- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
yeter dizisindeki yektaya benziyorsun hep ben ,hep ben seninkine gelince ironi içerir ,kinaye içerir .ama konu ile alakalı değil sonradan konuya yorum yapmışsın.. haa bide sizin kinayelerinizi, ironilerinizi bastırmaktan konuya yorum yaptırmıyorsunuzkiBu ilk yorumum kinaye içerir ironi içerir sonraki yorumlarımi oku şekerim lütfen. Senin bütün yorumların siyaset dışı.
Senin yüzünden ikinci banim olacak haha :)
niye cumhuriyet gazetesi denince ikna oluyorsunuz amaa.Şafak sezer dediyse ok. İkna oldum.
olsun olsun.Bu kadar kolay ikna olacağınızı bilsem daha önce koyardım
niye cumhuriyet gazetesi denince ikna oluyorsunuz amaa.
bırak beya değil şafak sezer kılıçdaroğlu demiş olsa bunlar ne der biliyormusun amanınn kılıçdaroğlu dönmüş..Tek tek alıntılamayacağıma göre.Eminim ki çoğu kişi böyle düşünüyor.Tabii böyle düşünenleri tü kaka yaptıkları için gizleme gereği duyuyorlar.
yeter dizisindeki yektaya benziyorsun hep ben ,hep ben seninkine gelince ironi içerir ,kinaye içerir .ama konu ile alakalı değil sonradan konuya yorum yapmışsın.. haa bide sizin kinayelerinizi, ironilerinizi bastırmaktan konuya yorum yaptırmıyorsunuzkibide konulara yorum yapan üstatlar var burada kafa patlatan , sanki onları çok dikkate alıyorsunuzda .ve ikinci banın olacak sonrada hırslanacan bak karışmam
tamam kaç ama peşindeyim..Dizi izlemiyorum, evlilik programları ile gel bana
Bu arada sen de dahil kimse bizim yorumlarınızı bastıramaz, en fazla özel hayatımıza saygısızlık yaparsınız bu güne kadar olduğu gibi.
Ben kaçtım şekerim.
Benim için insanın karakteri önemli.Tam tersi olmasın
muhalefet oursan terörisst yandaşcısı,gavur,dış güçlerin adamı olursun,ne vicdan varmış pes!Sen beni ve saz arkadaşlarımı kısa yoldan vatan haini ilan et.
Dış mehtapların gönderdiği ajanız biz zati. Bu da bugünün itirafı olsun.
vallahi burada iki anaokulu var derme catma tuvaletlerde havalandırma yok sınıfın camından havalanıyo,tuvalet kokusu ile eğtim var bizdeHakkımı helal etmiyorum sizlere,bu vicdanla nasıl yaşayacaksınız onuda yüce rabbimin huzurunda verirsiniz artık..
Örtülü ödeneği ülke uğruna harcasanız ne okullar parklar kütüphaneler spor salonları yapılırdı..
vallahi burada iki anaokulu var derme catma tuvaletlerde havalandırma yok sınıfın camından havalanıyo,tuvalet kokusu ile eğtim var bizde
devlet okullarında kitap istenşyor 100 lira verdim arkadaş 150 lira verdi onunki 2,sınıfta,elektirik faturaları çok kabarık,100 de 40 vergi devlet bu işe el atmalı,et fiyatları çok yüksek