• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Benn çok kötüü bişeyy yaptımm kızlarr aglıyorum suan :(((((((

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
konuda bende neden yazdıgını anlayamadım suanda hayatında bırı varmıkı belki ondan sucluluk hissettin sen kötu bısey yapmadın kı bıanda duygularına yenık dustun attın uzulmee bosunaa

şu anda hayatınızda birisi varmı? varsa hata yapmışsınız tabiki ama yoksa sadece duygularınıza yenilmişsiniz bu kadar hırpalamayın kendinizi

neden yazdıgımı bende bilmiyorum inan :(((( ama canım cok yanıyo suanda bile aglıyorum bunları yazarken dugune 2 hafta kala ayrıldık biz ve 3 ay oldu ayrılalı annesi ayırdı biziii bilmiyorum neden yazdım nasılsın diye yazdım oda iyiyim de neden bana msj atıyosun yazmıs :((( benı tamamen cıkartmıs hayatından.. hayır canım hayatımda kımse yok isteyen cok ama bilmiyorum dusunmuyorum psikolojım cok bozuk geceleri uyuyamıyorum uyusam bile onu görüyorum ruyamda :((

allah yardımcınız olsun severken ayrılmak çok zor olsa gerek mutlaka vardır bir hayır diyeceğim ama böyle durumlarda o kadar havada kalıyorki bu cümleler mantık kabul etse bile kalp kabul etmiyor. zamanla sizde bu ayrılıktaki hayrı göreceksinizdir mutlaka.

neden yazdıgımı bende bilmiyorum inan :(((( ama canım cok yanıyo suanda bile aglıyorum bunları yazarken dugune 2 hafta kala ayrıldık biz ve 3 ay oldu ayrılalı annesi ayırdı biziii bilmiyorum neden yazdım nasılsın diye yazdım oda iyiyim de neden bana msj atıyosun yazmıs :((( benı tamamen cıkartmıs hayatından.. hayır canım hayatımda kımse yok isteyen cok ama bilmiyorum dusunmuyorum psikolojım cok bozuk geceleri uyuyamıyorum uyusam bile onu görüyorum ruyamda :((

onun hayatında da biri yoksa yaptığın abes değil.
istemeden ayrılmışsınız unutamaman normal..
suçlama kendini sende unutmaya çalış yapacak bişey yok..

yok kızlar hayatımda kimse yok :(( yenı uye oldum bilmiyorum konu nereye nasıl acılcak :( kendimi kucuk dusurdum ona yanıyorum ama bende verdim cevbımı bana 2 ay oncesinde ama oda bana msj atmıstı benı kötü bilme dostuz dımı demiştii bende terslemiştim onu simdide ay ne bileyim nasılsın yazdımm 1 saat önce :((( ama iyi oldugumu bilsin intikam için yazdım benı unuttun sanmıstım yazdı ben zaten unuttum cok sukur gecmişimi önüme bakıyorum yazdım ama kucuk dusurdum kendimi :((((

evet kızlar aynen oyle .. :(( onun hayatında da kımse yok kızlar ama olaylı ayrıldık biz aileler falan kavgalı bitti birde uzaktan akrabayız cok kotu olduu içimi rahatlatamıyorum :((

sen kötü cevaplar yazılacak birşey yapmamışsın ki neden bu kadar üzülüyorsun sadece her kadın gibi duygularına engel olamamışsın
eski nişanlının neden öyle cevap verdiğide gayet açık çünkü o bir erkek

erkekler kadınlar gibi duygularının esiri olmazlar belki oda merak ediyordu seni napıyor acaba nasıl diye
ama gururlarından sormazlar karşı taraf geldiğinde de kendilerini ağırdan satarlar

şu an oturup onun üzülmesi lazım tersledim üzdüm kırdım diye ama bak sen düşünüyorsun
yaptığın bir hata değil kendini bunun için suçlama

dışardan söylemesi kolaydır biliyorum ama sende onun yaptığını yapmaya çalış
başaramazsanda yapmayı dene üstünü kapat ve önüne bak
bir söz varya ''aynı suda iki kez yıkanılmaz'' diye aynen öyle su bir kez bulandımı dahada temizlenmez

En iyisi unutmaya çalış..önce kendini düşün...bir dahada msj atma numarasını sil tlf dan ,facaden sil ne bileyim onu hatırlatacak herşeyi yok et ...zaman herşeyin ilacıdır...inan gün gelir ağladığın üzüldüğün için pişman olursun..günlerini heba ederek geçirme..

evet kötu bırşey yapmışsın nıyemı. yaşadıklarınızı bılemem ama duğune bukadar kısa sure kala annesı yuzunden senden ayrılan adamdan sana hayır gelmezdı. yeterı kadar sevmemış çunku. nıye arayıp sorasınkı...faceden engellemiş olman lazımdı çoktan.arkadaşım hepımız zamanında mesaj atmak arayıp sormak ıstemışızdır bazılarını. kımımız senı gıbı yaptı kımımız benım gıbı ıçınde tuttu. bunda yanlış bırey yok ama boyle yaparsan kendını dahada uzersın. o yoluna bakar erkek çunku sen kendını yıprattığınla kalırsın.
hıç kolay değil bılıyorum ama toparla kendını zaman akıp gıdıyor ve her yaşanılan acı gerıde kalıyor

sen kötü cevaplar yazılacak birşey yapmamışsın ki neden bu kadar üzülüyorsun sadece her kadın gibi duygularına engel olamamışsın
eski nişanlının neden öyle cevap verdiğide gayet açık çünkü o bir erkek

erkekler kadınlar gibi duygularının esiri olmazlar belki oda merak ediyordu seni napıyor acaba nasıl diye
ama gururlarından sormazlar karşı taraf geldiğinde de kendilerini ağırdan satarlar

