Benri markasindan nefret edenler

Sendeincel

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
8
28
3
48
Arkadaşlar merhaba Gratis mağazalarında satılan benri markası hayatımda gördüğüm en kötü ürün grubuna sahip bir duş jeli almıştım O kadar kötü ki bir de maşallah Kocaman bitmediği için küveti temizlemek için kullandım bir de losyonu almıştım aynı zamanda hiçbir şekilde kullanamadım atmak zorunda kaldım. Uygun fiyatlı ve kocaman şişelerde satıldığı için aklım celinmisti ama bir daha asla almam henüz almayanlara asla tavsiye etmiyorum

Al benden de o kadar.. kesinlikle vasat ötesi bir ürün..

benrinin kulak çubukları ve pamukları dışında ürün kullanmadım zaten kullanmam da. ben pamuklarını tavsiye ederim.

Pamuklarini gordum ama bahsettigim urunler o kadar kötüydü ki cesaret edemedim almaya

Watsonsun kendi markası olan duş jelleri daha iyi. Gerçi duş jeli ne kadar iyi olabilir ki yıllardır sabun kullanırım duş jelleri sırtımda sivilce yapıyor ama arada kokularına dayanamayıp kullanıyorum.

Watsonsun kendi markası olan duş jelleri daha iyi. Gerçi duş jeli ne kadar iyi olabilir ki yıllardır sabun kullanırım duş jelleri sırtımda sivilce yapıyor ama arada kokularına dayanamayıp kullanıyorum.
Ben palmolive markasindan vazgecmeme karari aldim

1 hafta önce indirimdeyken 5 liraya falan almıştım, cidden çok kötü. Sıkıyorum banyo lifimin üzerine kesinlikle köpürmüyor, vücuduma sürdüğümde temizlendiğimi falan hissetmiyorum hiç atacağım bende

Reklam

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…