Hımm inşallah gerek kalmadan gelir miniğiniz inşallah hem hamiş kalabiliyosunki demi bunun rahatlığıylan güselce yola devammmm :)))Canım biz her şeyi kendimiz yapmak istedik ailelere çok bir şey bırakmadık hala taksit ödüyoruz. Eşimle benim öğrenim kredilerimizi ödüyoruz bir yandan da. Kira ödemesi de cabası yıllık ödüyoruz. Yani bu taksitler olmasa çok rahat kredi çeker tüpü yaptırırız ama işte. Bakalım bahar gibi biraz daha rahatlayacagız belki o zamana kadar gelmezse bizim sıpa o zaman kredi çeker yaptırırız. Aynen bende burda sizlerle paylaştıkça mutlu oluyorum. Sevinci de hüznüde paylaşıyoruz.
Kasılma var yaaKuzucum gecmis olsun neyiniz var?
Sağol canım serumlar ağrı verdi durdu halen çok az kasılma var yaaGözetimde olman iyi canim serumla guzel guzel beslenir minişimiz dikkat et kendine canim gecmisolsun
Canim söyledigin hoca aklimda ama su an medicanada ucretsiz hakkim varken baska dr a gitmek istemiyorum. Belkide haklisin canim ben arastirma hast diye fazla beklentiyle gidiyorum. Dogru diyosun canim beklentisiz gitmeliyimCanim Zekai tahire gidiyosun ama iyice bozulmaz inşallah moralin öyle özelde ki gibi olmaz.orası ona göre beklentiyle gitme ; kuzum ah keşke şu medical park a gitseydin hem moral hem tedavi boş geçmez di bizim.ertan hoca
1 aralikta aklimdaydin canim dun gece geldin aklima sabah yazayim sana demistim sen yazmissin:) iyiyim canim benim de bu ay olmadi bugun yarin gelir adetim. Cuma dr randevum var esimde gelecek ona da test yaparlar diye umuyorum. Sen nasilsin? Moralimizi bozmayalim canim elden gelen bisey yok. Esinin sonuclari ne zaman cikar? Guzel haberlerle yaz insallahfriendlyfriendly Nbr cnm nasılsın?durumlar nasıl? Ben aynı. Yarın tahlili var eşimin Dra göndericem bakalım ne diyecek. Bu ayda olmaz sanırım takip etmedik. Tam yum. Günüme yakın eşimin perhizi vardı.
Anladim canim kendini nasil iyi hissedeceksen oyle devam et. Sürec gercekten yipratici. Asilamada bunun kat kat fazlasi oldugunun farkindayim. Karnım cok şiş haplarin bu kadar olumsuz etki yaratacagini dusunmemistimBen bi ay daha dinlenmek istiyorum cnm gidince zaten klomen verio diğer kontrolde yumurtan büyüdüyse aşılamaya karar verio doktor ben hiç bişey dememiştim
Dur canim gececek Allah korusun farkli bi durum olsa dr mudahale ederdi bak istirahat vermis. Uzulmeki bebisimizde etkilenmesin annesiSağol canım serumlar ağrı verdi durdu halen çok az kasılma var yaa
Allah her isteyene versin canim 2 yil oldu sanki 20 yil gibi. Cok zormus..3 günlük gecikmenin ardından akşam test yaptım dayanamayıp. negatif çıktı. çocuğa avmde oyun alanı sözümüz vardı oraya gittik epey dolaştık falan sanırım yürümek iyi geldi. reglim başladı. dolaşırken kafam da dağıldığı için tahmin ettiğim kadar üzülmedim. Allah topiğimizde uzun zamandır bekleyenlere öncelik versin inşallah.
Allah her isteyene versin canim 2 yil oldu sanki 20 yil gibi. Cok zormus..
İnsallah canim bizimde kucagimiz dolacak insallah bigünTahmin edebiliyorum canım ama Allah insana dayanamayacagi dert vermezmis öyle düşün. Bu bir sınav ve bence sizin bu sınavı gecmenize çok çok az kaldı
Hosgeldin canim hayirdir insallah?kızlar başıma neler geldi bir bilsenizçok üzgünüm
Canim hep bu tedavilerden sonra kendiliginden hamile kalanlarin hikayelerini okuyoruz. Insallah seninde bebegin süpriz yapar. Kac yillik evliydin rahatsizliginiz var mi?sağol canım hoşbulduk. ahh ahh neler yaşadım neler dostlar. aşılama oldu biliyorsunuz taa aylar önce sonuç nagatifti çok üzüldüm. sonra tüp bebek denedik o da negatif napam ben
Isyan etmek yok canim vardir rabbimin bi bildigi. Devlet hastanesimi özeldemiydin?ya hiç bir sorun da yok çıldırıcam doktor aradı biz de beklemiyoduk negatifi şok olduk diyo bu ne ya oynamıyom ben
Allah tan ümit kesilmez canm, çok zor biliyorumsağol canım hoşbulduk. ahh ahh neler yaşadım neler dostlar. aşılama oldu biliyorsunuz taa aylar önce sonuç nagatifti çok üzüldüm. sonra tüp bebek denedik o da negatif napam ben
elisa__ kasıklarım cok agriyo cok üşüyorum gecen ayda adetten 1 gün önce böyle olmustum.
Bugun 25.gun tabi benim dr igneyi 16mm de vurunca adette boyle erken geliyo. O muayene aklima geldikce moralim bozuluyo ya. 14-15mm yum var onlarin önemi yok amacimiz 1 tane yum elde etmek yoksa cogul gebelik olur dis gebelik olur hatta su an bile dis gebelik ihtimali var dedi. Allah bu süreçte yardimcim olsun dr umunda gunahini almak istemiyorum ama hakim olamiyorum kendime bunlari dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?