Beraber bebek ceketi örüyoruz...

Bende varım, model aynı olmak zorunda mı? Uzun zaman önce örgüyü bırakmıştim,örgü dergilerimi anneme verdim ipleri ablama, bbüyük oğluma akıllı ip almıştım örmeden kaldı, küçüğe hiç bir şey örmedim akıllı iple ona hırka yapayım bu havada giysin inşallah:)

Bende varım, model aynı olmak zorunda mı? Uzun zaman önce örgüyü bırakmıştim,örgü dergilerimi anneme verdim ipleri ablama, bbüyük oğluma akıllı ip almıştım örmeden kaldı, küçüğe hiç bir şey örmedim akıllı iple ona hırka yapayım bu havada giysin inşallah:)

Evet aynı model örecek herkes... Kendin kullanmasan bile hediye edersin küçük kolay olacak... Önceki eklediğim zor olacak diye değiştirdik kolay model çıkarıyorum şimdi..

Evet aynı model örecek herkes... Kendin kullanmasan bile hediye edersin küçük kolay olacak... Önceki eklediğim zor olacak diye değiştirdik kolay model çıkarıyorum şimdi..
Hım yok canım oglumaa örmek istedim, modele bakıyım yine de

Anka Anka canim hangi ip kullanilacak ona gore alayim canim da foto mecburi demissinde benim tel dandik yukleme yapamam buyuk ihtimal

SC20160224-122304.png

Nego Nego kız için model olacak... Robadan Yapraklı... İnşallah sabaha bitirir eklerim modeli bakarsın ...

Nurhayal Nurhayal tamam perşembe başlayacağız inşallah...

NAVLEE NAVLEE modeli bitireyim resim ekleyeyim yarına inşallah beğenirseniz benim ipimle yaparsınız... Nako luks minnoş bebe ipiyle yapıyorum ben şimdi...

Nego Nego kız için model olacak... Robadan Yapraklı... İnşallah sabaha bitirir eklerim modeli bakarsın ...

Nurhayal Nurhayal tamam perşembe başlayacağız inşallah...

NAVLEE NAVLEE modeli bitireyim resim ekleyeyim yarına inşallah beğenirseniz benim ipimle yaparsınız... Nako luks minnoş bebe ipiyle yapıyorum ben şimdi...
Tamam canim benimelim cok yavas bakalim nasil yetisdirecem

Çok küçük model zaten... Yapabildiğin kadar yap... Daha belli bir sure belirlemedik herkesin durumuna göre yeni modele geçeriz...

Resim ekledim arkadaşlar.. Benimki yetişmeyecek diye netten indirdim :-)
Yarın akşam açıklamayı ekleyeceğim bi aksilik çıkmazsa... Herkese kolay gelsin...

yesa yesa listemiz nerde canım... Aaaa ihmal ediyorsun burayı olmuyor böyle :-)

:KK70: :KK70:

Oooo baya olmuşuz yaa inşallah bitiririz hep beraber :-)

Nego Nego modeli ekledim beğenirsen ekleyelim listeye... Bundan sonraki modeli erkek için seçeriz... Sonra kendimize falan büyütürüz yavaş yavaş :-)

Arkadaşlar ben hep örgüye başlarken ilmeği nasıl atıyorduk diye şaşırırım.
Sizlere anlatımıyla favorim olan bu teyzeyi ve videosunu takdim ediyorum.
Aranızda benim gibi olanlar varsa işiniz görülsün :)

Yettiydi yetmediydi :KK70:

:KK70: :KK70:

Oooo baya olmuşuz yaa inşallah bitiririz hep beraber :-)

Nego Nego modeli ekledim beğenirsen ekleyelim listeye... Bundan sonraki modeli erkek için seçeriz... Sonra kendimize falan büyütürüz yavaş yavaş :-)
Yok canım bu modeli yapmıyım ben, bir tane oğluma öreyim dedim:)

Sen bilirsin... Bizim ilk amacımız fazla orgu bilmeyenler için kesme, azaltma artırma örnek koyma vb öğretmek... Erkekler için maalesef delikli model olmuyor ... Acemiliği atınca neler oreriz neler...

Anka Anka canim ben yoktum dedim baslamissinizdir cekete hani kimse yokmu ne oldu

X