Sivilceli Ciltler benzamin kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

adanalxix ebru

sana kocaman aşığım:)
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
269
0
35
arkadaşlar benm yüzümde sag yanagımda sivilce izleri gitgide çoğalıyor iki ilaç kullandım geçmedi benzamin kullan dediler kullanan var mı aranızda faydasını gördünüz mü ne kdar nerdn alabilirim bilgisi olan varsa sevinirim

merhaba canım.
benzamyn'i ben de birkaç sene önce kullanmıştım. yanında cleocin diye bir solisyon bir de skinoren diye bir krem kullanmıştım. benzamyn'in etkisini gördüm ben. kullandığım zaman cildim bebek gibi oluyordu pırıl pırıl parlıyordu;ama bittikten 1 ay kadar sonra felan yine çıkıyordu sivilcelerim :KK43: benim sivilcelerimin çıkma nedeni tamamen içten kaynaklanıyordu kocaman iltihaplı çıkıyorlardı. eğer senin böyle değilse benzamyn'i tavsiye ederim memnun kalacağından eminim. benim sivilce sorunum kronikleştiğinden ötürü ilacı kullandıktan sonra yine çıkıyordu. ama kullandığım zaman aşırı memnundum. şimdi kökten çözüm için roaccutane kullanıyorum.

eczanelerden edinebilirsin,fiyatı biraz fazlaydı diye hatırlıyorum ama.ilacı aldığında içinde alkol felan var onları derecelerine göre karıştırıp kullanıyorsun. buzdolabında muhafaza ediyorsun.

Ewt bn benzamın kullandm ama ŞÖle bıŞı var gerÇekten Çok ıŞe yarıyor ama bttkten en fazla 1.5 ,2 hafta sonra tkrar Çıkmaya baŞlıo kullanabılırsn ama hep bu ılacı kullanmak zorundasın tkrar Çıkmamması ıÇın bnce doktora danıŞ bunu bÖle kulaktan dolma fıkırlerle kendı yÜzÜnÜ mahvetme cnm bnden sÖlemesı

başka benzamin kullananlar var mı ya da yorum yazan arkadaşlar nasıl gidiyor tedaviniz?? bana da bugün dr bunu verdi

bende kullanmıştım bu ilaçtan.ve faydasını gördüm gerçekten.yanında seba med sabununuda kullandım ama..

banada dr vermişti yanında sivex ve antibiyotikte vermişti düzenli kullandığında çok güzel bi ilaç hemen geçiriyo temizliyo cildi ama ben sivilcelerim geçti diye tedaviyi yarım bıraktım sonra tekrar çıkmaya başladı eğer dr tedavisiyle alanlar varsa tedavi bitinceye kadar düzenli kullanın ilaçları derim yoksa sonra tekrar çıkıyo

kızlar ben bu benzamıscın ı sadece aktif sivilcelerin üzerine sürüyorum. bı etkı görmedim 1 haftadır kullanıyorum yanında antıbıyotık ve alerjı ilacı verdi dr. ama etkı etmedi yanlış mı kullanıyorum acaba? akşam sürüyorum sabaha kadar duruyo yüzümde

ben ergenlik sivilceleri için kullanmıştım ve gerçekten çok etkiliydi.. sivilcelerle ilgili milyonlarca ilaç kullandım ama benzamincin en iyisi bence..

benimde tetradox * benzalin tedavisine başlayalı 1 ayı geçti sonuç= sadece yüzümde kuruma ve soyulma . hiç bi faydası olmadı yne çıkıyorlar yne çıkıyorlar:KK43:(

X