- 10 Nisan 2018
- 99
- 119
- 43
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bana etiket gelmedi şimdi namazın arkasına okusam olur mu@ M Minikbirmucizemeselesi (10 adet)
@Luceyn (10 adet )
@minik kalp0753 (Mazeretli)
@ K KurkmantoluS (10 adet)
@ferdaw (10 adet)
@ F FairyTale89 (10 adet)
@ B Beto2012 (10 adet)
@ Y yasemin_90 (10 adet)
@ N Nan85 (10 adet)
M Minikbirmucizemeselesi canım bir sen kaldın?![]()
olur tabi canım, önemli olan niyet.Canım bana etiket gelmedi şimdi namazın arkasına okusam olur mu
Canım bana etiket gelmedi şimdi namazın arkasına okusam olur mu
Bence sabah okusun... fazilet ya sabah ya ogle sonuctaolur tabi canım, önemli olan niyet.
Okudum Rabbim kabul etsin tez vakitteolur tabi canım, önemli olan niyet.
Evet öyle canım, sabah namazından sonra okunması faziletli. M Minikbirmucizemeselesi arkadaşımızı zora sokmak istemedim.Bence sabah okusun... fazilet ya sabah ya ogle sonucta
Neyse okumus artik Allah kabul etsin ne diyeyimEvet öyle canım, sabah namazından sonra okunması faziletli. M Minikbirmucizemeselesi arkadaşımızı zora sokmak istemedim.
Yarın tekrar okuycam için rahat olsunNeyse okumus artik Allah kabul etsin ne diyeyim
Merak etme yani kimsenin hakkı geçsin istemem. Şimdiye kadar da elimden geldiğince herkese fazla okumaya çalıştım bu duanın sayısı yok çünkü. Sabahta baktım listeyi göremedim öğlen namazına okumak için sonra da görmemişimYarın tekrar okuycam için rahat olsun
Yok canım tartışma olmaz içi rahat etmedi gibi geldi bana o yüzden tekrar okumak istedim. Sonuçta burda gönül işi yapıyoruz . Zaten iki dakikamızı almıyor okumamız.diğer arkadaş la birlikte farzdan sonra ikisine de ayrı ayrı dua ederimM Minikbirmucizemeselesi B Beto2012 topikte tartışma oluşmasın lütfen. Birbirimiz için dua ediyoruz, içimizden gelmezse bir anlamı olmaz. Hoşgörülü olmaya çalışalım canlarım.![]()
Yok canim ne tartismasi yahuuuuM Minikbirmucizemeselesi B Beto2012 topikte tartışma oluşmasın lütfen. Birbirimiz için dua ediyoruz, içimizden gelmezse bir anlamı olmaz. Sabah okunması faziletli ama yaradanın duaları ne zaman kabul edeceğini bilemeyiz canım. Hoşgörülü olmaya çalışalım canlarım.![]()
Tesekkur ederimYok canım tartışma olmaz içi rahat etmedi gibi geldi bana o yüzden tekrar okumak istedim. Sonuçta burda gönül işi yapıyoruz . Zaten iki dakikamızı almıyor okumamız.diğer arkadaş la birlikte farzdan sonra ikisine de ayrı ayrı dua ederim![]()
Rica ederim canım hakkını helal et görsem gündüz okurdum gerçektenTesekkur ederim![]()
Helal olsun canim olsunRica ederim canım hakkını helal et görsem gündüz okurdum gerçekten![]()