esoooşşşbende geldim canlarr
benim kilo sorunum yok 55 kiloyum ama basenlerm ve hafifte göbeğim var sanki bilemiyorum :26:
hiphop abs ye başlıyorum bende bugünn
tatlim bende iki kopek var o yuzdem ber sabah bi yarim saat yuruyorum mecburi gorev ⊙_⊙ ama yinede gidiyo vucut izel buseylerr istiyor
Kızlar ben de varım...
Maalesef benim fazlalıklarım var. 5 kilo vermem lazım...
Ama bir türlü motive olamıyorum.
valla hiç zor değil 5kiloyu rahat rahat verirsin bence canım
buna başlamak içinde p.tesileri beklememk lazım kesinlikle ne zaman tamam diyosan o zaman başla
hala bişiler için geç değil önce ufak hareketlerle başlasan bile yararı var emin olabilirsin
Kızlar ben de varım...
Maalesef benim fazlalıklarım var. 5 kilo vermem lazım...
Ama bir türlü motive olamıyorum.
evet yaa hani saça bile alışır çok bişi yapmamak lazım diyoruz ya
vücutta ööle hep aynı şeyi yapınca alışıp daha fazlasına ihtiyaç duyuyo
ama emin ol senin yarım saatlik yürüyüşün bile çok çok önemli ve muhakkak iyi geliyodur
kışın yapılan yürüyüşlerin daha etkili olduğuna inanıyorum açıkçası çünkü yazın zaten vücut biliyo çok koşturacağını
o yüzden ne kadar ter atsanda eh işte abartı olmadan yarıyo ama kışın helede hep oturuyosan evde filan
bi alışverişe gitmek bile yarıyo bunu çok deneyip gördüm ben
bu arada köpüşlerini çok sevdim yaa geçen diğer topikte fotoyu gördüm çok tatlılar :)
evettt baslayanlar nasıl gıdıyor aynı hareketlerımı uyguluyoruz sızın farklı uygulamalarınız var mı :)
ben 53,8 kg ıle basladım ölculerımı yazdım hadı bakalım her pteı olcucem tekrar gercı ben bogazı kesmıyorum bısey degısırmı bakalım :)