- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
- Konu Sahibi AklinYolu1
ben seni ilk gördüğüm zamanlarda bibi sanmış, sonra onu tekrar görünce farklı olduğunuzu anlamıştım. bir de senin iç gıcıklayan albümünü hep bibi açmış gibi geliyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben seni ilk gördüğüm zamanlarda bibi sanmış, sonra onu tekrar görünce farklı olduğunuzu anlamıştım. bir de senin iç gıcıklayan albümünü hep bibi açmış gibi geliyor.
Chess,o kadar alintilasiriz,begenisiriz bak simdi bana da oyle geldichess&chelzy
![]()
nihil'in kıvrak zekasına bayılırdım ama hiç yazmıyor artık.
nihil'in kıvrak zekasına bayılırdım ama hiç yazmıyor artık.
Buyrun benimArkadas koc burcu. Dagilin.![]()
Ne oldu yav beni etiketlemiyosunuz napim kaçırıyorumAhaha bibicim ya evet aynen b harfleri de etkili oldu ama öncelik libido.![]()
Sen olaylar olaylar kaçırmışsın bibicim her şey libido değil biraz güncel olayları takip et lütfen![]()
Buyrun benim
Ne oldu yav beni etiketlemiyosunuz napim kaçırıyorum![]()
Kk kardeşliğikardesmisiniz acebasi
![]()
Nerdeee keşke sen olsam o cicikler bende olsa off offAslında bibi benim 2. üyeliğim, çaktırma![]()
Yok ben o albümlerde hep yorum yapan oluyorumben seni ilk gördüğüm zamanlarda bibi sanmış, sonra onu tekrar görünce farklı olduğunuzu anlamıştım. bir de senin iç gıcıklayan albümünü hep bibi açmış gibi geliyor.![]()
Yok ben o albümlerde hep yorum yapan oluyorumiç çamaşırına karşıyım
koç pek meraklıdır biliyosun
![]()
ben de dolduramadığım için karşıyım bibi.Yok ben o albümlerde hep yorum yapan oluyorumiç çamaşırına karşıyım
koç pek meraklıdır biliyosun
![]()
ben de dolduramadığım için karşıyım bibi.bir de böyle düşün.
![]()
ayy sağol valla.IQ 'n goz doldursun bosver.![]()
Çamaşırlar önemsiz jokerim merak etmeben de dolduramadığım için karşıyım bibi.bir de böyle düşün.
![]()
O performans bibiden de beklenir tabi ki ama kendisi iç çamaşırına karşıyım diyor baksanaben seni ilk gördüğüm zamanlarda bibi sanmış, sonra onu tekrar görünce farklı olduğunuzu anlamıştım. bir de senin iç gıcıklayan albümünü hep bibi açmış gibi geliyor.![]()
Nazar değerse senden bilcem heeKk kardeşliği
Nerdeee keşke sen olsam o cicikler bende olsa off off![]()
![]()
ayy sağol valla.![]()
hahah bizde hep bir varmış bir yokmuş. nasılsa durmuyor değil mi çamaşırÇamaşırlar önemsiz jokerim merak etmebir varmış bir yokmuş sexi bir iç çamaşırı varmış
![]()
aynen ondan beklenir olduğu için direk o albümden sonra ikinizi özdeşleştirmişim. :))O performans bibiden de beklenir tabi ki ama kendisi iç çamaşırına karşıyım diyor baksana![]()
benimki yengeç. pasif galiba.Ama yine de slikona bakar. Saka saka.
Senin burcunu bilmiyoruz.![]()
hahah bizde hep bir varmış bir yokmuş. nasılsa durmuyor değil mi çamaşırteselliye gel. kilo vermeden önce dolduruyordum biraz, keşke kıymetini bilseymişim.
aynen ondan beklenir olduğu için direk o albümden sonra ikinizi özdeşleştirmişim. :))
benimki yengeç. pasif galiba.![]()
sourapple ve @dansmarue avatar benzerliğinden dolayı bi ara karistiriyordum bu iki üyeyi...
Tamam çok benzediği söylenemez ama ben karistiriyordum.![]()
Cok pasifsin sen, topikten gidebilirsin.
Alinma bak.![]()