Beraber Anne Olma Yolunda

O degisiyo canim bazen adet sabahi bazen adetten 2 gun once dusuyo benim. Bence umutlanmalisin seni anne yapiyoruz bu ay hissediyorum. Keske benim dr umda 16mmde vurmasaydi

Sen böyle diyorsun ya canım benim yüzümde tebessüm olusturuyorsun Rabbımde senın yuzunu güldürsün bebeğin sana gelsin en kısa zamanda canım inşallah hislerin doğru çıkar canım inşallah bebegım gelmıstır o duyguyu yasarım senı anne yapıyoruz bu ay dedın ya nasıl duygulandım gözlerım doldu anlatamam
keske canım ama erken farkına vardın dr nu degıstırdın sen adet oldunmu hem umudunu kesıyorsun

Insallah canim cok yurekten istiyorum seninde hamile kalmani. Cunku burada neredeyse 2 yil oluyo yine sen vardin yine ben vardim sitede.. biz burdan hic kopmadik.. adet olmadim canim yarin randevum var ama olmadim bugun olmayi bekliyordum ama klomen kullandim bat ı tahmin etmekte zor aslinda.. yarin sabahta adet olmazsam haftasonu olurum pazartesi giderim dr a

Sagol canım Allah razı olsun ben dua ederken kendıme sana dıger arkadaslara tum ısteyenlere edıyorum Rabbım kanul etsın evet uzun zamandır burdayız bırbırımızın her turlu uzuntusunu sevıncını paylastık en guzel duygularıda yıne burada beraber paylasacahız Allah'ın ıznıyle ınsallah yanılıyorsundur adet olmazsında bebısın gelmıs olsun evet canım batı belırlemek zor oluyor senın adetın duzenlı degılmı normal batı baz alsan 14 gunde olunması gerektıgı ıcın ben yarını baz alıyorum ama pazara kadar yolu var dıyorum

Allah razi olsun canim amin. Gecen ay klomen kullanmamistim ignenin 16.gunu adet oldum. Bugunde 16.gun. bugun olurum diye yarina gore ayarladim randevuyu hatta esimde sperm icin isini ayarladi. Yarin calismamak icin bugun fazla mesaiye kalacak. Tabi bu durumda ben yarin ise gelcem randevumu iptal edicem esim tek gidip test yaptircak. Adet olucam kesinde bugun gelse keske izinlerimizi buna gore ayarlamistik

Hım anladım canım sen yine gitsen olmaz mı tahlıller için de 3 gunu gidersin direk kanı verirsin Allah gönlune göre versin canım nasıl istiyorsan öyle ilerlesin

Hım anladım canım sen yine gitsen olmaz mı tahlıller için de 3 gunu gidersin direk kanı verirsin Allah gönlune göre versin canım nasıl istiyorsan öyle ilerlesin
Insallah canim sagol. Gitsemde yarin bisey olmucak tekrar isyerinden 3.gun izin almam gerekecek bunuda istemiyorum. O yuzden pzts ye kalacak muhtemelen benim randevular. Belkide iyi olur o zamana esimin sperm sonuclarida cikmis olur.

Insallah canim sagol. Gitsemde yarin bisey olmucak tekrar isyerinden 3.gun izin almam gerekecek bunuda istemiyorum. O yuzden pzts ye kalacak muhtemelen benim randevular. Belkide iyi olur o zamana esimin sperm sonuclarida cikmis olur.

Haklısın canım iş yerinden izin alması sıkıntı oluyor evet dedıgın gıbı esının testının cıkmasıda ıyı olur tekrar onu goturmek zorunda kalmamıs olursun

canım bir gireyim bakayım dedim..

önüme düştün resmen.. son günlerin gelmiş, zaman ne çabuk geçiyor gerçekten :)
nasılsın ? oğluşun nasıl canım , oğluştu dimi ?

çok özledim herkesi , mogami , mgül ,friendly , kaygılı , elisam.
burda başka kaldı mı doğum yapmayan..
sağ salim kavuşun meleklerinize inşaAllah kızlar

ben gündelik koşuşturmadan pc başına geçmeye hiç fırsat bulamıyorum maalesef..

