benmi haksizim gerçekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnız benim anlamadığım bu kız kına mevludunden mi evlendi?Düğün ,nikah herhangi başka birşey olmadı mı eşinizin katılabileceği?

Onlar senin nasıl acını paylaştı ise seninde onların mutluluğunu paylaşman gerekirdi. Aile olmak bunu gerektirir.Sonuçta Kur'anlı imiş gidip orada amcan için dua edebilirdin. Şahsen benim eltim bana böyle yapacak yani tavrımı bilemiyorum!

Haklısınız şimdi arayıp konuscam INŞALLAH beni anlar kirginlik büyüsün istemiyorum

Evet amcamın yasini tutuyorum

İlk mesajınızda böyle bir vurgu yok. Sadece babanızı düşünmüşsünüz gibi. Hala da onlar mı abartıyorlar diye sorduğunuza göre eşinizin öz yeğeninin düğününe habersiz gitmemelerine bozulacakları aklınızın ucundan bile geçmemiş sanki

Ya olan olmuş artık bundan sonrasına bakmak lazım. Sizinde acinız varmış ortada kasti bir durum kötü niyet yok bazıları bir haftada kendilerine gelir bazıları bir ay geçer kaybının acısını unutmaz belliki sizde etkisinden kurtulamissiniz onların size kusmesine bukadar üzüldügünüze göre demekki isteyerek yapılan bir davranış değil düşüncelerinizi samimi bir şekilde ifade edin sizi anlayışla karsilayacaklardir anlamazlarsada anlamasinlar onlarda abartmasinlar yani...

Yalnız benim anlamadığım bu kız kına mevludunden mi evlendi?Düğün ,nikah herhangi başka birşey olmadı mı eşinizin katılabileceği?
Kina gecesi mevlutluydu sabah zaten düğün salununda muzikliydi eşim gitti onlar niye sen gelmedin diyor

Evet gercekten geçmedi sadece kendi acimdan düşündüm beni anlayacaklarini düşünmüştüm ama aramak aklıma gelmedi ondan sonra kırıldığını duydum ariycaktim telefonda olmaz bir hafta sonra gider yüzyüze konuşurum diye düşündüm ama kayinim sağolsun fırsat vermedi

Kina gecesi mevlutluydu sabah zaten düğün salununda muzikliydi eşim gitti onlar niye sen gelmedin diyor
Eşiniz düğüne katılmış ,uzatacak neden gelmedin diye hesap sorulacak bir durum yok.Cenazemiz olduğu için katilamayacagimi bildiginizi düşündüm dersiniz

Eltiniz inşallah daha yumuşak olur, soğukluk uzamaz. Onunla konuşun. Belki kız için bir ev hediyesi alarak gitmek iyi bir fikir olabilir.

Eltiniz inşallah daha yumuşak olur, soğukluk uzamaz. Onunla konuşun. Belki kız için bir ev hediyesi alarak gitmek iyi bir fikir olabilir.
INŞALLAH zaten benim öyle bir dusuncem vardi normalde eltim çok anlayışlı bir insan anlamasini bekliyorum anlamak istemese ben gitmek isteycemi sanmiyorum

Gitmemeniz normal ama nazeketen gelemeyeceğinizi söylemeliydiniz.
"Hayırlı olsun" hediyesi alıp durumunuzu izah etmeye gidin. Sonuçta bugün onun evladı,yarı sizin evladınız...

INŞALLAH zaten benim öyle bir dusuncem vardi normalde eltim çok anlayışlı bir insan anlamasini bekliyorum anlamak istemese ben gitmek isteycemi sanmiyorum
eltiniz uzatabilir haklı da
uzatsa da siz uzatmayın haksızsınız hediyesini alın ve gidin
Allah rahmet eylesin amcanıza mekanı cennet olsun

Muzik yokmus mevlit le olduguna gore eglence calgi oyun yoktur. Abdestjnizi alip gidip kuran i kerim.dinleyip.amcanizda bir fatiha okuyuo gönderebilirdiniz. Bence karsi taraf hakli gitmeliyidiniz. Eger calgili olsaydi eglence var muzik var bizim.de cenazemiz vardi oyuzden gelmedim derdiniz ama simdi ne diyeceksiniz??

Ölüm de sizin düğün de. Madem çalgılı değil, bi görünüp gelebilirdiniz. Cenaze çok yakınınız ama düğün de yakınınız..

eltiniz uzatabilir haklı da
uzatsa da siz uzatmayın haksızsınız hediyesini alın ve gidin
Allah rahmet eylesin amcanıza mekanı cennet olsun
Allah raziolsun Evet konuştum beni anlamadi zaten çalgı culgu yoktu mevlitu gelmeme ihtimalini vermedim bekliyordum çok kırgınım illa geçecek zamana ihtiyacı var geçmesi için galiba kendimi ifade edemedim tmm dedim kapatik bende uzun zaman sessiz kalmayı tercih etcem

Yani bir Fatiha da amcanıza okurdunuz . Sizin gidesiniz gelmemiş, başınız sağolsun.

Bence gitmek gerekirdi.boyle gunde insan yakinlarini gormek ister.istemiyor olabilirsiniz bende dugun sevmem ama yakin olunca bi sekilde gidiliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…