Beraber harcadık biz bu yollarda

Bu ilk yorumum kinaye içerir ironi içerir sonraki yorumlarımi oku şekerim lütfen. Senin bütün yorumların siyaset dışı.

Senin yüzünden ikinci banim olacak haha :)
yeter dizisindeki yektaya benziyorsun hep ben ,hep ben seninkine gelince ironi içerir ,kinaye içerir .ama konu ile alakalı değil sonradan konuya yorum yapmışsın.. haa bide sizin kinayelerinizi, ironilerinizi bastırmaktan konuya yorum yaptırmıyorsunuzkibide konulara yorum yapan üstatlar var burada kafa patlatan , sanki onları çok dikkate alıyorsunuzda .ve ikinci banın olacak sonrada hırslanacan bak karışmam

Tek tek alıntılamayacağıma göre.Eminim ki çoğu kişi böyle düşünüyor.Tabii böyle düşünenleri tü kaka yaptıkları için gizleme gereği duyuyorlar.
bırak beya değil şafak sezer kılıçdaroğlu demiş olsa bunlar ne der biliyormusun amanınn kılıçdaroğlu dönmüş.. oturup düşünmezler doğruluk payı olduğunu

Dizi izlemiyorum, evlilik programları ile gel bana

Bu arada sen de dahil kimse bizim yorumlarınızı bastıramaz, en fazla özel hayatımıza saygısızlık yaparsınız bu güne kadar olduğu gibi.

Ben kaçtım şekerim.

verilen oyların bir karşılığı olmalı evet ekonomide bazı konularda iyi işler yaptılar bu inkar edilemez fakat
dini istismar etmesi yolsuzluklar haksızlıklar fark etirilmeden insanların aydınlatılması yerine daha karanlık bir geleceğe sürüklenmesi kabul edilemez
o ekonomik başarı değiniz şey bir aylık bir ekonomik krize bakar
kaliteli insanların olduğu bir toplum baha biçilemez bir hazinedir

Ya trilyonuncu defa bu konu konusuluyor.Banlar havada ucusuyor.Ellerimiz yoruluyor.Baydi yani.
Neyseki yandas guruh calmadilardan terfi edip caliyolar ama calisiyoru kabullendiler.Onceden bunu da demiyorlardi :)
Konusulacak herseyi tukettik bence.Bana hizmet versin de isterse dunyayi gotursun moduna girdik.Ben artik 17/25 e falan bunlara kafa yormuyorum.Ama tek istegim kalkip bunlar Allah,din,imandan bahsetmesinler yeter.Zira cok sakil durup inandirici olmamakla beraber komik gorunuyor.

@Hayyal kadesa O okypete themis1990 kızlar ne kadar kötü düşünüyorsunuz ya biri koskoca BAŞBAKAN diğeri koskoca CUMHURBAŞKANI onlar harcamayacak da biz siviller mi harcayacağız. Adamlar 5 dk boş mu duruyor hizmet için koşuşturmadıkları yer kalmadı amaç istikrar korunsun.

Bunlar boş vaatler yollar tamam yapılıyorda insanın karnını doyurmuyor fakirler daha da fakir oldu işsiz sayısı her geçen gün artıyor. Üni. Mezunları işsizlikten polislige yada başka meslek dallarına geçiş yapıyor yazık ülkem sana yazık.

Hakkımı asla asla helal etmiyorum..

vallahi burada iki anaokulu var derme catma tuvaletlerde havalandırma yok sınıfın camından havalanıyo,tuvalet kokusu ile eğtim var bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…