şu an oturup onun üzülmesi lazım tersledim üzdüm kırdım diye ama bak sen düşünüyorsun
yaptığın bir hata değil kendini bunun için suçlama

dışardan söylemesi kolaydır biliyorum ama sende onun yaptığını yapmaya çalış
başaramazsanda yapmayı dene üstünü kapat ve önüne bak
bir söz varya ''aynı suda iki kez yıkanılmaz'' diye aynen öyle su bir kez bulandımı dahada temizlenmez

aynen öyle canım :((( bilmiyorum merak ediyomu :(( bana cok soguk davrandı şaşırdım birde biz severek nişanlanmıstık ailesi özellikle annesi bana yapmadıgını bırakmadı bana yaptıklarını duysanız sok olursunuz benden ayrıldıktan sonra gitti 1 hafta sonra kız bıle ıstedii ben dugun gunumde hastanelerdeydim cok zor gunler atlattım cok zor :(( evet onume bakıcam ama bunu nasıl yapıcam bilmiyorum psikolojk destek alsammı :(( kendim nasıl başarıcam 3 ay oldu ama halen unutamıyorm yasadıklarımı :(

evet cok yanlıs yaptım farkındayım :(( keşke erkeklerde biz kadınlar gibi olsaa sastım kaldım engelledim canım faceden telefonu zaten yok bende artık söz verdim kendime ona dair herşeyi unutucam :((( allaha havale ettim

aynen öyle canım :((( bilmiyorum merak ediyomu :(( bana cok soguk davrandı şaşırdım birde biz severek nişanlanmıstık ailesi özellikle annesi bana yapmadıgını bırakmadı bana yaptıklarını duysanız sok olursunuz benden ayrıldıktan sonra gitti 1 hafta sonra kız bıle ıstedii ben dugun gunumde hastanelerdeydim cok zor gunler atlattım cok zor :(( evet onume bakıcam ama bunu nasıl yapıcam bilmiyorum psikolojk destek alsammı :(( kendim nasıl başarıcam 3 ay oldu ama halen unutamıyorm yasadıklarımı :(

kendini çok kötü hissediyorsan destek alabilirsin
kendine oyalanacak şeyler bul kafanı dağıt
inşallah en kısa zamanda hayatına yeni bir yön verirsin

hayatında bırı yokken yazman normal bence tamda mutlu bır yol aadım atarken ayrılmıssın hazmetmek cok zor ağlaman bısey getırmez sana kendını harab etmee oda senı sevseydı dınlemezdı annesını benceee uzulmee benımde kayınvalıdem ıstemedı neler dedı ettık ama bız 6 senenın sonunda evlendıkkk uzulmee karsına ıyi bırı cıksın hayırlısını ıstee

kendini çok kötü hissediyorsan destek alabilirsin
kendine oyalanacak şeyler bul kafanı dağıt
inşallah en kısa zamanda hayatına yeni bir yön verirsin

okuluma tekrar basladım ama derslere bu kezde kendimi veremiyorum yok psikolojik destek alıcam cok kotuyum cünkü :'((( isteyen de cok gecen gun veteriner biri begenmiş benı ama put gibi kaldım hiçbirşeye yon veremıyorum bunaldım cok :( ama istiyorum da

hayatında bırı yokken yazman normal bence tamda mutlu bır yol aadım atarken ayrılmıssın hazmetmek cok zor ağlaman bısey getırmez sana kendını harab etmee oda senı sevseydı dınlemezdı annesını benceee uzulmee benımde kayınvalıdem ıstemedı neler dedı ettık ama bız 6 senenın sonunda evlendıkkk uzulmee karsına ıyi bırı cıksın hayırlısını ıstee

cok ozeniyorum işte sizin gibilere :(( cok sağol cnm evet sevmemiş kandırmıs beni birde ben sunu bile bile yazdım beni aldattıgını... üstelik eski sevgilisiyle eski sevgiliside evli ve kuzeni oluyo dusunun nasıl bir ınsan :((( ama nasıl yazdım bilmiyorum kotu oldum inşllah cnm dua edin nolursunuz bana :(( cok ihtiyacım var

Öncelikle nolursunuzz bana akıl verin içimi rahatlatın kötü cevaplar yazmayın :(( ben eski nişanlıma az önce msj attımm bilmiyorum nedenn attımm oda benı tersledi neden msj atıyosun diyee kendimi küçük dusurdumm allah benı kahretsın ellerim kırılsaydıı hani daha sonradan konusmaya basladı ama soguk konustuu bende bidaha ne sen bana nede ben sana msj atmam sende sakın atma dedim ben sana cok kızgınım hakkımı helal etmiyorum sen benım cok canımı yaktın ama sen helal et hoscakal yazdım engellicem faceden :(( ama neden attım gercekten bilmiyorumm sadece nasılsın yazdım bilmiyorum unutamıyorum benn ama o coktan bıtırmıs benı :((( aglıyorum suan hungur hungur

Yaw senin değerini bilmemiş umuramayan insan için .kendi değerini bilmez ağlarsan hüngür hüngür ,önemli şeyler için gözyaşın kalmaz.Olmuş bi kere atmışsın bi mesaj,boşver ne ağlıyosun yaw.değmeyecek insana ağlarsan,değerini bilmezsen tercihlerini yanlış yaparsın.32 yaşındaki tecrübeme dayanarak söylüyorum bunu.O utansın !

Back