Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Evet gerçekten çok güzel nemlendiriyor,ellerim soğuktan kuruyor hiç bi krem böyle yumuşacık yapmamıştı dudaklarımda çatlıyor sürdüm iyi geldi.Sivilcelerimin rengi değişti mor oldu dün sağ tarafım çok kızarıktı şimdi hafifledi.ama daha dün 1 bugün 2. :KK70:

sabırr yarebbimmm yaaaa:KK47::KK47::KK47:
usanmadan hergün kullanıyorummm sivilce çıkarmasına rağmen bırakmadım kremi ama pes ettircek artık bugun yine çıktı sivilce ne bu ya tek bendemi çıkıyo yoksaa:2::2::2:

usanmadan hergün kullanıyorummm sivilce çıkarmasına rağmen bırakmadım kremi ama pes ettircek artık bugun yine çıktı sivilce ne bu ya tek bendemi çıkıyo yoksaa:2::2::2:

canim senin deri altindaki yağlar cok oldugu için cikiyo deri altinin temizlenmesi lazim eger sivilcen varsa tarçin içine biraz limon cıkan sevilcenin uzerine nokta gibi koy ama baska yere degdirme ilk basta yancak o kirmiziliklar gidiyo ozamn belki sanada ii gelebilir

Benimde hayret son günlerde pek çıkmazdı bu kremi sürdüm izler kırmızıydı biraz onların rengi açıldı sevindim işe yarıyo galiba diye yeni bissürü sivilce çıktı offff offffff.

Kızlarrrrrr bu aralar bütün arkadaşlar soruo yüzüne ne yaptın böle diye,bepanthen sayesinde bütün sivilce izlerim ve sivilcelerim geçti ayrıca cildim bebek gibi oldu bazı yaralarımda geçti artık sivilce çıkmıo adet döneminde bi kaç tane çıkıo gerçekten cildim süper hepinize tavsiye ederim :lepi: :lepi: :lepi: :sm_cool:

kıslar alnımda sorun olduğu için alnımı çektim ve bugün mesajı düzenliyorum bepanthene'in etkisini görmeniz için
herkeste aynı mı olacak bilmem ama inşallah hepinizin işine yarar

bu eski hali

eskilb2.png

bu yeni hali

yeniyq4.png

4 senedir düzenli olarak bephanten kullanıyorum .Özellikle banyodan çıkarken yüzünüz ıslakken uygulayın o kkadar canlı yapıyorki cildi sizde farkediceksinz

arkadaşlar bu kremi doktorun mu yazması gerekiyor gidip direk eczaneden alamaz mıyz?

arkadaşlar bu kremi doktorun mu yazması gerekiyor gidip direk eczaneden alamaz mıyz?

bephantene 'krem' dediğin zaman eczacı direk verecektir cnm, reçeteye gerek yok. fiyatı 5 tl civarı yanlış hatırlamıyorsam.. umarım ii gelir:)

bephantene 'krem' dediğin zaman eczacı direk verecektir cnm, reçeteye gerek yok. fiyatı 5 tl civarı yanlış hatırlamıyorsam.. umarım ii gelir:)

tşk ederim aldım sonunda kullanmaya başladım inş iyi gelir biraz kullanıyım bi faydası olmazsa doktora gidicem artık denemediğim şey kalmadı

4 sene cok fzlaa bı zaman ya :S
2 ay olmusturr kullanıyormö ama halaa bı etkısı yok kullanmaya devam edıorm bakalım sıvılcede cıkarıo ama bırakmıyorm :S

4 sene cok fzlaa bı zaman ya :S
2 ay olmusturr kullanıyormö ama halaa bı etkısı yok kullanmaya devam edıorm bakalım sıvılcede cıkarıo ama bırakmıyorm :S

cnm konuyu acan ark (sanırım yanı bılemıyorum tabı tam olarak ben ole anladım ) once doktorun tavsıye ettıgı ılacı kullnıymus ardından nemlendırsın dıye bephantenı kullnıyomus yanı sadece nemlendırıyo bephanten sıvılce gecırme ozellıgı yok ılac gecırıyo sanırım yanlıs anldıysam kusura bakmasın ark

Ben de pazartesi alayım hiç sivilce çıkmayan yüzümde son dönemler çene bölgemde çok çıktı hep kahverengi izleri kaldı. Tüm yüze uygulamak zararlı olabilir diye düşünüyorum ama lekelerin üzerine denemekte sakınca yoktur sanırım :)

Senelerdir bepanten ve medacassolu karıştırp sabah ve akşam kullanırım nemlendirici yerine.
Cildimde hiçbir zaman sivilce, leke vs olmadı, her zaman sorunsuz bir cilde sahip oldum.
Herkes sorar cildin nasıl böyle pürüzsüz diye.
Ben de kullandığım bu ürünleri söylerim.
Zaten mutlaka nemlendirici kullanıyoruz, kozmetik yerine medikal ürünleri tercih ettim hep.
Tabi bunları kullanıyorum diye de kendimizi sadece kremlere teslim etmemeliyiz.
Yani mesela bol su, sabahları aç karnına 1 elma yerim.
Cilt ilk başta içten beslenir, sonra cilt bakımı fayda eder.
Tüylenme hakkında ise; yüze sürülen çoğu krem tüylenme yapar.
Yani ona çözüm yok zaten...

3 gündür kullanıyorum gerçekten de sivilceler söndü :21: Sönmüş olup da kızarıklıkları kalanların da kızarıklıkları gitti :21: Sivilce izlerine daha etki etmedi ama o daha uzun süreden sonra etki eder herhalde.

düzenli kullanıpta sivilce izlerine iyi gelen varmı acaba çok merak ettim ayrıca bepanthen ve madecassolu karıştırıp öyle denemek istiyorum bu şekilde kullanan varmı

düzenli kullanıpta sivilce izlerine iyi gelen varmı acaba çok merak ettim ayrıca bepanthen ve madecassolu karıştırıp öyle denemek istiyorum bu şekilde kullanan varmı

Benim bugün dördüncü günüm sanırım Ben ikisini karıştırıp kullanıyorum. Hatta sırf sivilcelere değil yazın bisikletten düşmüştüm büyük ve kapkara kalmış bir yara izi var bacağımda. Ona da sürüyorum. Onun rengi açıldı düzeldi biraz. Hatta psikolojik mi dedim anneme falan gösterdim azalmış dedi , komşumuz var bi abla o da dedi azalmış izi diye :O yara izine bile etki ettiyse sivilce izlerine etmesi gerek. Onlara da sürüyorum azalmış gibi geliyor ama bilmiyorum psikolojik de olabilir. Ama sivilceler falan kayboldu gibi bir şey :26:

Benim bugün dördüncü günüm sanırım Ben ikisini karıştırıp kullanıyorum. Hatta sırf sivilcelere değil yazın bisikletten düşmüştüm büyük ve kapkara kalmış bir yara izi var bacağımda. Ona da sürüyorum. Onun rengi açıldı düzeldi biraz. Hatta psikolojik mi dedim anneme falan gösterdim azalmış dedi , komşumuz var bi abla o da dedi azalmış izi diye :O yara izine bile etki ettiyse sivilce izlerine etmesi gerek. Onlara da sürüyorum azalmış gibi geliyor ama bilmiyorum psikolojik de olabilir. Ama sivilceler falan kayboldu gibi bir şey :26:

teşekkür ederim ilgilendiğin için benimde yüzümde var izler bi kurtulabilsem çok mutlu olucam yemin ediyorum:KK43:

X