Gel kaçırayım seni, topa tutmadan milletŞimdilik ..şu zamanda doğru ,dürüst lider bulunmayan işleri ,güçleri Atatürk posteri ile olan şu zamanda ,şu durumda daha iyisi ve daha iyisi gelene kadar SEN ÇOK YAŞA ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU(kıskançlık çokkkkk kötü bir şey)boşuna sallamakta ,atmakta çok bilmişlikte kötü bişi..
kaçırsan ne olurki gerçekler ortada 13 senede gelinen noktayı görüyoruz ALLAHA şükür kör değiliz bacım.. Veeee evet daha iyisi olabilir ,,olmalıda 13 sene evvel yığıntı bir TÜRKİYE anca bu kadar adam oldu ve bu liderler başta kalmalıki dahada iyi olsun. o hizmetler babamın köydeki yağmur suyuyla yapılıyor sanki atmasyonlar, tutmasyonlar o yüzden ne anlatırsan anlat gözlerine ne sokarsan sok bu atanlar ,tutanlar Türkiyenin her halinden nefret edenlere bişi anlatamassınGel kaçırayım seni, topa tutmadan millet
Kitap dağıtmak lütuftur bence.Kaç yaşında olduğunuzu bilmiyorum ama ben 37 yaşındayım.Ortaokula giderken ders kitaplarını almanın zorluğunu yaşadım.Maddi olarak değil.Öğretmen yazardı alınacak kitap listesini,kaç kırtasiye gezerdik.Yok yazarı tutmuyor,yok elinde kalmamış,yok yanlış kitap alınır değiştirmeye uğraş.Şimdi ama okulun ilk haftası okulun kendisi veriyor kitapları,öğrencilerin ve velilerin uğraşmasına gerek kalmıyor.
Yahu hala anlamıyorlar dillerinde aynı nakarat yok yedilerrrr... hakkım helal değil her seçimde bağırma hezeyanları ama öyle ,böyle değil eee sonuç hem haklı olduklarını sanıyorlar hemde seçimlerde neredeyse barajı aşamıyorlar.. çünkü diller pelte olmuş icraat yok... çünkü neden hazımsızlık var.. çünkü neden başta Erdoğan var ,davutoğlu var sağ parti var yani hazımsızlık sağ parti olmalarından yoksa tayyip chp li olsaydı varya ne taparlardı adama yemesinler bizi burada
Oğlum da liseye gidiyor,bizde aldık ama liseye gidene kadar alınan kitapların da hakkını yememek lazım.Valla onları ben de yaşadım da o kitapları hocalar kullanmıyor ne yazık ki. Akıllı defter konu anlatımlı kitap test kitabı çözümleri ıvırı zıvır en az 500 lira masraf yaptık bu yıl anadolu lisesi 9. Sınıf için özel okul falan değil. Mecburi. Alamayan varsa bana haber versin demiş öğretmenlerden birkaçı sağolsun. Ama kitapları parasızmış gibi göstermek çok yanlış. Parasız dağıtılan kitapların kapağı açılmıyor.
hahh işte böyle deyin canımı yiyin ilk önce burada anlaşalım şu siteye 1 buçuk seneden beri üyeyim bu erdoğan hiçmi iyi bişe yapmadı,, hiçmi alkışlanacak bir icraatı olmadı bu adamın,, ama buradaki bacılar yakıştıramıyorlar adamın iyi bişe yapmasına .diyemiyorlar helal olsun burada alkışı hak etti bu erdoğan hep şikayet, hep şikayet işte bu yüzden kaybediyorlar farkında değiller.. milletçe alkışladılar tutmadı,,çarşaflılara rozet taktılar olmadı, kılıçdaroğlu asgariyi 1500 yapacam dedi gene yutmadı bu millet.. chp başkanlığı olur yeniliklere açık olmayan bu chp liler gider gene kılıçdaroğlunu başkan yaparlar ,senelerdir ,yıllardır hep düşüşteler hep çelme yiyorlar , hep tökezleniyorlar bu millet gözüne sokuyor biz millet olarak size güvenmiyoruz diyorlar. gene aynılar besliyorlar akp yi erdoğanı davutoğlunu farkında değiller..Sen de sol partide olsa sevmezdin. :O
Bir de yaptigi " hatalara" bakalim mi kadesamarkadaşlar hükümetlerin yol yapması,sağlık,eğitim,enerji vb..gibi alanlarda yatırım yapması bu alanları geliştirmesi bir lütuf değil o hükümetin görev ve sorumluluğudur.elbette yol yapacak,elbette okul yapacak,elbette sanayii ve teknoloji alanında gelişmeler sağlayacak.bundan önceki hükümetler size göre bir şey yapmadıysa bu akp nin başarısı değil ondan öncekilerin ayıbıdır.
