Benzetildiginiz/Benzediginiz ünlülerden kendinize yakın bulduklarınız neler ?

merhaba aerkadaşla nasılsınız aranızda yeniyim benide mariah carey benzetiyolar ama ben pek inanmıyom

Ben kendimi özlem yılmaz'a benzetiyorum.(Zoraki koca ve Unutulmazdaki kız, o unutulmazdaki rolüne uyuz oluyorum)Bide catherine zeta jones buruce willis in karısına benzetiyorlar.

slm arkadaşlar beni lıv tyler ,megan fox hülya avşar , ebru şallı gibi isimlere benzetiolar ama ben en çok lıv tylera benzetildiğimde mutlu oluyorum.

donut gerçekten monicaya mı benziyorsun:) en sevdiğim ünlüler arsında bayılırım ona resim koysana .çok merak ettim.lütfennnn

canım eşim benı bosar buraya foto koyarsam :)
ama bende liv tyler deyince akan sular durur :asigim:

cok merak ettım ben de seni şimdi kaydirigubbakcemile5

okulda arkadaşlar,komşular,ailem beren saate benzetiyo...Hatta geçenlerde üniversite öğrencilerinin takıldığı bi mekanda arkadaşlarla otururken bi grubun habire bana baktığını farkettim,rahatsız oldum.Derken gruptaki kızlardan biri yanıma gelip yalnış anlamayın ama acaip beren saate benzettik de sizi, ondan bakıyoruz dediler...Ama şöyle bir gerçek var ben daha güzelim...:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Bana genelde söyle derler: "Benzemeeeeeeeeezz kiiiiimmmse saanaaaaa, tavriiina haaayyraaaan oooolayiiiiiimmm":icecream:

Charmcim ama hepside genelde bebek yüzlü tatli kizlar, demek sen o gategoriye giriyon:jeyyar:

OOFF ben niye kimseye benzemiyorum. kıskandım bak şimdi sizi. EEE bari bi resimlerinizi koyunda bide biz karar verelim benzeyip benzemediğinize guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…