Beraber gidelim mi?

Dönüşler için sağolun kızlar ama ziyaret günü konusunda katılar,aşırı umutsuzluğa düştüm o konuda. Göztepede 0-6 yaş arasına ziyaret için kaydoldum. Şaka gibi ama 22 Temmuza saat 10:00 olarak randevu verdiler:KK43: Ben hep istediğimiz gibi gidip doya doya vakit geçirebiliriz,bir kaç ay sonra bizim evimize ziyarete de götürebiliriz diye hayal kurardım. Gerçekler öyle değilmiş.

Dönüşler için sağolun kızlar ama ziyaret günü konusunda katılar,aşırı umutsuzluğa düştüm o konuda. Göztepede 0-6 yaş arasına ziyaret için kaydoldum. Şaka gibi ama 22 Temmuza saat 10:00 olarak randevu verdiler:KK43: Ben hep istediğimiz gibi gidip doya doya vakit geçirebiliriz,bir kaç ay sonra bizim evimize ziyarete de götürebiliriz diye hayal kurardım. Gerçekler öyle değilmiş.
çok emin olmamakla birlikte şöyle bir bilgim var.
sanırım çocukların psikolojisi için yapılıyormuş bu.
çünkü kim giderse gitsin çocuklar umutlanıyorlarmış.birinden duymuştum ordan ayrılırken beni de götür diye ağlayan çocuklar oluyormuş.ve bir defa ziyarete giden bir daha gitmediğinde çok etkilenenler yolunu gözleyenler oluyormuş.
dediğim gibi yine de çok emin değilim bu yüzden yapıyor olabilirler.

Bende bir hevesle Bahçelievler Şeyh Zayed çocuk yuvasına gitmiştim gönüllü abla olmak için. Hani hemen adım yazılır, kabul edilirim sonra sürekli ziyarete giderim, onlarla arkadaş olurum falan diye düşünüyordum. Kaydımı alan adam bana 490 küsuruncu sıradasın çok gönüllü isteği var ama kapasitemiz dolu demişti. Bana sıra gelene kadar artık kaç yıl geçer bilmiyorum :KK43: Ama daha önce de dediğim gibi darülacezede her hafta ziyaret mümkün o konuda kısıtlama yapmıyorlar ama hafta içi olduğu için çalışanlara ya da okuyanlara çok uygun olmuyor maalesef :KK43:

çok emin olmamakla birlikte şöyle bir bilgim var.
sanırım çocukların psikolojisi için yapılıyormuş bu.
çünkü kim giderse gitsin çocuklar umutlanıyorlarmış.birinden duymuştum ordan ayrılırken beni de götür diye ağlayan çocuklar oluyormuş.ve bir defa ziyarete giden bir daha gitmediğinde çok etkilenenler yolunu gözleyenler oluyormuş.
dediğim gibi yine de çok emin değilim bu yüzden yapıyor olabilirler.
Dediğiniz gibi de olabilir ama hem böyle ileri tarih verilmesi hem de yarım saatcik neye yetecek ki. Şaşkınım. Kaç gündür kafamı bu konuya taktım. Şimdi diyelim ben izin aldım gittim,yarım saat onlarla zaman geçirdim. Tekrar nasıl gideceğim,şirket babamın mı sürekli izin versinler. Haftasonları olsa her hafta gidebilir insan.

Bende bir hevesle Bahçelievler Şeyh Zayed çocuk yuvasına gitmiştim gönüllü abla olmak için. Hani hemen adım yazılır, kabul edilirim sonra sürekli ziyarete giderim, onlarla arkadaş olurum falan diye düşünüyordum. Kaydımı alan adam bana 490 küsuruncu sıradasın çok gönüllü isteği var ama kapasitemiz dolu demişti. Bana sıra gelene kadar artık kaç yıl geçer bilmiyorum :KK43: Ama daha önce de dediğim gibi darülacezede her hafta ziyaret mümkün o konuda kısıtlama yapmıyorlar ama hafta içi olduğu için çalışanlara ya da okuyanlara çok uygun olmuyor maalesef :KK43:
Semiha Şakir Çocuk Yuvası da aynı şeyi söyledi,fazla talep varmış,gönüllü açığı yokmuş:KK43:

Dediğiniz gibi de olabilir ama hem böyle ileri tarih verilmesi hem de yarım saatcik neye yetecek ki. Şaşkınım. Kaç gündür kafamı bu konuya taktım. Şimdi diyelim ben izin aldım gittim,yarım saat onlarla zaman geçirdim. Tekrar nasıl gideceğim,şirket babamın mı sürekli izin versinler. Haftasonları olsa her hafta gidebilir insan.
sizde haklısınız.ne kadar güzel düşünceleriniz var tebrik ederim.bende bunu çok istemiştim ama dediğim gibi bu kadar katı kurallar olduğunu duyduğumda vazgeçtim.çünkü çalışan insanlarız ve onların belirlediği günler bizlere uymuyor.

