Cilt Bakımı Ürünleri Bephantane krem ve elma sirkesi tecrübesi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Canım yerleşmiş çatlağı pürüzsüzleştirmek çok zor hatta kremlerle imkansız diyor uzmanlar.
Çatlak önce pembe olurmuş işte bu dönemde kremler etkiliymiş, fakat bir süre sonra o çatlak beyazlaşarak yerleşiyormuş.
Yani hamilelik döneminde başlasaydın sürmeye işe yarayabilirdi, ama artık eski haline dönmesini bekleme, ama ilerlemesini önleyebilirsin sanırım ve bu konuda kakao yağı çok başarılıymış:içelim:

hamileykende kullandim ama baska bir krem mustela isminde ise yaramadi hala pembe catlaklar ama ben fransadayim kakao yagini nasil bulucam burda:çok üzgünüm: strese girdim yaw:nazar:

bepanten süper bi krem bence bende çoık begeniyorum ama elma sirkesini de denicem sagol canım

hamileykende kullandim ama baska bir krem mustela isminde ise yaramadi hala pembe catlaklar ama ben fransadayim kakao yagini nasil bulucam burda:çok üzgünüm: strese girdim yaw:nazar:

Dediğim gibi kremler pek inandırıcı gelmiyor bana
Ama çatlakların pembeyse önüne geçebilirsin. Sık sık güzelce kese yap o bölgelere kan dolaşımı hızlansın. Ardından bulabilirsen kakao yağı sür 10 dakika kadar masaj yap ya da herhangi bir sıkılaştırıcı losyon kullan canım kakao yağı bulamazsan.
Yurt dışında yaşayan arkadaşlar yardımcı olacaktır sana bu konudaa.s
Mutlaka vardır böyle doğal ürünler satan yerler.

benim sivilce sorunum yok allah a şükür. ama sanki güneşte hafif pütürlülük oluyo gibi yani bana öyle geliyo,eskiden sürerdim ama öylesine yumuşak olsun die yüzüm şuan çok düzgün,çillerim dışındaaa:))

bepanten ve eIma sirkesini kuIIanıyorum,,, mavi krem,,,

oğIumun pişiği icin aImıstım gecen yıI,,,

yuzumu yatmadn önce sabunIuyorum,ardından tonic yerıne eIma sırkesıyIe siIiyorum,, pmuk simsiyah oIuyor,, iiyice temizIenen ciIdime bepnten suruyorum,,, sonuc harıka gercekten,,,

arkadaşlar elma sirkesi benim yüzümü çok sızlattı hatta yüzüm kıpkırmızı oldu acaba neden...zaman sonra geçti ama burda okuduğum kadarıyla böyle bir sorunla karşılaşan olmamış... benim sirkedemi bir tuhaflık var? yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar elma sirkesi benim yüzümü çok sızlattı hatta yüzüm kıpkırmızı oldu acaba neden...zaman sonra geçti ama burda okuduğum kadarıyla böyle bir sorunla karşılaşan olmamış... benim sirkedemi bir tuhaflık var? yardımcı olursanız sevinirim.

ciIdin kuruysa deneme zaaten,,,, asit sonucta,,,,,,

iIk biraz yakıyor benimde yüzümü,,,,

bende sürdüm yüzüm cok kötü oldu kırmızı beneklerle karşılaştım sabah kalktıgımda bidahada sürmem

yüzü acıyanlar çoook seyreltsnler örnein 10 damla suya 1 damla sirke gibi? belki böylece olmaz kızarıklık yanma falan???????

bende elma sirkesi kullandım cildi cok parlatıyo bebek gibi yapıyo ama onceden belli etmeyen sıvılcelerim suan cok belirgın herkes fark ediyo bilmiyorumkiii kullansammı kulllanmasım ne dersınız kızlar...?

kızlar ben 4 gündür bepantenin mavi kremini yüzüme kullanıyorum. şimdi birden sivilceler çıktı. yüzüm kıpkırmızı herkes soruyo noldu diye. bende düşünüyordum neden oldu acaba diye.bepanten deri altındaki sivilceleri çıkartmış olabilir.

kızlar 1 haftadır yüzüme bebepanthem krem ve elma sirkesi srüyorum taş gibi oldu valla ve özellikle elma sikesi yüze çok iyi geliyor. Şimdi yüzünüzü temizledikten sonra bepanthemle elma sirkesini karıştırıp yüzünüze sürüyosunuz sabah kalkınca nası bi yüzünüz olucak inanamıyacaksınız. Benden demesi hı bide haftada bir yoğur karbonat maskesini yapmayı unutmayın ban çok yaradı 3 4 tane sivilce lekem vardı kaybolmak üzere hihoyyythihoyyyt

bende basladım bepanhtene baqalım nolcak umarım ii olur

kızlar ben 4 gündür bepantenin mavi kremini yüzüme kullanıyorum. şimdi birden sivilceler çıktı. yüzüm kıpkırmızı herkes soruyo noldu diye. bende düşünüyordum neden oldu acaba diye.bepanten deri altındaki sivilceleri çıkartmış olabilir.

canım zaten sivilce tedavilerinde ilk önce sivilceler çıkar daha sonra düzene girer bildigim kadarıyla deri altındaki yag birikimleri dısarı cıkarır yani daha sonra cıkacak sivilceleri onlarıda ciltten attıktan sonra tedaviye geçer yani ilk başta başlandıgında sivilce tedavisine öyle oluyormus bendede olmustu sorun sagolsun arkadas uzmana sormus normelmiş yani ilk başta cıkan sivilceler aama sonra düzene girermiş :teselli:

X