Beraber Anne Olma Yolunda

prensesim sizleri çok öpüyor teyzeler
Aman allah im bu neee o gözlere e bin maşallah hep dedim Avrupalı guzelleriniz ana kiz sizi :) evet canım yüzduk yüzduk kuyruğuna geldik gün sayıyoruz arrik heyecanla bekliyorum nasıl olavak kime benzeyecek. . Ara sıra aç sen o pc yi unutma buraları vak 7 aylık olmuş minigin

sağol betim isim değiştirim dedim akraba falan varsa diye bi kaç kişinin burada takıldığını duydum da :)
yaa sorma çok sinir oldum gece aklıma geliyo böle sinir yapıyorum uyuyamıyorum abartıyorum sanırım
oğluşumuz olcak inşallah :)

Ayy tatlım şimdi de yağıyor -2 dışarısı aslında soğuğu da yiyoz gene erciyes karlı olunca
Ohhh butun mikroplar yok olsun ne guzel hic iz olmayan yerlere basmak cok hosuma gider sen benim yerime bas gari

Kizlar bgun dr kontrolumuz vardi kizim cok sukur iyi 1920 gr olmus 30+1 deyiz dr tombis bi bebek dedi fotodan da belli yanaklari tombik tabii benm icin onemli olan saglikli olmasi..25 aralikta yine cagirdi dr son kontrol dedi dogumu konusacakmisiz tirstim azcik

Elisa test yap sen canim ya benm 12. Gunde cikmisti

Maşallah tontis e seninki ıyiymis benimki de öyleydi hep önden gitti gelişimi :) canım erken degol mi doğum konuşmak için özel mi gidiyosin benimki hala net bişe söylemiyo

prensesim sizleri çok öpüyor teyzeler

Maşallah hem o tontis kızına, hem sana ikinize de bayıldım. Güzel annenin güzel kızı, pamuk kız hemde :)

Amaaan! Hem hesap yapmayıp hem de sürekli konuyu dile getirmesi sinir bozucu bencede. Ama takma, o varsın 4aydan saysin kendince, konuyu bi daha açtığında anne bi konuyu artik açma, ben kendi hamileligimi senden iyi bilirim dimi de.

31.haftaya gelmissiniz Defne ile :) maşallah kilosuna, ele avuca gelecek senin ve betinin bebisleri. Doğum içinde daha erken bencede, biz haftaya konuscaz çatı muayenesinde

İçimden bir ses hamişsin diyor canım. İnşallah bebişin gelmiştir. İyi test yapmadan sabredebildin. Yarın çift çizgiyi görürsün inşallahhhhhhh

Maşallah nasıl tombik bir defnemiz geliyo aman sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil hiç

elisa__ icimden bi ses buraya hamileyimmm yazip cift cizgi testini eklicekmissin gibi geliyo. Hatta simdi girdim sayfaya test fotografi aradim son bikac sayfada ya eklediyse elisa diye insallah..

Ben yarinki randevumu iptal ettim pazartesi oglene aldim

Maşallah tontis e seninki ıyiymis benimki de öyleydi hep önden gitti gelişimi :) canım erken degol mi doğum konuşmak için özel mi gidiyosin benimki hala net bişe söylemiyo
Et canim ozele gidiyorum 34 haftali olmus olcam. sanirim normal mi sezeryaanmi dusunuyosun diye soracak

Masallah hepimizin bebislerine canim walla bilmiyorm erken mi ya da ne konusucaz :/
Maşallah nasıl tombik bir defnemiz geliyo aman sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil hiç
evet canim saglikli olsunlar ve hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah :)

İçimden bir ses hamişsin diyor canım. İnşallah bebişin gelmiştir. İyi test yapmadan sabredebildin. Yarın çift çizgiyi görürsün inşallahhhhhhh

Güzel yuregine dolan dogru cikar insallah canim inanko bendr biran once ogrenmek istiyorum ama korkuyorumda test yapmaya esim aldi isten oda test aldirmadi uc gun daha ates olceyim yuksek devam ederse öyle test yapayim dusersede yapmam negatif gormekten iyidir arada sanccilarim olmaya basladi cunku

Maşallah canim tontis kizina eminim senin gibide guzeldir saglicakla al kucagiba canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…