• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beren Saat: Kanal yöneticileri ve oyuncunun tacizine uğradım, bu ülkede kadın her geçen gün daha değ

Bu ulkenin sozde erkekleri yeni fantezi arayisi icindeler
Tecavuz sahbelerinden zevk aliyorlar
Ve bunu uygulamak istiyorlar sanirim
Ama yarim akillilar dusunemiyor hayat hollywood filmi degil cesedi yakinca yok olmuyor
Bi p.clik yaptilar ve yakalandirlar
Tek temennim o hapishanede her birine 3er kisinin tecavuz etmesi. Sonra bi taraftlarini kesmesi.

Canim sevmiyorsun diye öyle konusmamalisin bence oyuncular ne senaryo gelirse onu oynamak durumunda hepimiz ozgecan için bir olmuş durumdayiz
Ben sevmediğim için öyle yazmadım ki
Hani böyle yazınca bu dizideki Fatmagül u x kişi oynasa yine aynı şeyleri yazardım

ne kadar samimiyetsiz bir açıklama ,para uğruna kendi tecavüzcüsüne aşık olduğu (etmemiş ne fark eder ) evlendiği bir dizide oynuyordu ne çabuk unuttu acaba , tecavüz sevdiriciliği yaptı resmen şimdi de ömür boyu yakamızı bırakmayacak diyor, aynen o rol yakanı hiç bırakmasın inşallah, para uğruna yaptıklanızdan utanın.

Samimiyetsiz degildir belki ama... dış görünüşü ile bir yerlere gelen insanların daha sonra ''ayy şöyle şöyle oldu'' demesi saçma. Sarışın iki kardeş var hani ünlü, onlar tutup da ''bize cinsel obje muamelesi yapıyorlar'' derse bu salakça bir laf olurdu çünkü zaten o sayede oraya geldiniz, neden şimdi şikayet ediyorsun ki?

Güzel olmak suç degil ama maalesef başa bela da olabiliyor, aynen güzel olmamak gibi... Bu konuda haklı tabi ki.

Saçma gelebilir evet çok da alakası yok ama rol aldığı dizi yüzünden kizginim buna
Bir de yazsinda bir kac kısım bence hatalı olmuş
(güzel kız olmak vs)
Bir şey daha var ama onu söylemek istemiyorum
aynen katılıyorum, hatırlıyorum o gün tüm türkiye o diziyi izlemişti ilk bölümde tecavüzle sansasyon yapmıştı, üstelik tekrar üstüne tekrar verdiler izlemeyen kalmadı, özgecanın katillerininde bilinç altına işlendi bu sahne daha 6 gün önce izlemişler, umarım aldıkları reytinglerle , doldurdukalrı ceplerle içleri rahattır.

aynen katılıyorum, hatırlıyorum o gün tüm türkiye o diziyi izlemişti ilk bölümde tecavüzle sansasyon yapmıştı, üstelik tekrar üstüne tekrar verdiler izlemeyen kalmadı, özgecanın katillerininde bilinç altına işlendi bu sahne daha 6 gün önce izlemişler, umarım aldıkları reytinglerle , doldurdukalrı ceplerle içleri rahattır.

Yok yahu bu kadar basit değil bu olayın nedenleri. Bir adam pislikse eğer böyle bir dizi izlemesine gerek yok.

Bakın yine bir yanılgıya düşüyoruz, kadınların mağdur olduğu olayda yine kadınları suçluyoruz. Biz kadınlar erkeklere fırsat vermiyoruz birbirimizi ezme konusunda.

Yok yahu bu kadar basit değil bu olayın nedenleri. Bir adam pislikse eğer böyle bir dizi izlemesine gerek yok.

Bakın yine bir yanılgıya düşüyoruz, kadınların mağdur olduğu olayda yine kadınları suçluyoruz. Biz kadınlar erkeklere fırsat vermiyoruz birbirimizi ezme konusunda.
hay ağzına sağlık..

Bu dizi ortadoğu ülkelerindede oynadı ve bu filmde bir sürü mesaj verildi ezilen , taciz edilen kadınlarla ilgili , neden kadın sussun susunca düzeliyor mu? Kadınlar her alanda konuşmalı ve katılmalı birbirinide desteklemeli

izlemesi de gayet sorun şöyle ki zaten toplumun psikolojisi bozuk iğrenç, bide bu dizi de sahneleri uzata uzata verdiler izlettiler, eşşeğin aklına kapuz kabuğu düşürmek bi nevi, sonra da çıkıp ta taciz tecavüz neden arttı demesinler, o flimden ders çıkaranlarda vardı ama bunlar gerçek insanlardı, para için bunları yapan birini de suçlarım samimiyetsiz geliyor bana daha düne kadar bunları yapan insan ya , tek suçlu dizi değil belki de ama bir katkısı olduğunu düşünüyorum başka şeylere çekilmesin konu.

izlemesi de gayet sorun şöyle ki zaten toplumun psikolojisi bozuk iğrenç, bide bu dizi de sahneleri uzata uzata verdiler izlettiler, eşşeğin aklına kapuz kabuğu düşürmek bi nevi, sonra da çıkıp ta taciz tecavüz neden arttı demesinler, o flimden ders çıkaranlarda vardı ama bunlar gerçek insanlardı, para için bunları yapan birini de suçlarım samimiyetsiz geliyor bana daha düne kadar bunları yapan insan ya , tek suçlu dizi değil belki de ama bir katkısı olduğunu düşünüyorum başka şeylere çekilmesin konu.

Diziden önce hiç böyle şeyler yoktu diyorsun yani? Dizi bence çok saçmaydı ve hiç de güzel degildi ama orada verilmek istenen mesaj bu olayın kötü bir şey olduguydu... Bu mesajı bi tarafından anlayıp da buna teşvik olan varsa da canı cehenneme.

Mesela ''Soraya'yı Taşlamak'' diye bir film vardı çok etkilenmiştim. Onu izleyen insan eger moron degilse orada verilmek istenen mesajı anlar, gidip de kadın taşlamaya teşvik olmaz.

Tutup diziye suç atmak da şaka olmalı.

berenmi verdi o uzata uzata o sahneleri: o zaman git o dizi yapımcısını suçla,yada o kanalı.
o dizi bir kitaptan alınma. vedat türkalinin kitabı. kırsal kesimdeki kadının yaşadıklarını,ezilmişliğini çaresizliğini anlatıyor..
o dizidede beren oynadı. bu suç mu oldu şimdi

beren-saat_738790.jpg

berenmi verdi o uzata uzata o sahneleri: o zaman git o dizi yapımcısını suçla,yada o kanalı.
o dizi bir kitaptan alınma. vedat türkalinin kitabı. kırsal kesimdeki kadının yaşadıklarını,ezilmişliğini çaresizliğini anlatıyor..
o dizidede beren oynadı. bu suç mu oldu şimdi
bak bunu değil başka birşeyide izleyip paylaşırlardı. damacanayı izleyip resmine bakıp,bunu yaparlardı. bunlar sapık. 97 yaşındaki kadına tecavüz edildi bu ülkede
görmüyor musunuz özgecanın katilleri bu dizyle beslenmiş heveslenmiş, o ne derdindeydi ceplerini doldurma derdindeydi tabi hiç suçu yok, özgecanın adını bile ağzına almasın gerçekten sinirimi bozuyor.

Back
X