• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beren Saat: Kanal yöneticileri ve oyuncunun tacizine uğradım, bu ülkede kadın her geçen gün daha değ

Gormedigin bir şeyi hayal edemezsin
Düz mantık bakmayin olaya biz de demiyoruz ki görmeden sapık değildi görünce sapık oldu

39 yaşındayım, ilkokul çağındayken Erol Taş`ın oynadığı rollerden dolayı taşlandığını duyunca çok gülmüştüm.
Hala değişen birşey yok, aradan 30 yıl geçse bile. Kitap okuyan millet olmadığımız için romandan çevrilmiş dizilere laf atıyoruz, aynı zamanda başrol oyuncularına da. Bu kadar tepki , 15 yaşındaki bir kızı ve memeleri konu alan türkülere bile verilmiyor.

39 yaşındayım, ilkokul çağındayken Erol Taş`ın oynadığı rollerden dolayı taşlandığını duyunca çok gülmüştüm.
Hala değişen birşey yok, aradan 30 yıl geçse bile. Kitap okuyan millet olmadığımız için romandan çevrilmiş dizilere laf atıyoruz, aynı zamanda başrol oyuncularına da. Bu kadar tepki , 15 yaşındaki bir kızı ve memeleri konu alan türkülere bile verilmiyor.
Konu benim sanırım mantıksız olduğunu açık açık yazmama rağmen hala böyle şeyler yazıyorsun

Sana bir iki tane çanak çömlek resmini göstereyim,ağzın açık kalır.
Bana bir şey gostermene gerek yok bugün dünyada anne oğluna oral yaptırıyor eski cağlarda sapıklık bu kadar gelismemistir yoktur demiyorum ko gelismemistir diyorum

Oyuncuyu oynadığı rolden dolayı suçlayan tek millet bizizdir,tuhafız valla.
Hayır Aşk-ı Memnu izleyip de 'Hemen yengeme hallenmeliyim!' ya da Fatmagül'ün Suçu Ne izleyip de 'Hemen birine tecavüz etmeliyim!' diyen insan tipleri varsa bu ne berenin ne dizi yapımcılarının suçu,diyenin manyaklığı.
Açık açık anlatmış,genç kızlara cesaret verebilir bu yazısı.

Çok yıllar önce Aşk-ı Memnu`nun ilk versiyonunu izlediğimde (Müjde Ar oynuyordu), Fatma Gül`ün Suçu Ne filmini izlediğimde (Hülya Avşar oynuyordu) hiç aklıma yazılanlar gelmemişti. Bende tuhaflık var sanırım...
Bu forumda mankense-oyuncuysa başına gelen herşey nolmalmiş tarzında yorumları görünce dehşete düşüyorum. Hepimiz kadınız ama yazılanlar çok yaralıyıcı....

Tiplere bak Allah belanızı versin yüzlerinden gözlerinden şer akıyor aşağılık mahluklar.

Fatmagül' ün suçu ne dizisini birkaç bölüm izledim sadece ama filmini izlemiştim hülya avşar ve aytaç arman oynuyordu diziden çok daha vurucu çok daha acı şeyler yaşıyordu fatmagül .susuz yaz filmi var çok eski mesela hülya koçyiğit oynuyor orada da aile içi taciz işleniyordu o film de aynı şekilde çok ağır filmdi . Beren Saat' in yazdıkları meşhur olmamışken özellikle yaşadıkları çok az genç kadının yaşamadığı şeylerdir

Back