Bepanthol Yüz Kremi kullananlar?

MelisPink

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
30
4
Bepanthol yüz kremi aldım bugün. Cilt yenileme özelliği olduğunu biliyorum ve cilde çok iyi geldiğini. Tüylenme yapıyor diyede duydum ama bu özellikle yüz için tüylenme yapar mı yinede? Bepanthol kullanıp memnun kalanlar var mı kızlar?

Merhaba. Ben yaklasık 4 senedir ' Bepanthen plus ' kullanıyorum nemlendiri olarak. Yüzümü her aksam sabunla yıkar bunu sürerim. Özellikle kış aylarında kesilmeleri önlüyor. Cok memnunum. Plus daha yogun bepanthol'den...
Mesele gece bir sivilcemi sıkıp üstüne sürüyorum sabah yok oluyor. Tabi bunun cilt tipiyle de ilgisi cok büyük...

ben de 4-5 aydır bepanthol el yüz kremini yüzüme gündüz ve gece nemlendirici olarak kullanıyorum. kışın da özellikle kuru soğukların olduğu zaman bepanthol merhemi yüzümde kullanıyorum. çok memnunum güzel nemlendiriyor, yumuşacık yapıyor. fiyatı da çok uygun.

Ben lise dönemindeyken yüzümü sıcak suyla yakmıştım doktorum bana bu kremi vermişti cildi gerçekten yeniliyor ve yumuşak yapıyor ben memnundum yüzümde hiç yanık izi kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…