Merhabalar ben geçen hafta çarşamba günü hem eczane testi ile hemde kan testi ile gebeligimi öğrendim. İlk testinde değerim 394 çıktı ertesi gün kendi doktoruma gidip olcturdum ve 460 çıktı doktorum takip edelim haftaya cuma artar bu değer dedi tamam dedim pazartesi günü kahverengi lekelenmem olunca endiselenip tekrar hastahaneye gittim kendi doktorum operasyonda olduğu için bekleyemedim ve devlet Hastanesi'ne gittim orada baktılar ettiler vajinal ultrasonda bile bebeği göremediler degerimde 585 çıktı sağlıksız dusurceksin falan dediler çarşamba günü gel tekrar bakalım dediler ama ben gitmedim orada benim psikolojmi baya bozdular çünkü neyse ertesi gün kendi doktoruma gittim o da vajinal olarak baktı ve 2 mm keseyi gördü o da kan aldı ve kanım 505 çıktı doktorum progestan yazacaktı vazgeçti cuma günü düşmesi için ilaç verecekmiş yalancı kese diyor lütfen yardımcı olur musunuz ben bir haftada çok kafam karıştı sorular aklımdan çıkmıyor ya sağlıklı devam edecekse diye düşünmeden edemiyorum