Kontakt Lens Beren saat in gözlerinin lens olduğu kanıtlandı..işte o fotoğraf..

berrin.y

.............
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2009
291
0
berensaat11bl7.jpg

kızlar gözlerinin gerçek rengi kahverengi yakın plandan belli oluyorr

Millet her yerini yaptırıyor,lens bana çok masum geldi.kaydirigubbakcemile3 Yakışmış çok,naturel.sempatiksalakcinni

çok doğal ve süper duruo ben de merak ettim açıksası.bu fotoyu bulana dek doğal göz rengi sanıordm ben de çoğu kişi gibi....

evet lens var gözlerinde ama renksiz dereceli lens...renkli lens daha farkli görünüyor yan profilden..

esimin gözlerinin rengide aynen böyle..ic kismi acik kahverengi cevresi yesil..ama esimde lens kullanmiyo..:)

ben pek anlamam lensmi değilmi olaylarından ama lensse markasını merak ettim şimdi:) renk mükemmel çünkü

kenarlarında şeffaf halka var göz yuvarını o da lens olduğunu ortaya koyuyor zaten,ayrıca pupil boşluğundan kahverengisi oluo gözünün.lens kullananlar anlarlar ne demek istediğimi.

kenarlarında şeffaf halka var göz yuvarını o da lens olduğunu ortaya koyuyor zaten,ayrıca pupil boşluğundan kahverengisi oluo gözünün.lens kullananlar anlarlar ne demek istediğimi.
bende bi ara lens kullandim..o yüzden anliyorum lens takanlari...renksiz lenslerde zaten bu sekilde görünür..

Bencede renksiz lens bu.Göz rengi bir çok kişide olan bir renk çok bulunmaz bir renk değil ki zaten.yeşil ela karışımı,giydiği kıyafete göre değişiklik gösteren bir renk

X