Canım merhaba nasılsın prenses nasıl özledık tatlı sohbetını

Canım merhaba nasılsın prenses nasıl özledık tatlı sohbetını
biz iyiyiz elhamdülillah..
ek gıda tattırmaca , ayakta durmaca ,adım atmaca , zıplamaca , diş çıkarmaca vs vs vs koşuşturup duruyoruz canım :))
7.aya giriyoruz cumartesi nasipse..
bende çooook özledim..
sen nasılsın canım ?

Çok sukur canım oyyy maşallah kuzuma benım yerım onu ben yer benım yerıme opup koklarmısın canım nice 7 ayları olsun :)
bende ıyıyım canım bat beklıyorum bakalım :)

Çok sukur canım oyyy maşallah kuzuma benım yerım onu ben yer benım yerıme opup koklarmısın canım nice 7 ayları olsun :)
bende ıyıyım canım bat beklıyorum bakalım :)
öyle mi :) az mı kaldı batına , Rabbim meleğine kavuştursun , eşinin sperm sayısında vardı bi sıkıntı en son galiba di mi canım ?

öyle mi :) az mı kaldı batına , Rabbim meleğine kavuştursun , eşinin sperm sayısında vardı bi sıkıntı en son galiba di mi canım ?

Evet canım az kaldı en gec pazar olmam lazım :)
evet canım cok sukur ıkı ay ılac kullandı degerlerı duzeldı sonra o ay ben hsg cekıldum temız cıktı cok sukur o ay esım bır ay daha ılac kullandı daha ıyı olur dıye kasımda ılk defa klomen kullandım 4 yumurtam olustu ılıskı takvımıne uyduk beklıyoruz bugun 13 gunum ates olcemey basladım ucgundur 36.8 36.8 36.9 oldu merakla beklıyoruz bakalım amın ınsallah meelgım gelmıstr canım

gelmiştir Allahın izniyle canım :)
ateşin ne güzel yüksek seyrediyor :) aman düşmesin sağlıkla gelsin canım :)

Metecik yaaa annesi sıpa dogsun totosuna şaplak at

Merhaba arkadaşlar ben rabia biaralar buradaydım da nasılsınız ne var ne yok :)
Sizlere bir şey danışmak istiyorum ya bu konuda kayınvalideme gıcık olmuş durumdayım da.
Usg'ye göre şuan 19+5 hamileliğim yani 2 gün sonra 20. haftam bitmiş oluyor değil mi?
doğum süreci de 40 hafta yani yarısını bitirmiş oluyorum değil mi? Ben mi yanlış biliyorum.
Kayınvalidem takmış siz yanlış hesaplıyorsunuz da benim tahminime göre temmuzun sonunda hamile kaldın da o kadar büyük değil bebek falan da, kadına bak hamile kaldığım zamanı bile düşünmüş bıdı bıdı her konuşmaya lafını yapıyor ya sinir oldum iyice.
Ben de bazen dayanamıyorum eski zamana göre değil doktor nasıl hesaplıyorsa ona göre hesaplıyoruz uydurmuyoruz diye.
Neyse geçen eşime sormuş eşim de demiş işte bi kaç gün sonra 20 hafta biticek falan ayyy bi öğrenemediniz hesaplamayı da daha 4.aya yeni girdi o falan.
ayyyyy anlatabildim mi bilmiyorum kızlar çok gıcık oldum,kafama taktım çok fena. İçimden sanane diyorum zor tutuyorum kendimi, kırmak da istemiyorum.
içimi döküp rahatlamak istedim kimseyle konuşamıyorum çünkü ...
hormonlardan dolayı mı bu kadar sinir yaptım bilmiyorum ama gerçekten çok gıcık oldum ya anlatamam.

Canim.isim degistirmissin yine ama hatirladim tabi aynı anda hamile.kalmıştık sonra sen tekrar kaldın maşallah 20 hafta olmuş. Kv yi niye salliuosun ki sen He de geç soylediklerinin ne alakası var hem öyle olsa nolacak :) bence aç bilgisayarı gözünün önünde bi hesaplana yaptır o da görsün inansin hey allahım hersey bitti bu kaldı tuhaf bu Insanlar haa ) cinsiyet.ne senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…