merhaba , biraz konunun üzerinden baya zaman geçmiş ama tekrar sormak istiyorum , yetimhane veya diger adı çocuk esirgeme kurumlarına gitmek istiyorum ziyaret etmek istiyorum, yardımcı olabailirmisiniz? nasıl gidilir ne gerekli ne yapılıyor, istanbul beşiktaşa en yakın neresi var acaba ? cevap verirseniz sevinirim :)

konuyu şimdi okudum gördüm,bende gelmek isterim gitmek isteyen falan olursa eşlik etmeyi isterim uzun zamandır aklımdaydı ama tek gitmeye cesaret edemiyor insan :)

Ben bi bayram Darülaaceze'ye gitmiştim
Belkide ömrümde geçirdiğim en anlamlı bayramdır
Hepsi 40 yıldır seni tanıyormuşçasına sarılıyor, hayat hikayelerini anlatıyorlar
Tuhaf oluyorsun, bunca zaman niye gelmemişim, ne kadar şükürsüzmüşüm diye kendini sorguluyorsun

biz de darülaceze ve çocuk yuvasına gitmiştik. çok değişik duygular.. insan şükretmeyi öğreniyor.. konu hortlamış ben de haftaya çarşamba gidiliyor sandım:KK49:

Bende bir arkadasimla birlikte eyupteki cocuk yuvasindan bilgi almaya gitmek istedim. Internete bakmadim. Yerinden sicagi sicagina guncel bilgiler almak istedim.

Karsilastigim manzara korkunc. Bize bilgi vermeye calisan adamin tavri korkunctu. Sanki cocuklarin bobregini alacagim. Insan gibi iki laf edemiyorlar. Bide cocuklar bu heriflere emanet. Bu yonetime.
Ay aklima geldi yine sinirim bozuldu.

Ziyaret konusunda katı olunmasının sebebi tamamen çocukların psikolojisiyle alakalı. Bu konuda uzman biri ile çalışmam olmuştu. Cocuklar gelenleri hep istiyorlar , umut ediyorlar ama tekrar ziyaret edilmeyince inanılmaz bir hayal kırıklığına uğruyorlar. :KK43:

konuyu şimdi okudum gördüm,bende gelmek isterim gitmek isteyen falan olursa eşlik etmeyi isterim uzun zamandır aklımdaydı ama tek gitmeye cesaret edemiyor insan :)
Aynn haklısın, birlikte gitmek isterim bende toplanıp gidebilriz en kısa zamnda :) ama nasıl ayarlayacagz , internetten okmeydanına ait yerin numarasını buldm aradm yanlış dediler, nasıl ulaşıcaz ki?

Aynn haklısın, birlikte gitmek isterim bende toplanıp gidebilriz en kısa zamnda :) ama nasıl ayarlayacagz , internetten okmeydanına ait yerin numarasını buldm aradm yanlış dediler, nasıl ulaşıcaz ki?
ben kasımpaşa çocuk yuvasını aradım,gelip gün almanız gerekiyor dediler. Yakın zamanda gidip görüşeceğim,bilgiyi burdan veririm:)

Hanımlar, uzun zamandır yapmak istediğim bir şeyi bu sene gerçekleştirmek istiyorum. İstanbul Anadolu yakasında oturan arkadaşlarım varsa beraber huzurevi ve çocuk esirgeme kurumu ziyareti yapalım mı ne dersiniz? Bir de gidenler varsa orada ve sonrasında nasıl duygular yaşadılar? Ben en çok anasız babasız çocukları görünce ne yaparım diye korkuyorum,bu yüzden cesaret edemiyorum.Sizi gördüklerinde birazcık olsun kimsesizliklerini unutuyorlar mı?

Burada daha çok kitle var, en azından 10 dk taşınmasın noluuur :KK43:

*** 20 Mayıs Çarşamba işten izin alıp 15:00-15:30 arası olan ziyarete katılacağım Allah izin verirse. O gün gelebilecek olanlar bana dönüş yapabilir mi? 1 kişi bile olsa güç alırım,tek gitmek çok zor olacak benim için.Emrullah Turanlı Çocuk Yuvası-Kartal olabilir kızlar.Buluşup yiyecek bir şeyler alabiliriz,evden kek poğaça yapıp götürebiliriz ne dersiniz?

Ordan çıktıktan sonra gerçekten ciddi çöküntüye uğruyosun bizde iş arkadaşlarımla gitmiştik bi hafta sonu özellikle yatalak ve akli dengesi olmayanları görünce gerçekten çok üzülüyor insan o yüzden kimsesiz çocukları görmeye cesaret edemedim :KK42:

Ne kadar ilginç bir insansıniz. Bir insana bu kadar takılır mi? Sanal ortam ya hu!

Konularımın hepsinde beni kötüleyip yerin dibine sokuyo . Benim konuma yorum yazıp seni kaale almıyorum diyo :KK70: arkadaş o zaman beni kaale almıyosan konuma neden yazıyorsun . Rahatsz olduğumu belirtip benim konularıma yazmamasını rica ettim ama yinede illa benim konularıma girip bana hakaret ediyor . Başka üyeler bile neden hakaret ediyorsunuz demişler yani bi benim fikrim değil .. Konu açıp dert yanıyorum Allah seni düşman başına vermesin diyo bu nasıl bi yorum ya açıklasın o zaman bana biri bu terbiyesizliği

X