benmi haksizim gerçekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aslında müzik olmamış gidebilirdiniz
aranızda bir kırgınlık mı vardı acaba?
neden içinizden gelmedi?

soyleseydınız içinizin yanıdğını eşiniz katılmadı mı???? ölüm ayrı düğün ayrı gidilmeliydi ayıp olmuş... oturur gelırdınız...

tamam haber vermemişsin, zaten oyunlu değilmiş gitsen iyiymiş ama yani gelip de bize saygısızlık yaptın diye azarlancak bi durum değil. ne alakası var. kimsenin karşısında ezilme. cenazem vardı kusura bakmayın içimden gelmedi de.

suçunu kabul edip haklısınız düşünemedim , özür dilerim kusura bakmayın demen uygun düşer
bir özür bile dilemedi demesinler bari

Gitmeyecek olsanız dahi haber vermeniz kendinizi açıklamanız gerekirdi kesinlikle

Bazı şeyler zorunluluktan yapılıyor. Sanatçıların anası babası ölüyor yine yeri geliyor sahneye çıkıyorlar. Eltine ayıp olmuş bence. Ölümde düğünde hayatın içinde şeyler. Ben sizi haksız buldum.
Artık özür dilemekten başka yapacak bişeyiniz kalmamış.

Benim bakis acim burda farkli galiba. Yeni kayibi olanlardan gelmelerini (mevlid seklinde olsa bile) asla beklemem. Ne olsa olsun dügün. Kimsenin sizin kinamaya hakki yok. Siz arayin ve durumunuzu anlatin. Baska yapicak birsey yok. Ha illaha alinmak isteseler buyursunlar.

Evet ayıp etmişsiniz. Müzikli olsa bile görünmeniz lazımdı.
Göbek atmaz biraz oturur gelirdiniz herkes de anlayışla karşılardı..

Düğün veya cenaze her şey insanlar için. Üstünden 15 gün geçmiş zaten..

Ayrıca hayla değil hala olacaktı. Yazarken de söylerken de..

Ayrica ölümde hayatin bir parcasi diyerek gecistirenlere de sasiriyorum. Burda amca öleli daha 15 gün olsa. Karsi taraf o kadar saygili olsa en az 40 i cikana kadar da bekleyebilirdi. Ha o yok karsi tarafin amcasi ölmus bir ihtiyac var midir diye soracak yerde gelip kiza yükleniyorlar baskalari icin akrabalari gömmek daha kolay belki ama herkes öyle degil.

Benim bakis acim burda farkli galiba. Yeni kayibi olanlardan gelmelerini (mevlid seklinde olsa bile) asla beklemem. Ne olsa olsun dügün. Kimsenin sizin kinamaya hakki yok. Siz arayin ve durumunuzu anlatin. Baska yapicak birsey yok. Ha illaha alinmak isteseler buyursunlar.
Öyle yapcam amacim size saygısızlık yapmak değildi acim vardı anliycaginizi düşündüm haber vermem gerekiyordu ama düşünmedim kusura bakmayın

Arada denk geliyorum da konularda yazmadan geçemedim..

Öyle yapcam amacim size saygısızlık yapmak değildi acim vardı anliycaginizi düşündüm haber vermem gerekiyordu ama düşünmedim kusura bakmayın

Öncelikle basin sagolsun. Herkes acisini farkli yasar. Bir akraba ölse bazen gözden bazi seyler kacabilir. Üzülme.

Ayrica ölümde hayatin bir parcasi diyerek gecistirenlere de sasiriyorum. Burda amca öleli daha 15 gün olsa. Karsi taraf o kadar saygili olsa en az 40 i cikana kadar da bekleyebilirdi. Ha o yok karsi tarafin amcasi ölmus bir ihtiyac var midir diye soracak yerde gelip kiza yükleniyorlar baskalari icin akrabalari gömmek daha kolay belki ama herkes öyle degil.
Aynen öyle amcam baba yarisiydi ve babam ona çok düşkündü babamin acı geçtiğini bildiğim halde gidemezdim

Başınız sağolsun. Vefat eden kişi amcanız daha yakınınız olsaydı anlardım aileden birilerinin gitmesi gerekirdi ki zaten Mevlüt’lü yapılmış bana gitmemeniz yanlış gibi geldi. Durumu izah edip en azından evine giderseniz durumu toparlayabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back