneler olmamalı...Bunun çözümü bu mudur yahu yapmayın? Tam tersine tecavüz vakalarının artmasının sebebi baskıdır, karşı cinsle aynı ortamda yetişip onu arkadaş, birey, insan gözüyle değerlendirememe eksikliğidir. Yasaklamayla, kapatmayla, bastırmayla hiçbir şey düzelmez.

bölümün kurallarını bilmiyorsunuz konuyu dine çekmek dini yorum yapmak yasaklandı bu bölümde.
bakın yorumunuza..
.. kalsin bizene ama ortalik pislik kayniyo kani bozuk kayniyo nabalim kimseyi tipinden sapik pislik oldugunu anlayamiyoruz asirlar once peygambr efendimiz bu ahir zamanlari bildiginden dedi erkekle kadin yanliz kalmasin diye... eskidende belki bo
Bana gore birine dini dayatmak yada sekilcilikle acik kapali dindar yada degili elestirmek konuyu dine cekmektir... peygamber efendimizden bahsetmek bir ogudunu soylemek yasak mi ? pes dogrusu

Bana gore birine dini dayatmak yada sekilcilikle acik kapali dindar yada degili elestirmek konuyu dine cekmektir... peygamber efendimizden bahsetmek bir ogudunu soylemek yasak mi ? pes dogrusu

o mesajları bana gösterirmisiniz. ben bu konuda göremedimde. varsa onuda kibleyelim

o mesajları bana gösterirmisiniz. ben bu konuda göremedimde. varsa onuda kibleyelim
neyse kendimi ifade etmekte BURADA sizin kadar ozgur ve ustun degilim ... anlamamakta israrliysaniz yapicak bisey yok

burada kadın suclanmiyor olayı yanlış yerlere cekmeyelim ama biz böyle saçma bi topluluksak bazı uç şeyler bize bir zahmet yasak olsun
aynen ben de diyorum bu beren hanımefendi oynadığı dizi de neydi tecavüzcüler en 500 bölüm rahat rahat takıldılar, aşkı memnu yu hiç söylemiyorum zaten, ben isterdim ki beren bir öz eleştiri yapsın ya benim de bu ahlaki çöküşte payım var desin ama yok diyemez neden o zaman iş vermezler aç kalır, şimdi polat alemdar çıksa ben şiddete karşıyım dese gülmezmiyiz yahu dur sen önce oynadığın flimlere bak deriz haksızmıyım, sadece bu diziler kıskırtmıyor elbette ama dizilerin de kısmi bir katkısı var, tamam beren bu dizi de oynamasa bile toplumda tecavüz taciz hep olacaktı ama göz ardı edilen bir şey var, böyle diziler de oynayanlar rol model oluyor, özendiriyor, bilinçaltına çalışıyor, sosyolojik gerçeklerde malesef göz ardı ediliyor, berenin yazdıklarıyla yaptıkları çelişiyor, özgecanın ölümünde katkısı var oda çok iyi biliyor vicdan azabından yaptı bu açıklamayı da eminim rahat uyuyamıyordur hele ki o fotoyu görünce...

Yorumlara bak yahu yok erkekle kadın birarada kalmamalı yok açık sahneler olmamalı...Bunun çözümü bu mudur yahu yapmayın? Tam tersine tecavüz vakalarının artmasının sebebi baskıdır, karşı cinsle aynı ortamda yetişip onu arkadaş, birey, insan gözüyle değerlendirememe eksikliğidir. Yasaklamayla, kapatmayla, bastırmayla hiçbir şey düzelmez.[/QUOTE]
aynen. sonuna kadar katılıyorum

Back
X