Aynen cnm gizeme katılıyorum eşin çok şanslı kıymetini bilsin enişte.Resimler harika bomba diyorum başka söze gerek yok herşey ortada zaten.
beratti hanım yeni cicişlerle mutlu günler arkadaşlık isteği göndericem kabul ederseniz sevinirim bende dr. araştırıyorum benim için ne kadar örnek olursa o kadar iyi bana güvenebilirsiniz bende evliyim eşimi ikna etmeye çalışıyorum 2 yıldır bakalım ne zaman pes edicek
Vayyy vayyy.. vayyyyyyyyy............... İŞte günün bombasııı...Beratti yeni fotolar ekledi ve forumun gündemini degiştirdiMaşallah arkadaşım.Valla fotograflara yorum yazacagım derken foruma girip yorum yazamadım.Saatlerim geçti bilgisayarın karşısında Naıl pozlar öyle,nedir anam nedir Ahada böyle oldum vallahi Maşallahhh Kırkbinkere maşallah barekallah..Sütyenlerle ayrı bir güzel,o kıyafetlerle ayrı bir havası var yani
Merhaba kizlar 22 mayis 2012 de Izmir de Cenk tokat a meme buyutme ameliyatimi oldum boyum 1.67 kilom 58 yuvarlak mentor 425 cc protez kullanildi. dogumlarimdan ve emzirmeden dolayi icleri bosalmisti ve deforme olmustu . Kas ustu oldu .Ameliyattan sonra agrim ilk 4-5 saat sonra tamamen gecti.Doktorumdan ve goguslerimden cok memnunum . Umarim hep boyle gider bir aksilik cikmaz. ameliyat oldugumu yakin cevrem anlamadi cunku gorunusu sporcu styeni ile eski kullandigim sungerli sutyenlerim ile ayni oldu.resimlerimi ekledim herkeze sevgiler:)
beratti : canım sen naptın öyle herkesı solladın vallacok sexy,ateşli, dehset fotolar . ciciler cok bombaaaa tabi sen de
hayirli olsun canim gule gule kullanirsin umarim.eklersen eger senin harikalari gormek isterim.bende 25 mayista oldum ameliyatimi, cok mutluyum :) gorusmek uzere
slm istek yollamıstım kabul edermisin
Beratti canım....Fotografına iki tane sitenin adresini yazdım..Bakarsın bir ara Begenecegin şeyler olacaktır mutlaka içlerinden
simdi bakicam canim:) dedigin kirmizi elbiseyi bende cok begenmistim. ama siyahi daha hostur. tr de bulundugum zaman bilseydim bu siteleri alisveris yapardim:)
Valla bana çok yakın birisi mesela.Ben gidip bizzat alıyorum.Hatta bedende oynama bile yaptırıyorum bazılarındaKargo ile gönderiyorlar ama yurtdışına varmı bilemiyorum :26:
yurtdisina kargo yapmiyorlardir canim, ama burda ki sitelerde de benzerleri ve bazilari ayni olanlar var esimin dogum gunu icin elbise turu olanlardan alicam haftaya:)
Canım eğer çok beğendiğin birşey olursa sen bana söyle ben alır sana kargoylada gönderirim.Aklında olsun yaniMsn dende bazı önerilerim olacaktır görüşürüz
Cok tesekkur ederim canim, teklif etmen bile guzelonerilerini de dort gozle bekiycem.
Online olsaydın süper olacaktıYarın netin başında ol,bekleyeceğim
sabahin 6 sinda kalktim actim bekliyorumicime mi dogdu ne saka bir yana sabahin 6 sinda evde garip sesler duydum korktum