• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Benn çok kötüü bişeyy yaptımm kızlarr aglıyorum suan :(((((((

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Yaw senin değerini bilmemiş umuramayan insan için .kendi değerini bilmez ağlarsan hüngür hüngür ,önemli şeyler için gözyaşın kalmaz.Olmuş bi kere atmışsın bi mesaj,boşver ne ağlıyosun yaw.değmeyecek insana ağlarsan,değerini bilmezsen tercihlerini yanlış yaparsın.32 yaşındaki tecrübeme dayanarak söylüyorum bunu.O utansın !

bana ne kadar kızsanız haklısınız :(( benım hiçbişey demeye hakkım yok:( sadece keşke yazmasaydım küçük dusurdum kendimi diye üzülüyorum ama bi yandan benı tamamen bitirmesi cok koydu bana ne bileyim şok oldum benı tersleyınce:((( bu dk. dan itibaren unutucam herşeyi onuda engelledim bitti artık benim için :((( rabbime havale ettim. suanda ablam hastanede doğum yapıcak yeğenim olucak en buyuk mutluluk bu ..rabbim banada nasip ettiği gunleri tez zamanda göstersn inşallah :((

Öncelikle nolursunuzz bana akıl verin içimi rahatlatın kötü cevaplar yazmayın :(( ben eski nişanlıma az önce msj attımm bilmiyorum nedenn attımm oda benı tersledi neden msj atıyosun diyee kendimi küçük dusurdumm allah benı kahretsın ellerim kırılsaydıı hani daha sonradan konusmaya basladı ama soguk konustuu bende bidaha ne sen bana nede ben sana msj atmam sende sakın atma dedim ben sana cok kızgınım hakkımı helal etmiyorum sen benım cok canımı yaktın ama sen helal et hoscakal yazdım engellicem faceden :(( ama neden attım gercekten bilmiyorumm sadece nasılsın yazdım bilmiyorum unutamıyorum benn ama o coktan bıtırmıs benı :((( aglıyorum suan hungur hungur

özledin canım ya .. nıye ağlıyosun hepımız yaptık böle seyler aşk yaptırıyor .. hiçte küçük düşmedin sen bunu unut bıkere aynı lafları işittm merak etme .. amam tatlım sen sevmışın ve ozledın nıye kendıne kızıyon kı .. boşver yabneımkıde bana sen kımsın de benı arıyosun dedı .. neler neler ama yuzunu gorduk işte .. merak etme allah ödetecek hiç merak etme.. sen sevıyosun bellı bende cok sevdım aradım ama yok.. uzulme aglamamya çalış ama kötu bişe yapmadın duygulara bazen engel olunamıyor ama bıdaha aramayacagına emınım ınsan oyle yapıyo:( artık delırsende özlemden arayamıyosun...

erkeler ayrıldıkları an bitiriyolar nasıl bole gaddarlar anlamıyorum sevgi bitebilir ama insanlıktamı bitiyor... erkkelerden oyle korkar oldumkı.. bneımkınınde canıydım ölürüm derdi benleyken birini buldu ya 4 yıldan sonra ... ve dayanamadım aradım sen neyımsın kımsın bılmem ne .. hemen fotolarını faceye ekledı hemen.. ya oyle gözümden düştüki.. anlatamam.. erkekler böle ayrılınca hemen bitirıyolar.. benımde 3 ay olcak acım hala dınmedı ve baskasıyla göruyorum benı çok aglattı aşırı.. uzdu.. ama canım ınankı eden buluyor ve bulucak.. senı anlıyorum bana soguk konuştugu gun işi yarım bıraktım akşama kadar sokakta yurudum agladım berbattım ses tonu degısıyo oyle kötu bi ses tonu kı sogukluk kı sevdıgınız ınsanın sesını ıkkez oyle duyuyosunuz .. kulagımda hala ama o ses ... dua et hep dua et ve Allah kulu kulla sınar sınanık .. sabır bizim sınavımız... onlar kötuluğu sectı ıyıde davranabılmek ellerındeydı gzuelce gtmek ama yok yapmadılar .. uzulme bız kurtulduk evlensekte baksana nolurdu Allah bılır.. dımı.. emın ol kurtuldun .. emın ol. .. banada agır gelıyo ama bılıyorum bu sınavı gecıcem sende gececeksın artık aglama..

