Evet amcamın yasini tutuyorum
Off moralim çok bozuk 15 gun önce amcam vefat etmişti iki gün önce büyük eltimin kızı evlendi müzik yoktu mevlit oldu ama yinede icimden gitmek gelmedi gitmedim çünkü babam hayla çok üzülüyor babam okadar canı acirken gidemedim ve bana çok kirilmislar büyük kayinim bugün bize geldi nasıl gelmesiniz biz size ne yaptık bu saygısızlığı hakettik birsürü şey söyleyip gitti ben eltimle konusmak istiyorum ama ne diycemi bilemiyorum gerçekten gitmemem saygısızlık mi olmuş yoksa onlarmi abartıyor şimdi konuşursam ne diycem bana bi akıl verin ama gerçekten amacım saygısızlık değildi onu soyliycem ama
Kina gecesi mevlutluydu sabah zaten düğün salununda muzikliydi eşim gitti onlar niye sen gelmedin diyorYalnız benim anlamadığım bu kız kına mevludunden mi evlendi?Düğün ,nikah herhangi başka birşey olmadı mı eşinizin katılabileceği?
Evet gercekten geçmedi sadece kendi acimdan düşündüm beni anlayacaklarini düşünmüştüm ama aramak aklıma gelmedi ondan sonra kırıldığını duydum ariycaktim telefonda olmaz bir hafta sonra gider yüzyüze konuşurum diye düşündüm ama kayinim sağolsun fırsat vermediİlk mesajınızda böyle bir vurgu yok. Sadece babanızı düşünmüşsünüz gibi. Hala da onlar mı abartıyorlar diye sorduğunuza göre eşinizin öz yeğeninin düğününe habersiz gitmemelerine bozulacakları aklınızın ucundan bile geçmemiş sanki
Eşiniz düğüne katılmış ,uzatacak neden gelmedin diye hesap sorulacak bir durum yok.Cenazemiz olduğu için katilamayacagimi bildiginizi düşündüm dersinizKina gecesi mevlutluydu sabah zaten düğün salununda muzikliydi eşim gitti onlar niye sen gelmedin diyor
Eltiniz inşallah daha yumuşak olur, soğukluk uzamaz. Onunla konuşun. Belki kız için bir ev hediyesi alarak gitmek iyi bir fikir olabilir.Evet gercekten geçmedi sadece kendi acimdan düşündüm beni anlayacaklarini düşünmüştüm ama aramak aklıma gelmedi ondan sonra kırıldığını duydum ariycaktim telefonda olmaz bir hafta sonra gider yüzyüze konuşurum diye düşündüm ama kayinim sağolsun fırsat vermedi
INŞALLAH zaten benim öyle bir dusuncem vardi normalde eltim çok anlayışlı bir insan anlamasini bekliyorum anlamak istemese ben gitmek isteycemi sanmiyorumEltiniz inşallah daha yumuşak olur, soğukluk uzamaz. Onunla konuşun. Belki kız için bir ev hediyesi alarak gitmek iyi bir fikir olabilir.
eltiniz uzatabilir haklı daINŞALLAH zaten benim öyle bir dusuncem vardi normalde eltim çok anlayışlı bir insan anlamasini bekliyorum anlamak istemese ben gitmek isteycemi sanmiyorum
Allah raziolsun Evet konuştum beni anlamadi zaten çalgı culgu yoktu mevlitu gelmeme ihtimalini vermedim bekliyordum çok kırgınım illa geçecek zamana ihtiyacı var geçmesi için galiba kendimi ifade edemedim tmm dedim kapatik bende uzun zaman sessiz kalmayı tercih etcemeltiniz uzatabilir haklı da
uzatsa da siz uzatmayın haksızsınız hediyesini alın ve gidin
Allah rahmet eylesin amcanıza mekanı cennet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?