Beraber harcadık biz bu yollarda

Sağlık konusunda evet muayene ücreti olabilir ama ,çektiklerimi de ben bilirim.Benim ömür boyu kullanmak zorunda olduğum hormon ilacım var ve fiyat olarak 15 sene önce bile SSkya yazdırarak 10 tlye alıyordum tanesini.O zamanlar da randevu almak dahada zordu.Yakınımda SSK hastanesi olmadığından 1 saat uzaklıktaki hastaneye giderdim.İlacı yazdırınca da bitmezdi,hastanenin eczanesinden alınırdı,saatlercede sıranın bana gelmesini beklerdim.Bana sıra gelene kadar bazen ilaç ta biterdi,yorgun yorgun eve gelirdim.Bütün günüm ölürdü.Şimdi 5 dk mesafede sağlık ocağı var,yazdırıp yanındaki eczaneden alıp eve gelmem yarım saati bulmuyor.Üstelik devletin devamlı kullanılan hastalara ilaç raporu verilip,indirimli alması sağlanıyor.

Şimdilik ..şu zamanda doğru ,dürüst lider bulunmayan işleri ,güçleri Atatürk posteri ile olan şu zamanda ,şu durumda daha iyisi ve daha iyisi gelene kadar SEN ÇOK YAŞA ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU (kıskançlık çokkkkk kötü bir şey)boşuna sallamakta ,atmakta çok bilmişlikte kötü bişi..

Gel kaçırayım seni, topa tutmadan millet

Gel kaçırayım seni, topa tutmadan millet
kaçırsan ne olurki gerçekler ortada 13 senede gelinen noktayı görüyoruz ALLAHA şükür kör değiliz bacım.. Veeee evet daha iyisi olabilir ,,olmalıda 13 sene evvel yığıntı bir TÜRKİYE anca bu kadar adam oldu ve bu liderler başta kalmalıki dahada iyi olsun. o hizmetler babamın köydeki yağmur suyuyla yapılıyor sanki atmasyonlar, tutmasyonlar o yüzden ne anlatırsan anlat gözlerine ne sokarsan sok bu atanlar ,tutanlar Türkiyenin her halinden nefret edenlere bişi anlatamassın

Valla onları ben de yaşadım da o kitapları hocalar kullanmıyor ne yazık ki. Akıllı defter konu anlatımlı kitap test kitabı çözümleri ıvırı zıvır en az 500 lira masraf yaptık bu yıl anadolu lisesi 9. Sınıf için özel okul falan değil. Mecburi. Alamayan varsa bana haber versin demiş öğretmenlerden birkaçı sağolsun. Ama kitapları parasızmış gibi göstermek çok yanlış. Parasız dağıtılan kitapların kapağı açılmıyor.

Yahu hala anlamıyorlar dillerinde aynı nakarat yok yedilerrrr... hakkım helal değil her seçimde bağırma hezeyanları ama öyle ,böyle değil eee sonuç hem haklı olduklarını sanıyorlar hemde seçimlerde neredeyse barajı aşamıyorlar.. çünkü diller pelte olmuş icraat yok... çünkü neden hazımsızlık var.. çünkü neden başta Erdoğan var ,davutoğlu var sağ parti var yani hazımsızlık sağ parti olmalarından yoksa tayyip chp li olsaydı varya ne taparlardı adama yemesinler bizi burada

Sen de sol partide olsa sevmezdin. :O

Oğlum da liseye gidiyor,bizde aldık ama liseye gidene kadar alınan kitapların da hakkını yememek lazım.

Sen de sol partide olsa sevmezdin. :O
hahh işte böyle deyin canımı yiyin ilk önce burada anlaşalım şu siteye 1 buçuk seneden beri üyeyim bu erdoğan hiçmi iyi bişe yapmadı,, hiçmi alkışlanacak bir icraatı olmadı bu adamın,, ama buradaki bacılar yakıştıramıyorlar adamın iyi bişe yapmasına .diyemiyorlar helal olsun burada alkışı hak etti bu erdoğan hep şikayet, hep şikayet işte bu yüzden kaybediyorlar farkında değiller.. milletçe alkışladılar tutmadı,,çarşaflılara rozet taktılar olmadı, kılıçdaroğlu asgariyi 1500 yapacam dedi gene yutmadı bu millet.. chp başkanlığı olur yeniliklere açık olmayan bu chp liler gider gene kılıçdaroğlunu başkan yaparlar ,senelerdir ,yıllardır hep düşüşteler hep çelme yiyorlar , hep tökezleniyorlar bu millet gözüne sokuyor biz millet olarak size güvenmiyoruz diyorlar. gene aynılar besliyorlar akp yi erdoğanı davutoğlunu farkında değiller..

Bir de yaptigi " hatalara" bakalim mi kadesam

-Cemaate her istediğini vermek.

-Cozum süreciyle memleketin doğusuna bombalar doldurulurken seyretmek ; engel olmak isteyene engel olmak ; karsi cikanlari sehit kaniyla beslenenler diye yaftalamak.

-Suriye'deki ic savaşta taraf olmak , koruklemek. Samda Cuma namazi kilacakken Sultanahmette bombalar patlaması.

-Pyd ' ye yardim gondermek. Ayn el arap'ta zor duruma düşen pyd icin pesmergeyi Turkiye üzerinden göndermek.

-Komsularla sifir sorun sloganiyla başlayıp sifir komsu noktasina gelmek.

Ama bunlar hep hata olur yani canım. Bedel odetilmesi yargilanmasi mumkun degil teklif dahi edilemez

Oowwww bu stratejik derinlik bir harika dostum

Yok sen beni yanlış anldın ben senin dediğini onaylamadım en azından kendi açımdan. Çünkü sağ partilerde çok sevdiğim isimler mevcut. Sol partilerde de birçok sevmediğim hele ki şu solda hiçbiri işe yaramaz. Ama erdoğan chpli olsa sen asla oy vermezdin.

deme öyle yanlış fikir klasik olacak ama ben chpye oy vermiş biriyim bir abimiz vardı o adamın yüreği için oyumu chpye verdim.. haa kazanamadı o ayrı..

konu ili ilgili yorumun bu mu? hazımsızlık.çok siyasi bir yorum tebrikler

konu ili ilgili yorumun bu mu? hazımsızlık.çok siyasi bir yorum tebrikler
yahu alıntılıyorsun cevap yazmak zorunda kalıyorum sonrada ban yiyoruz şu kelimeleri kullanman için senin şu yazıyı yazmaman gerekmezmiydi..

yahu alıntılıyorsun cevap yazmak zorunda kalıyorum sonrada ban yiyoruz şu kelimeleri kullanman için senin şu yazıyı yazmaman gerekmezmiydi..

Bu ilk yorumum kinaye içerir ironi içerir sonraki yorumlarımi oku şekerim lütfen. Senin bütün yorumların siyaset dışı.

Senin yüzünden ikinci banim olacak haha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…