- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.968
- 1.423
- 60
Buradaki yaslilar da cok tatli oluyorlar. Gecenlerde iki hastam vardi, oyle denk geldi ayni anda ikisi de 89-90 yaslarinda bayan, ikisinin de 90 li yaslarda esleri hastanede yatar koltuk tepesinde 4-5 gun boyunca baslarindan ayrilmadilar. Ciftin biriyle konustum da, 70 senelik evli imisler.. Hala da elele idiler, imrendim..
Buradaki yaslilar da cok tatli oluyorlar. Gecenlerde iki hastam vardi, oyle denk geldi ayni anda ikisi de 89-90 yaslarinda bayan, ikisinin de 90 li yaslarda esleri hastanede yatar koltuk tepesinde 4-5 gun boyunca baslarindan ayrilmadilar. Ciftin biriyle konustum da, 70 senelik evli imisler.. Hala da elele idiler, imrendim..
Allah sizi ne etmesin e mi,ne oyuncağından bahsediyor bunlar diye bakmış bulundum
Google emmiye sordumNereden gordun deynep:))
Google emmiye sordum
Gerçek olduğu hakkında kesin bir bilgi yok ama?Photoshop ta olabilir.hahaha cidden gidip bakmissin:)) videosu varmis youutube da, sayende ben de gordumben bakmamistim ne aldigina, ama sagol deynep ufkum genisledi sayende
Tam ciddi bir şey yazıyorum aklıma hacklenen maili ve amazondan aldığı malum oyuncaklar geliyor ve beni bir gülme alıyor, susuyorum. Ne kadar ciddiye alabilirim kendisini bilemiyorum.
Gerçek olduğu hakkında kesin bir bilgi yok ama?Photoshop ta olabilir.
Bizim ufkumuz bayağı darmış.Hele benim ki
Açık aramak için adamların mailleri bile hackleniyor.
Ne oyuncağı yahu bilmediğimiz bişiler var sanki demi
Deynep bakti sen de bak hanim:) bir email hacklenmesi, ve ozel hayatlarinin desifre olmasi hikaye. Cirkin bir durum bence, ama allahin sopasi yok durumu olmus biraz.
Youtebe da demi bunlar,bakayım merak ettim bende..
google a yaz cikar, youtube da o emailleri koymuslar:S ben bakmadim ama sagolsun deynep sayesinde gordum. Sen geriden geliyorsun yalniz, gundemi kacirmissin, tatile mi gittin ki o ara:)
Ne oyuncağı yahu bilmediğimiz bişiler var sanki demi
Aaaaa hanım abla nasıl haberin yok...Ama KK gündeme kapalıydı bu olay ifşa olduğunda haklısın. Bir çok gazete de manşet yapamamıştı, yasaklanmıştı. Bu zatın adı, amazon, oyuncak falan yaz gugılla, gördüklerine sen de inanamayacaksın.
Yazip yazip gulduruyorsun beni, koca haberi ic ettin zeymur:)) biz ciddi bir sey konusuyorduk, konuyu nerelere getirdin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?