Bana göre Amcam baba yarisiBaşınız sağolsun. Vefat eden kişi amcanız daha yakınınız olsaydı anlardım aileden birilerinin gitmesi gerekirdi ki zaten Mevlüt’lü yapılmış bana gitmemeniz yanlış gibi geldi. Durumu izah edip en azından evine giderseniz durumu toparlayabilirsiniz.
Evet geldiler çünkü onlarin da akrabası ölünce gidiyoruzOnlar babanıza/size taziyeye geldiler mi?
Öyleyse "cenazemiz olduğunu bildiğiniz için aramadim.Kiziniz benimde canım ,onun mutluluğu en büyük arzum ama gelsem üzüntülü halimle kizimizin bu güzel gününü gölgelerdim" diyebilirsinizEvet geldiler çünkü onlarin da akrabası ölünce gidiyoruz
Aynen öyle annem izin vermezdi onEskiden ben küçükken mahallemizde biri vefat ettiğinde 1 hafta tv açmazdık. Simdi hersey degisti amcaniz vefat etmis anlayış gösterebilirler
Evet amcamın yasini tutuyorumAmcanın yasını tutuyorum deseniz bir nebze anlaşılır belki.
Ama amcam için babam üzülüyor diye bu kadar yakın birininin düğününe gitmemek, üstelik haber bile vermemek bence olmamış.
Mevlütlü düğün için babanız darılır mıydı? Ya da babadan habersiz de mi gidemiyordunuz?
Çok ayıp etmişsiniz.
Acınız var tamam da 15 gün insan içine çıkmak için çok yeterli bir süre.
Daha çok yeni dedem vefat etti, 2 gün izin aldım o da şehir dışı olduğu için.
3. gün hayat devam etti yani.
Araya fena bir mesafe koymuşsunuz, bahane gibi olmuş sizinki.
Evet gelmişlerdiaçık net olmak iyidir aslında.
şimdi de arayıp söyleyebilirsiniz.
ne diyeceğimi de bilemedim kusuruma bakmayın diyebilirsiniz.
onlar size taziyeye gelmiş miydi?
Anlatamadım sanırım.Sizin icin 3. Günde devam edebilir ama konu sahibi cok etkilenmis. Cokta önemliydi kina geceleri yani. Hem dügün sahibi bas sagligina bile gelmis durumdan haberdar yani.
Evet gelmişlerdi
Çok yakın olabilirsiniz ama bir baba gibi değil sonuçta baba olsaydı onlarda sizin gelmenizi beklemezdi onu demek istedimBana göre Amcam baba yarisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?