- 6 Mart 2017
- 804
- 1.047
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok aramızda herhangi bir şey yok caslında müzik olmamış gidebilirdiniz
aranızda bir kırgınlık mı vardı acaba?
neden içinizden gelmedi?
Öyle yapcam amacim size saygısızlık yapmak değildi acim vardı anliycaginizi düşündüm haber vermem gerekiyordu ama düşünmedim kusura bakmayınBenim bakis acim burda farkli galiba. Yeni kayibi olanlardan gelmelerini (mevlid seklinde olsa bile) asla beklemem. Ne olsa olsun dügün. Kimsenin sizin kinamaya hakki yok. Siz arayin ve durumunuzu anlatin. Baska yapicak birsey yok. Ha illaha alinmak isteseler buyursunlar.
Öyle yapcam amacim size saygısızlık yapmak değildi acim vardı anliycaginizi düşündüm haber vermem gerekiyordu ama düşünmedim kusura bakmayın
Aynen öyle amcam baba yarisiydi ve babam ona çok düşkündü babamin acı geçtiğini bildiğim halde gidemezdimAyrica ölümde hayatin bir parcasi diyerek gecistirenlere de sasiriyorum. Burda amca öleli daha 15 gün olsa. Karsi taraf o kadar saygili olsa en az 40 i cikana kadar da bekleyebilirdi. Ha o yok karsi tarafin amcasi ölmus bir ihtiyac var midir diye soracak yerde gelip kiza yükleniyorlar baskalari icin akrabalari gömmek daha kolay belki ama herkes öyle degil.
Sağol canim allah razi olsunÖncelikle basin sagolsun. Herkes acisini farkli yasar. Bir akraba ölse bazen gözden bazi seyler kacabilir. Üzülme.