Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
arkadaşlar yüz için kullanılan bepanthene kremmi yoksa bepanthene krem plus mu. bildiğim kadarıyla bunun plus lu olanı ve plussuz olanı var. yardımcı olun lütfeeennn :KK43:

yüz için olanı krem, yaralar için olanı da plus.

kızlar 20 yasındayım liseden beri sivilcelerimi sıktım pismanım alnımda küçük küçük lekeler var şimdi kullanmaya baslasam bepanteni fayda verir mi sivilce izlerime? (yıllar gecti sonucta o izler oluştu iyice)

Almanyada bu kremi nasil bulabilirim? Ismi tam okadar ne? Resim paylassa bilirmisiniz? Kurusun üstünde kücük yazi olarak ne yaziyor? 😔:18:

Selam anisaela. Bana özelden mesaj atmissin. Malesef Ben özelden yazamiyorum. :26:Bu yüzden buraya yaziyorum. Event bende bu kremi bulamiyorum. Kozenin bu kremi türkiyeden yollarsa lütfen resim ve tam olarak isim aciklayabilirmisin? Bide gercekten yararini görürsen benimle paylasirsan sevinirim. Olmazsa bende ya internett üzerinden getirecem yada türkiyedeki halam Gilden Rica edecegim. Benimde iki cocugum var ve bende son zamanlarda stressden dolayi Cilt problemleri yasiyorum. Hem calis ham cocuk hem ev malum.:KK43:
Bu arada aramiza hosgeldin. :KK3:Burda her konuda bilgi sahibi olan birileri var.
Ben Bide eucerin ürünlerini denedim Bide avene. Istersen onlarida bi dene.
En Büyük KK

e-mailini aldim canim,...face de de buldum,....bodensee yi duymustum,..cok güzel diyorlar oralar icin,...kizlarinda cok tatliymis masallah:KK16::KK16::KK16:...
Eger adanada o kremi bulursa artik bende türkiyeden getirttirecegim,...bakalim insallah ise yarar bu krem,....

sonruclari cok merak ediyorum.....:KK1:

artik bu konuya giren fazla kimse yok galiba,....neyse face den görüsürüz ....:KK3:

öpüyorum :KK9::KK52:
misslady06

burdan görüp bepanthene krem kullandım bir hafta kadar. hafif bir açılma oldu lekelerde ancak bir yerdede daha iyi sonuç için bepanthene plus krem kullanın yazıyordu. plus lekeler içinmiş diye dün eczaneden onu aldım onu kullandım. sanki yağlanma yaptı gibi geldi bana. acaba azmedip plus kullanmaya devam mı edeyim yoksa normal bepanthene krem kullanıp yavaş ama daha garanti bi yol mu deneyeyim? birde expigment kullanın lekeler için demiş birisi acaba onu lekeye sürsek daha mı etkili olur?

burdan görüp bepanthene krem kullandım bir hafta kadar. hafif bir açılma oldu lekelerde ancak bir yerdede daha iyi sonuç için bepanthene plus krem kullanın yazıyordu. plus lekeler içinmiş diye dün eczaneden onu aldım onu kullandım. sanki yağlanma yaptı gibi geldi bana. acaba azmedip plus kullanmaya devam mı edeyim yoksa normal bepanthene krem kullanıp yavaş ama daha garanti bi yol mu deneyeyim? birde expigment kullanın lekeler için demiş birisi acaba onu lekeye sürsek daha mı etkili olur?

Hmm anliyorum. Ama enazindan sen kremi denemissin. Ben daha alamadim. Bence bi iki gün plus dene. Baktin kötüye gidiyor, yine normaline gecersin. :44:

bepanten ve medacassolu saglık ocagnda doktora yazdrıp eczaneden alablr mym ?

Almanyada bu kremi nasil bulabilirim? Ismi tam okadar ne? Resim paylassa bilirmisiniz? Kurusun üstünde kücük yazi olarak ne yaziyor? :18:

Türkiye de yasayan arkadaslarimizdan hep duyuyoruz bepantenin yararlarini. latince icerigini yazarsaniz cok memnun oluruz ..ayni markasini bulamasak bile icerigi ayni olan baska bir krem buluruz.bize yardimci olun lütfennnnn:KK14:

medusa helal sana harika bir krem haberimde yoktu son 3 yıldır bunlardan çok şikayetçiyim cildim esnedi nemlendi, aynaya bakınca daha güzel görünüyorum hemde izlerde açılma var umarım geçer , ayrıca dudaklarımada sürüyorum arkadaşlar alın valla izleri geçirmesede her derde deva bir krem,

Almanyada bu kremi nasil bulabilirim? Ismi tam okadar ne? Resim paylassa bilirmisiniz? Kurusun üstünde kücük yazi olarak ne yaziyor? :18:

bize cevap yazan olmadi :KK43:( bende kendim arastirdim biraz :KK70:

$1580241_Bepanthen_wund_und_Heilsalbe_20g.jpg

Produktbeschreibung
Bepanthen Wund- und Heilsalbe

Wirkstoff: Dexpanthenol

Anwendungsgebiete:
Zur Unterstützung der Heilung bei oberflächlichen leichten Haut- und Schleimhautschädigungen.