hahh işte böyle deyin canımı yiyin ilk önce burada anlaşalım şu siteye 1 buçuk seneden beri üyeyim bu erdoğan hiçmi iyi bişe yapmadı,, hiçmi alkışlanacak bir icraatı olmadı bu adamın,, ama buradaki bacılar yakıştıramıyorlar adamın iyi bişe yapmasına .diyemiyorlar helal olsun burada alkışı hak etti bu erdoğan hep şikayet, hep şikayet işte bu yüzden kaybediyorlar farkında değiller.. milletçe alkışladılar tutmadı,,çarşaflılara rozet taktılar olmadı, kılıçdaroğlu asgariyi 1500 yapacam dedi gene yutmadı bu millet.. chp başkanlığı olur yeniliklere açık olmayan bu chp liler gider gene kılıçdaroğlunu başkan yaparlar ,senelerdir ,yıllardır hep düşüşteler hep çelme yiyorlar , hep tökezleniyorlar bu millet gözüne sokuyor biz millet olarak size güvenmiyoruz diyorlar. gene aynılar besliyorlar akp yi erdoğanı davutoğlunu farkında değiller..
deme öyle yanlış fikir klasik olacak ama ben chpye oy vermiş biriyim bir abimiz vardı o adamın yüreği için oyumu chpye verdim.. haa kazanamadı o ayrı..Yok sen beni yanlış anldın ben senin dediğini onaylamadım en azından kendi açımdan. Çünkü sağ partilerde çok sevdiğim isimler mevcut. Sol partilerde de birçok sevmediğim hele ki şu solda hiçbiri işe yaramaz. Ama erdoğan chpli olsa sen asla oy vermezdin.
Yahu hala anlamıyorlar dillerinde aynı nakarat yok yedilerrrr... hakkım helal değil her seçimde bağırma hezeyanları ama öyle ,böyle değil eee sonuç hem haklı olduklarını sanıyorlar hemde seçimlerde neredeyse barajı aşamıyorlar.. çünkü diller pelte olmuş icraat yok... çünkü neden hazımsızlık var.. çünkü neden başta Erdoğan var ,davutoğlu var sağ parti var yani hazımsızlık sağ parti olmalarından yoksa tayyip chp li olsaydı varya ne taparlardı adama yemesinler bizi burada
yahu alıntılıyorsun cevap yazmak zorunda kalıyorum sonrada ban yiyoruz şu kelimeleri kullanman için senin şu yazıyı yazmaman gerekmezmiydi..konu ili ilgili yorumun bu mu? hazımsızlık.çok siyasi bir yorum tebrikler
Hayal sen ve akp karşıtı arkadaşların çok kıskançsiniz, her gün bir sürü konu açıp niye uykumuzu bölüyorsun? Sizi toplu linç ettirmek lazım !
biri başbakan biri cumhurbaşkanı elbette harcayacaklar ne var bunda? yaşlı bir amcanın dediği gibi adamlar çalıyor ama çalışıyor
Bu arada ulkem icin yapılan şeylere degil ama kisisel harcamalara gram hakkım geçiyorsa sonunu kadar haram zikkim olsun!
yahu alıntılıyorsun cevap yazmak zorunda kalıyorum sonrada ban yiyoruz şu kelimeleri kullanman için senin şu yazıyı yazmaman gerekmezmiydi..
Tam tersi olmasın
Tek tek alıntılamayacağıma göre.Eminim ki çoğu kişi böyle düşünüyor.Tabii böyle düşünenleri tü kaka yaptıkları için gizleme gereği duyuyorlar.Şafak sezer dediyse ok. İkna oldum.
Şafak sezer dediyse ok. İkna oldum.
Bu kadar kolay ikna olacağınızı bilsem daha önce koyardımyarıldım.
bende fena ikna oldum.:)
bu konuya son nokta konmuştur:)
hadi hep beraber başka konuya geçelim. dağılın