Pkk hiç hayır dermi arkadaşım. Ülke bölünsün, eyaletlere ayrılsın diye onlarda tabiki evet diyorlar. Amaç burda pkk ile hayır diyenleri aynı safda gibi gösterip, kararsızların ve özellikle MHP'lilerin oylarını almak yoksa pkk da akepede evet diyor. Birkaç kişi vardı hdp nin içinden selaatin demirtaş gibi hayırcı, onlarda hapisteler.Aman hep aynı sözler. Keşke halkın anlayabileceği şekilde aciklasalar su maddeleri. Millet neyi oylayacagini bilse. Hukukçular çıkıyor, her iki tarafta kendine göre mantıklı açıklamalar yapıyor. Bunlar niye zıt görüşte ya pkkyla onu anlamıyorum. Ne anlaşması yaptılar acaba ?
Şeyh Sait de bir şey mi bugün yaşasaymış Atatürk de evet dermiş. Kesin birisi istihareye yatıp öğrendi .Tarihten yola çıkarak bu kanıya vardıklarını sanmıyorum.Yok yav hepsi degil, Seyh Sait evet diyormus..
Şeyh Sait de bir şey mi bugün yaşasaymış Atatürk de evet dermiş. Kesin birisi istihareye yatıp öğrendi .Tarihten yola çıkarak bu kanıya vardıklarını sanmıyorum.Yok yav hepsi degil, Seyh Sait evet diyormus..
Tükürsek cinayet sayılır bunların karşısında, aman sakin olalım:))Devlet bize iki tane seçenek tanımış.
Evet ve hayır.
Bu resmi iki seçenekten biri olan HAYIRı tercih edeceğim için bena terörist diyenin ya da ima edenin .........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?