• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

berbat haldeyim...

temmuzsendromu

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
1.250
14
358
işten geldim,face i açtım,şarkı dinledim,msn ve nette onu kontrol ettim,resimlere baktım,ona mail attım,koca bir paket çikolata yedim,okulun tüm işleri bekliyor,hala netteyim,gece olsa da onu arasam diye bekliyorum...ne olacak halim...

insanı kangren eden durum :( ayrı olmaktan dahada acı. sevdiğin insanla ne sevgilisin ne değilsin.. eğer durumun böyleyse tabi, Allah yardımcın olsun. ben o evreyi atlattım, şuan tamamen ayrıyız. acımı içimde yaşıyorum, içim yana yana

Yaşadığın acı normal ama kendini ondan uzak tutamazsan daha çok acı çekeceksin. Artık takip etme, gerekirse bilgisayardan uzak dur faceden engelle, numarasını sil kendine hakim olmaya çalış. Günün birinde bakacaksın ki unutmuşsun aklına bile gelmiyor. Ve bu başarılmayacak birşey değil....

hep kendime suç buluyorum...o mükemmelmiş gibi geliyor...bir daha onun gibi biri çıkmayacakmış gibi karşıma...ölüyorum...pişmanım...face de engellemiştim,msn de silmiştim,numarasını bile silmiştim ama aklımdan silmek imkansız...

çok acıyor canım...mesaj atmak istiyorum tekrar deneyelim diye...ama elimdeyken tutamadığımı kaybettikten sonra nasıl getireceğim ki...kaldı ki duygulu biri değil asla...yakın olsam süslenip çıksam etkilenir de mesaj falan hikaye ona...edebiyat yapma bana diyen biri o.

çok acıyor canım...mesaj atmak istiyorum tekrar deneyelim diye...ama elimdeyken tutamadığımı kaybettikten sonra nasıl getireceğim ki...kaldı ki duygulu biri değil asla...yakın olsam süslenip çıksam etkilenir de mesaj falan hikaye ona...edebiyat yapma bana diyen biri o.

canım ruhsuz biri seninki demekki aynı şekilde benimkinin hakkını yiyemem ama yanında olsaydım herşey çok farklı olurdu ama uzağız işte uzak olmak çok daha kötü:50:

sevgili temmuzsendromu...diyorum ki bardaklarca çay içmekten,abur cubura takmaktan vazgeçsen...her gün defalarca googl da onu aratıp face profiline bakıyorsun...onu face de engelleyen sendin...lanet olası arkadaşlık sitesinden de takip etmekten vazgeç...msn de mail geldi mi telefonum bugün çalar mı diyerek yaşamayı bırak...msn de de silen sendin...bitsin diyen,bitiremeyen,kendi başına bitiren sendin...tekrar dönen,arayan sendin...hala da bir umut bekleyen sensin...oysa yapacak öyle çok işin var ki senin...okulun işleri seni bekler...surat asmaktan,kendini yargılamaktan,burnunun dikine gitmekten vazgeç...yumuşak ol...sakin ol...olayları öyle kaygı ediyorsun ki yaşamadan...sonra kaygın gerçek oluyor...kuruntuları bırak...akışına bırak...ama tembel de olma...

Eğer gercekten bır yerlerde bıtmemıs bır seyler olsaydı, o zaten sana doner yada sana ulasmaya calısırdı. Arkadaslık sıtesınde oldugunu soyluyorsun, orada olduguna gore daha ne beklıorsun yada neden kontrol edıyorsun ? Ewet kontrol edılmeden durulmuyor ama bu canımızı acıtmaktan baska bısey de olmuor. Uzun uzun maıl atacaksın ama ya karsılıkl gelmezse yada sadece bır kelıme ıle "bıttı" dıye cevap gelse ne olacak.. Bugun ben sana karsı olan herseyı sıldım, sevmıyorum sana karsı sevgım tukendı sozcugunu duydugum anda nasıl sogudum bır bılsenız :) Icımı huzur kapladı resmen

sanırım ben de bitti iğreniyorum senden demesini bekliyorum...öyle olursa rahatlayacağım...keşke hakaret etse...de nefret etsem ondan...oysa ayrılırken bile kibar,umursamaz...

Back
X