Beraber Anne Olma Yolunda

Hımm inşallah gerek kalmadan gelir miniğiniz inşallah hem hamiş kalabiliyosunki demi bunun rahatlığıylan güselce yola devammmm :)))

3 günlük gecikmenin ardından akşam test yaptım dayanamayıp. negatif çıktı. çocuğa avmde oyun alanı sözümüz vardı oraya gittik epey dolaştık falan sanırım yürümek iyi geldi. reglim başladı. dolaşırken kafam da dağıldığı için tahmin ettiğim kadar üzülmedim. Allah topiğimizde uzun zamandır bekleyenlere öncelik versin inşallah.

Canim Zekai tahire gidiyosun ama iyice bozulmaz inşallah moralin öyle özelde ki gibi olmaz.orası ona göre beklentiyle gitme ; kuzum ah keşke şu medical park a gitseydin hem moral hem tedavi boş geçmez di bizim.ertan hoca
Canim söyledigin hoca aklimda ama su an medicanada ucretsiz hakkim varken baska dr a gitmek istemiyorum. Belkide haklisin canim ben arastirma hast diye fazla beklentiyle gidiyorum. Dogru diyosun canim beklentisiz gitmeliyim

1 aralikta aklimdaydin canim dun gece geldin aklima sabah yazayim sana demistim sen yazmissin:) iyiyim canim benim de bu ay olmadi bugun yarin gelir adetim. Cuma dr randevum var esimde gelecek ona da test yaparlar diye umuyorum. Sen nasilsin? Moralimizi bozmayalim canim elden gelen bisey yok. Esinin sonuclari ne zaman cikar? Guzel haberlerle yaz insallah Rose5588

Ben bi ay daha dinlenmek istiyorum cnm gidince zaten klomen verio diğer kontrolde yumurtan büyüdüyse aşılamaya karar verio doktor ben hiç bişey dememiştim
Anladim canim kendini nasil iyi hissedeceksen oyle devam et. Sürec gercekten yipratici. Asilamada bunun kat kat fazlasi oldugunun farkindayim. Karnım cok şiş haplarin bu kadar olumsuz etki yaratacagini dusunmemistim

Allah her isteyene versin canim 2 yil oldu sanki 20 yil gibi. Cok zormus..

Allah her isteyene versin canim 2 yil oldu sanki 20 yil gibi. Cok zormus..

Tahmin edebiliyorum canım ama Allah insana dayanamayacagi dert vermezmis öyle düşün. Bu bir sınav ve bence sizin bu sınavı gecmenize çok çok az kaldı

sağol canım hoşbulduk. ahh ahh neler yaşadım neler dostlar. aşılama oldu biliyorsunuz taa aylar önce sonuç nagatifti çok üzüldüm. sonra tüp bebek denedik o da negatif napam ben

sağol canım hoşbulduk. ahh ahh neler yaşadım neler dostlar. aşılama oldu biliyorsunuz taa aylar önce sonuç nagatifti çok üzüldüm. sonra tüp bebek denedik o da negatif napam ben
Canim hep bu tedavilerden sonra kendiliginden hamile kalanlarin hikayelerini okuyoruz. Insallah seninde bebegin süpriz yapar. Kac yillik evliydin rahatsizliginiz var mi?

Anladım canım hayırlısını Rabbım hepımızın yardımcısı olsun olumsuz düşünme kendini üzme canım bekleyelım bakalım zamanı var demekkı en dogru en hayırlı zamanda gelecektır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…