Beraberlikten 19 gün sonra adet oldum gebelik riski var mıdır?

Eylulaleylul

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
27
1
16
Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var. Beraberlikten 19 gün sonra adet oldum. Adetin 3.günü ve 5. Günü gebelik testi yaptım. Sonuç negatif çıktı. İlişkinin üzerinden 35 gün geçti testi sabah tekrarladım sonuç yine negatif. Ama ciddi mide bulantısı ve baş dönmelerim var. Adet sandığım şeyin üstüne görme dedikleri şey olmasından da çok korkuyorum. Lütfen yardım. Edin .risk olabilir mi ???

Gerçekten mi ben stresten kafayı yedim sanırım mide bulantısı ve baş dönmesinden de ölecek gibiyim. Yani gebelik testi 3'ünde de yanlış sonuç veremez değil mi? 35 gün yeterli bi süre mi test için ?

Gerçekten mi ben stresten kafayı yedim sanırım mide bulantısı ve baş dönmesinden de ölecek gibiyim. Yani gebelik testi 3'ünde de yanlış sonuç veremez değil mi? 35 gün yeterli bi süre mi test için ?
yok canım ya üstüne görme dedikleri şey bebeğin yerleşme kanaması az bi şey olur adetle o çok farklı ayrıca 35 günde kalp atışı görülebilir kese görülebilir bebek büyümüş olur tabiki test pozitif çıkar bi kerede bebek olması dizilerde ve çok şanlı kişilerde oluyo malesef keşke bi kerede olsa...

yok canım ya üstüne görme dedikleri şey bebeğin yerleşme kanaması az bi şey olur adetle o çok farklı ayrıca 35 günde kalp atışı görülebilir kese görülebilir bebek büyümüş olur tabiki test pozitif çıkar bi kerede bebek olması dizilerde ve çok şanlı kişilerde oluyo malesef keşke bi kerede olsa...
ÇOK tşkederim ya kafayı sıyırmak üzereyim çünkü.

Back