Hinweis: Enthält Wollwachs, Stearylalkohol und Cetylalkohol.

$1987824XL.jpg

Produktbeschreibung
Bepanthen® Antiseptische Wundcreme

Wirkstoff: Dexpanthenol
(bei Bepanthen Antiseptische Wundcreme zusätzlich: Chlorhexidinbis (D-gluconat) )

Anwendungsgebiete:
Zur antiseptischen Behandlung von oberflächlichen Wunden; Schürf-, Platz- und Kratzwunden; Verbrennungen 1. Grades.

Hinweis: Enthält Cetylstearylalkohol.

$bayer-bepanthen-sensiderm-creme-20-g.png

Produktbeschreibung
Bepanthen Sensiderm Creme

Zur Linderung bei geröteten, juckenden Hautstellen durch Stabilisierung der Hautschutzbarriere.

Für Menschen mit Juckreiz bei
- leichter Neurodermitis
- chronischen und allergischen Ekzemen
- chronisch trocken-rissigen Hautstellen

sowie bei Juckreiz aufgrund von
- Belastung der Haut durch chronische Erkrankungen, z. B. Diabetes
- Berufsdermatosen, z. B. in Pflegeberufen
- eingeschränkt regenerationsfähiger Altershaut

Bepanthen® SENSIDERM CREME mit Derma-Membran-Struktur
- fügt sich in die Hautschutzbarriere ein
- spendet zusätzliche Feuchtigkeit
- reduziert so den Juckreiz

Kortisonfrei und durch den Verzeicht auf Duftstoffe, Konservierungsmittel, Mineralöle, Farbstoffe, Silikonverbindungen und Emulgatoren gut verträglich!

Vorsichtsmaßnahmen:
Nur zur äußeren Anwendung. Nicht auf verletzte Haut auftragen. Bei ersten Anzeichen einer Infektion der Haut sollten Sie einen Arzt aufsuchen.

Antiseptische W.creme ve Beph. Sensiderm isime yarar gibi geliyor ...birini alip deneyecegim ins.

kızlar merhaba,

ben de bepanthene ve evigen ampul karıştırıp bir krem yapmıştım tavsiye üzerine. baya da memnun kalmıştım açıkçası.ama sonra tüylenme yapıyor dediklerinden bıraktım uff ya devam mı etsem acaba?

5 gündür yüzüme acnelyse ve bepantene kullanıyorum sabah birini aksam birini 5 gün içinde bile varketti yüzümde hiç gitmeyen sivilce izleri azalmaya başladı fotoğraflamıştım hepsini acaip farkediyo artık yüzümde ben gibi kanıksadığım sivilce izini görmekte zorlanıyorum gerçekten harıkaymş tabi acnelyseninde fonksiyonu büyük bide acnylseyi daha önce tek başıma kullanmıştım yüzüm delik deşik olmuştu acıdan ölmüştüm şimdi hiç öyle bişey olmuyo sabah bepanteneyle hemen yumuşacık oluveriyo

cinsi ne pişik kremimi yazıyo nasıl geçiyo ismi

xxxxxx
Kızlarrrrrr bu aralar bütün arkadaşlar soruo yüzüne ne yaptın böle diye,bepanthen sayesinde bütün sivilce izlerim ve sivilcelerim geçti ayrıca cildim bebek gibi oldu bazı yaralarımda geçti artık sivilce çıkmıo adet döneminde bi kaç tane çıkıo gerçekten cildim süper hepinize tavsiye ederim :lepi: :lepi: :lepi: :sm_cool:

kıslar alnımda sorun olduğu için alnımı çektim ve bugün mesajı düzenliyorum bepanthene'in etkisini görmeniz için
herkeste aynı mı olacak bilmem ama inşallah hepinizin işine yarar

bu eski hali

eskilb2.png

bu yeni hali

yeniyq4.png
bu kremmi

Son düzenleyen: Moderatör:
xxxxxx
Kızlarrrrrr bu aralar bütün arkadaşlar soruo yüzüne ne yaptın böle diye,bepanthen sayesinde bütün sivilce izlerim ve sivilcelerim geçti ayrıca cildim bebek gibi oldu bazı yaralarımda geçti artık sivilce çıkmıo adet döneminde bi kaç tane çıkıo gerçekten cildim süper hepinize tavsiye ederim :lepi: :lepi: :lepi: :sm_cool:

kıslar alnımda sorun olduğu için alnımı çektim ve bugün mesajı düzenliyorum bepanthene'in etkisini görmeniz için
herkeste aynı mı olacak bilmem ama inşallah hepinizin işine yarar

bu eski hali

eskilb2.png

bu yeni hali

yeniyq4.png
bu kremmi

Son düzenleyen: Moderatör:
X