benmi haksizim gerçekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yol uzakmış, gitmiş olsan belli ki orada kalacaktınız. Ertesi gün düğüne de gitmen gerekecekti. Herkes salondayken sen evde kalamazdın. Eşin gitmiş düğüne, takısını da takmıştır. Bence senin acına saygı duymaları gerekiyordu. Arayıp açıklama bile yapmamalıydın. Yasta olan birini anlayamayacak kadar bencilleşmişiz. Hadsizlik etmişler.

Müzikli düğün bile olsa en azından on dakika uğrayıp tebrik eder görünüp çıkardınız. Tamam ailenizin bir tarafında acı var ama diğer tarafta da sevinç var. Bence hata yapmışsınız ben olsam Gönüllerini almaya çalışırdım

Off kendi kına gecem aklıma geldi. Düğüne tam 15 gün kala dedem vefat etti . Tüm kartlar dağılmıştı eşim asker olduğu için izni ayarlanmıştı. Kınam için salon tutulmuş kapora verilmişti düğün içinde ödeme olmuştu. Sonra baş sağlığa gelen herkes dizlerini döverek iptal mi ettiniz diye yiyip bitirdiler beni. Bir yandan da ölümde bize düğünde bizim diyorlardı. Kv kp başsağlığa geldiler sonra birde düğünü konuşmak için geldiler ayrı ayrı. Amcamlardan babaannemden izin aldılar . Babannem kına gecem için anneannem demiş ki kızına söyle dualı kına yapacaklar demiş ki evde hep birlikteydik o süreçte Herşey normalmiş kına akışı normal olacakmış gibi davrandı. Babamsa kızım benim babam öldü ama hayatta olsa senin kınanın çok güzel olmasını isterdi dedi akışı bozma dedi . Bende babaannemin böyle yapmasına anneannemi araya sokmasına çok sinirlendim toplum baskısı da oldu tabi çok hazırlık yaptığım kınamı iptal ettim dualı yapmaktanda . 1000 tl aksesuara filan herşeye para harcamıştım olan oldu. Sonra kv dedi ki gelinle oğlumun Kınasını birlikte yapacağım bizim tarafta dedi tüm aksesuar vs hazırlıklarımı çöpe attım. Amcamlar tutup orayada geldiler huzursuz ettiler beni. Tam 1 hafta sinir krizi geçirdim yaşadığım baskılardan. Konuyu okuyunca nedense o günler aklıma geldi içimde ukte kaldı hala resimlere bakınca aklıma geliyor . Gitmeniz lazımdı sizin müzik yokmuş kalkıp oynayın diyende Yok sonuçta gitmeniz lazımdı yada aramanız lazımdı ayıp olmuş . Gidip konuşun özür dileyin

Merhaba ben yeni uye oldum icimi dokecek rahatlayacak beni dinleyecek hic kimsem yok ve bende buraya yazmaya karar verdim .

İyiden onlarında bir kez oluyor evladının düğünü sizin amcamız oldu diye gitmwmeLik olurmu
Onlar haklı siz çok ayıp etmişsin iz
Şimdi bunun geri dönüşü çok kötü olur
Nasıl gönüllerini alacaksınız buyrun

Müzik olsa bile yarım saat uğrar kalkardınız.
Müziksizse hele zaten gitmeliydiniz.
Çok ayıp etmişsiniz.
Herşeyin yeri ayrı.
Ölüm çok acı,amenna (Allah rahmetiyle muamele etsin)
Ama bu da düğün,mürüvvet,bir kere olan şey.
Saygısızlık bu bana göre.

Şimdi açıklayın eltinize elbette.
Ben olsam kırılırdım ama.

Şimdi amcanızla ne kadar yakındınız bilemiyoruz, o yüzden gitmeniz lazımdı diyemiyorum. Ben olsam giderdim sadece.

Ama aramanız gerekirdi. Siz arayamayacak durumdaysanız eşiniz aramalıydı sizin adınıza. Yani kardeşinin cemiyetinde muhakkak sorumluluk duymalıydı eşiniz, onun hatası diye düşünüyorum.

Bu saatten sonra ne yapılır. Anca hediyenizi alıp gidersiniz, düşünemedik deyip açıklarsınız.

Gerçekten bütün hayatınız mı durdu amcanızın ölümüyle, yoksa sadece bu evlilik meselesine mi bahane gerekiyordu? Bence ayıp etmişsiniz. Biraz da abartmışsınız gibi geldi bana. İnsanlar kırılmasın diye en ufak bir çabanız bile olmamış, hani gelemeyeceğini, sebebini önceden söylemek gibi, orası da garip.

Yani esinizin yegeni. Bence gidileblrdi. Ama amcaniza hassaytnz cok fazlaymis demekki gidememssnz. Esiniz gittiyse bence sizde hc takilmayin

Hakli falan degiller, nedir oturma plani falan mi vardi veya sayiyla verilen yemekli bir davet miydi de haber vermeniz gerekiyordu? Kaybiniz olmus muzikli olsun eglencesiz olsun gitmenizi nasil bekleyebilirler ki?

Bence gidip durumu aciklasaydiniz en azinda iki tarafta kirmazdimiz babaniz icin gitmemissiniz ama eltiniz ve kayininiza ayip olmus .

İnsan acısı varken çok düşünemiyor. Evet gidebilirmişsiniz. Eğlencede olsa 1 saat otursan yetermiş. Ama gitmemende bu kadar probleme dönüşmemeliymiş yani. Benim kedim öldü günlerce kendime gelemedim ağla ağla içim çıktı. Sen amcandan bahsediyorsun. Yani kısaca evet gidebilirdin gitmemişsin ve bunun sonucuda böyle azarlama olmamalıymış.

Merhaba ben yeni uyeyim kayinvalidemle anlasamiyoruz bunun yuzundende esimle surekli tartisiyoruz ne yapmam gerekiyor artik gercekten sabrimin sonundayim

Ne olur evlilikte tecrubeli olanlar yardim etsin anlatamiyorum derdimi .ezime anlatiyorum hemen patliyor bana ne yapmam gerekiyor .

Merhaba ben yeni uyeyim kayinvalidemle anlasamiyoruz bunun yuzundende esimle surekli tartisiyoruz ne yapmam gerekiyor artik gercekten sabrimin sonundayim

Ne olur evlilikte tecrubeli olanlar yardim etsin anlatamiyorum derdimi .ezime anlatiyorum hemen patliyor bana ne yapmam gerekiyor .
kendinize yeni konu açın isterseniz,burda cevap bulamazsınız.

2 hafta gecmis, eglenceli bi ortam da degilmis, gidip biraz durup kalkabilirdin, göbek atmayacaktin sonuçta..
Öncesinde gidip durumu izah etmek de bir secenek olabilirdi..

Tamam cenaze olmuş Allah rahmet etsin ama düğün çalgılı cengili değilmiş ki gidebilirdiniz bi görünüp geri gelirdiniz hadi onu da yapamadiniz insan bir haber verir değil mi böyle böyle gelemicem diye sizde bir tuhafsiniz. Üstelik yabancı birinin düğünü de değil aile içinde bir düğün. Hiç mi usul ogrenmediniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…