- Konu Sahibi MeDuSa
arkadaşlar yüz için kullanılan bepanthene kremmi yoksa bepanthene krem plus mu. bildiğim kadarıyla bunun plus lu olanı ve plussuz olanı var. yardımcı olun lütfeeennn
yüz için olanı krem, yaralar için olanı da plus.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar yüz için kullanılan bepanthene kremmi yoksa bepanthene krem plus mu. bildiğim kadarıyla bunun plus lu olanı ve plussuz olanı var. yardımcı olun lütfeeennn
burdan görüp bepanthene krem kullandım bir hafta kadar. hafif bir açılma oldu lekelerde ancak bir yerdede daha iyi sonuç için bepanthene plus krem kullanın yazıyordu. plus lekeler içinmiş diye dün eczaneden onu aldım onu kullandım. sanki yağlanma yaptı gibi geldi bana. acaba azmedip plus kullanmaya devam mı edeyim yoksa normal bepanthene krem kullanıp yavaş ama daha garanti bi yol mu deneyeyim? birde expigment kullanın lekeler için demiş birisi acaba onu lekeye sürsek daha mı etkili olur?
bepanten ve medacassolu saglık ocagnda doktora yazdrıp eczaneden alablr mym ?
Almanyada bu kremi nasil bulabilirim? Ismi tam okadar ne? Resim paylassa bilirmisiniz? Kurusun üstünde kücük yazi olarak ne yaziyor? :18:
Almanyada bu kremi nasil bulabilirim? Ismi tam okadar ne? Resim paylassa bilirmisiniz? Kurusun üstünde kücük yazi olarak ne yaziyor? :18:
5 gündür yüzüme acnelyse ve bepantene kullanıyorum sabah birini aksam birini 5 gün içinde bile varketti yüzümde hiç gitmeyen sivilce izleri azalmaya başladı fotoğraflamıştım hepsini acaip farkediyo artık yüzümde ben gibi kanıksadığım sivilce izini görmekte zorlanıyorum gerçekten harıkaymş tabi acnelyseninde fonksiyonu büyük bide acnylseyi daha önce tek başıma kullanmıştım yüzüm delik deşik olmuştu acıdan ölmüştüm şimdi hiç öyle bişey olmuyo sabah bepanteneyle hemen yumuşacık oluveriyo
bu kremmiKızlarrrrrr bu aralar bütün arkadaşlar soruo yüzüne ne yaptın böle diye,bepanthen sayesinde bütün sivilce izlerim ve sivilcelerim geçti ayrıca cildim bebek gibi oldu bazı yaralarımda geçti artık sivilce çıkmıo adet döneminde bi kaç tane çıkıo gerçekten cildim süper hepinize tavsiye ederim :lepi: :lepi: :lepi: :sm_cool:
kıslar alnımda sorun olduğu için alnımı çektim ve bugün mesajı düzenliyorum bepanthene'in etkisini görmeniz için
herkeste aynı mı olacak bilmem ama inşallah hepinizin işine yarar
bu eski hali
bu yeni hali
bu kremmiKızlarrrrrr bu aralar bütün arkadaşlar soruo yüzüne ne yaptın böle diye,bepanthen sayesinde bütün sivilce izlerim ve sivilcelerim geçti ayrıca cildim bebek gibi oldu bazı yaralarımda geçti artık sivilce çıkmıo adet döneminde bi kaç tane çıkıo gerçekten cildim süper hepinize tavsiye ederim :lepi: :lepi: :lepi: :sm_cool:
kıslar alnımda sorun olduğu için alnımı çektim ve bugün mesajı düzenliyorum bepanthene'in etkisini görmeniz için
herkeste aynı mı olacak bilmem ama inşallah hepinizin işine yarar
bu eski hali
bu yeni hali