Benmi abartıyorum lütfen yardım :(

Ne yapmam lazım mesela. Bende onu yermelimiyim. Ya bunu yapsam vicdanım el vermiyor. Kendime yakıştırmıyorum. Ağzıma çok söz geliyor. Dilimden dökülmüyor. İğrençleşme diyorum kendi kendime. Sen öyle onun gibi olamazsın diyorum. Onu yermekten bile utanırım yani yakıştıramam kendime. Ama sonrada o bana dedikleriyle kalıyor. Ben salak gibi. Bi çıkmaza girdim kısaca.

Çocuk konusunu biraz erteleyin bence. Davranışları çok sıkıntılı. Hiç fazla bir kilonuz yok. Ya bir rahatsızlık geçirseniz, çok kilo almak zorunda kalsanız? Ya işte bir sıkıntı çıksa? Hastayken sizinle ilgilenmesi gerekse?

kendini size karşı ezik hissediyor temelde. Ve böylece sizin kendinize olan güveninizi sarsmaya çalışıyor.

Gerekiyorsa da yerin bence evet karakterinizden ödün vermiş olmak insanı huzursuz eder ama bazen karşıdakiyle aynı dilden konuşmak gerek anlaması için. O siz onu yermekten onu kırmaktan çekindiğiniz için sesinizi çıkarmadığınızı düşünmüyordur bence çünkü öyle düşünse ve sizi seviyorsa eğer zaten bu şekilde kırıcı konuşmazdı. Hiç te çıkmaza girmeyin kendinizi üzmeyin içinizde kalacağına söyleyin.

He birde anlık güncel bir bilgilendirme geçeyim. Demin konuştuk. Bu kilo muhabbeti olduğu zaman aile danışmanına falan gidelim demişti. Tamam demiştim bende. Demin mesajlaşırken sordum. Naptın randevu alacaktın aldın mı baktın mı naptın dedim. Yok bakmadım daha almadım dedi. Neden dedim. Şu kafamız bi toparlansın dedi. Dedim işinin sonuçlanmasını(Terfi alacak muhtemelen) diyorsan bu belirsiz bi süreç. Belki bi hafta belki 3 ay sürecek. Net bir tarih yokki. Bunumu bekleyeceğiz. Önceliğin evliliğimiz olmalı bence dedim. Ben tabiki öyle bi süreci kast etmedim dedi. O kadar uzun sürmez dedi. Bende bi doktor buldum. Randevu aldım. İkimizin iş çıkış saatlerinden sonra cuma gününe. Ben cumartesileride çalışıyorum yarım gün. Haftasonuna almak istemedim. Haftasonu bize kaldın diye ve randevuyuda haftaya Cuma’ya aldım.Söyledim ona. Vay efendim neden bana sormadın. Vay efendim neden haftaiçi aldın. Ya dedim ne farkeder. Ben belki cuma işten geldikten sonra dinlemek istiyorum dedi. Dedim senin bizim için bişey yapasın yok heralde. Ben olmadıktan sonra işinle mutlu olacağını düşünüyorsun anladığım kadarıyla. İşin ve dinlenmen evliliğimizden önce geliyor demekki dedim. Evde konuşuruz mesajla olacak şeyler değil dedi. Bence iyiki mesajla konuşmuşuz bide bunları yüzüme baka baka söylemen daha kırıcı olurdu dedim. Randevuyu iptal ettim. Onara söyledim.
şaka gibi değil mi sizcede

en onemli anlarinizda ki bu hastalik cok ciddi bir olay..
en azindan o durumda size manevi destek olup,kendini koruyarak bakiminiza mutlaka yardimci olmaliydi..size bakmak annenizden once ona yakisirdi..
sizi tek basina birakip ise gitmesi cok cok ayip ve yalnis olmus.. (bunu unutmaaa sakinnn)
sahsen bana kocalik eslik yapmiyacak bir adama ne canimi emanet ederim,nede omrumu feda ederim..

Eşiniz hatalı demiştim ama siz de uslubunuzda hatalısınız. Eşiniz, size danışmadan gün belirlese alsa siz sorun etmez misiniz bu 1, ikincisi de evet bu tarz konular gerçekten de mesajla konuşulacak şeyler değil. En başından beri eşiniz yanlış davranıyordu, tek doğrusu bu oldu sanırıöm. Bu tarz ciddi konuları mesajda konuşmanız aslında konuyu ciddiye almadığınızı gösterebliyor, eve geldiğinde biraz zamanı geldiğinde söylemek daha güzel olurdu bence. "ben olmadıktan sonra işinle mutlu olacağını düşünüyorsun herhalde"... hep bir ima, bir iğneleme var... Aslında biraz siz de tahrik edici tarzda geldiniz gözüme.

Bu adam yaşlılıkta sana bakmayacak kendini onun için fazla fedakarlıkta bulunma ,
Bencil bir huyu var gibi vicdan duygusu zayıf
İşte evlenmeden önce erkek kısmı süpriz yumurta gibi içinden ne çıkacağı belli olmuyor

Bence kendin için sağlığına ve kilona dikkat et. Ve ona kendin için yaptığınıda belirt.. Seni terk edip gidicek olan adam illa bir bahane bulur ve gider. Sen onun egolarını fena bir şekilde şişirmisin ama o balonu patlatmak için küçük bir iğne bile yeter. O sana ne yapıyorsa aynısını sende yap. Kaybetme korkunu o biliyor ve bunu çok iyi kullanıyor niyeti çok çirkin..

Yanlız kilo alınca beni terkeder boşar yazmışsınız ya biradan bakınca ozguvensiz duruyorsunuz. Ben olsam bana öyle laf söyleyen adama aynı şekilde karşılık veririm sen 1 90 boyunda kaslı vücutlu bir adam misin da beni elestiriyorsun vs diye.
Başka eksik gördüğüm yanlarını da bir çırpıda sıralarım.
Onun dışında size doktor filmlere bakıp covid değil demiş buna rağmen sizinle ilgilenmemesi çok kırıcı.
Insan en çok hastayken yanında birini istiyor.
Merhamet sevgi duygularını görmek önemsendigini bilmek istiyor

75 olsam boşar beni. Ciddiyim.
75 olsanız sizi boşayacak olan adamla siz niye birliktesiniz peki? Ayrıca bu kafalar yüzünden ülkede salgın bitmez. Tabii ki ayrı yatıp uzak duracak. Pozitiflik durumunda ona da bulaşmasının size ne yararı var? Ay ne fedakar kocam var deyip mutlu mu olacaksınız? Eşiniz çok kaba. Evet canım tatlı demek yerine daha mantıklı ve kibar cümleler kurabilirdi.

Ben sadece kişisel zevklerimden bahsettim. Evlendiginizde de aynı kiloda olmanıza rağmen böyle değişik konusuyosa zaten ciddiye almayın onun ozguvenini sarsan siz olun izin vermeyin

Öncelikle kilonuza bakarak ince bir çizgidesin demek ne kadar kırıcı nasıl bir sevgi bu? Gerçekten şişman olsanız ne olacak o zaman? Ben en çok ilaçlarınızı bile almamasına takıldım. Hastalıkta sağlıkta yanınızda olmak zorunda eşiniz. Bunu bilerek evleniyor. Asla alttan almayın. Çok üzüldüm ama çok sağlıksız görünüyor evliliğiniz

Türk erkekleri bunu diyecek kadar düşünceli mi sizce, yani seni tüm kusurlarınla seviyorum diyecek kadar.. hepsi kendini brad pitt zannediyor ve en güzel kızı hakettiklerini düşünüyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…