özledin canım ya .. nıye ağlıyosun hepımız yaptık böle seyler aşk yaptırıyor .. hiçte küçük düşmedin sen bunu unut bıkere aynı lafları işittm merak etme .. amam tatlım sen sevmışın ve ozledın nıye kendıne kızıyon kı .. boşver yabneımkıde bana sen kımsın de benı arıyosun dedı .. neler neler ama yuzunu gorduk işte .. merak etme allah ödetecek hiç merak etme.. sen sevıyosun bellı bende cok sevdım aradım ama yok.. uzulme aglamamya çalış ama kötu bişe yapmadın duygulara bazen engel olunamıyor ama bıdaha aramayacagına emınım ınsan oyle yapıyo:( artık delırsende özlemden arayamıyosun...

cok sagol Allah razı olsun cnm :( evet ozledım belkı ınkar gelemem ama boyle yapmasını anlayamadım bıde cok sasırdım mahvoldum yerın dıbıne gırdım dıye agladım hemen :(( o kadar cok canımı yaktıkı allahımdan yalvarıyorum ınsallah acısını cıkartır.. Hepsı aynı demekkı cnm bu erkeklerın bırde benım ılkım dı gozumu onda actım ya mahvoldum halen daha acısı yuregımde ama unutucam bır daha yuzune bakmam ama canı ne zaman yanıcak bılıyomusun :( benı baskasıyla gordugu zaman evlendıgım zaman... Beter olsun allahım ınsAllahh pısmanlık duygusunu tatsın yasasın mahvolsun:(

cok sagol Allah razı olsun cnm :( evet ozledım belkı ınkar gelemem ama boyle yapmasını anlayamadım bıde cok sasırdım mahvoldum yerın dıbıne gırdım dıye agladım hemen :(( o kadar cok canımı yaktıkı allahımdan yalvarıyorum ınsallah acısını cıkartır.. Hepsı aynı demekkı cnm bu erkeklerın bırde benım ılkım dı gozumu onda actım ya mahvoldum halen daha acısı yuregımde ama unutucam bır daha yuzune bakmam ama canı ne zaman yanıcak bılıyomusun :( benı baskasıyla gordugu zaman evlendıgım zaman... Beter olsun allahım ınsAllahh pısmanlık duygusunu tatsın yasasın mahvolsun:(

canım aynı benımde ılk:(yuzuk takmıştık ama baskasına gıttı:(oyle acı ki.. banada buz gibi .. bılıyom ınankı ne yasadığını ben ışı o an bıraktım çıktım berbat bişeydi ya. hiç tadılmamış bı duygu.. ama erkekler böleymış:(sen yerın dıbıne grmedın bnede aradım pişman oldum o an çunku berbat davrandı bıde ben mutluyum o kızla dedi ..hala konduramıyom ona ama:( böle işte tatlım..ama biliyomusun bunların burnu kaf dağınada çıksa onlardan büyük Allah var ve ınan kı pişman olacak ... sen sakın uzulme bılıyom uzulcenı ama guclu dur .. ben hep dıyorum rabbım sevgıme muhtaç etsin 3 aydır benı mahvettı neler neler .. bıde hava attı bunu yapan kucuk bırı degıl kocaman adam :(Allaha havale et canım

buda benden bı tavsıye olsun sana canım sakın bı erkek ıcın fedakarlık yapma sakın... ben 4 yılımda bunu oğrendım .. asla fedakarlık yapma.. şimdi karsıma çıkanlar oluyor ama kabul edemıyorum.. benım karakterım bu:( daha yasım bıtmedı ama o yas bıle tutamadı:( bıdaha inşallah Allah oyle guzel ınsanları çıkartırda karsımıza bugunlere sukur ederız...

neden yazdıgımı bende bilmiyorum inan :(((( ama canım cok yanıyo suanda bile aglıyorum bunları yazarken dugune 2 hafta kala ayrıldık biz ve 3 ay oldu ayrılalı annesi ayırdı biziii bilmiyorum neden yazdım nasılsın diye yazdım oda iyiyim de neden bana msj atıyosun yazmıs :((( benı tamamen cıkartmıs hayatından.. hayır canım hayatımda kımse yok isteyen cok ama bilmiyorum dusunmuyorum psikolojım cok bozuk geceleri uyuyamıyorum uyusam bile onu görüyorum ruyamda :((

Mustafa ulusoy- aynalar koridorunda aşk kitabını okumanı tavsiye ederim... ayrıca köşe yazılarını da okuyabilirsin. emin ol iyi gelecek...

aradan epey zaman geçmiş peki şimdi neler yapıyosun cnm her şey güzeldir inş

Back