Ne yapmam lazım mesela. Bende onu yermelimiyim. Ya bunu yapsam vicdanım el vermiyor. Kendime yakıştırmıyorum. Ağzıma çok söz geliyor. Dilimden dökülmüyor. İğrençleşme diyorum kendi kendime. Sen öyle onun gibi olamazsın diyorum. Onu yermekten bile utanırım yani yakıştıramam kendime. Ama sonrada o bana dedikleriyle kalıyor. Ben salak gibi. Bi çıkmaza girdim kısaca.Tabiki önemsenmek istemeniz çok normal ben isteğinize birşey demiyorum sizin ne hissettiğinizi yada istediğinizi düşünmeyen sizi haketmeyen biri var karşınızda bu duruma içerleyip kendinizi üzmeyin karşı tarafı üzün demek istiyorum güzellikle konuşmaktan anlamıyorsa anladığı dilden konuşun çünkü bazı insanların kafasına vurarak anlatmak gerekiyor bişeyleri
Gerekiyorsa da yerin bence evet karakterinizden ödün vermiş olmak insanı huzursuz eder ama bazen karşıdakiyle aynı dilden konuşmak gerek anlaması için. O siz onu yermekten onu kırmaktan çekindiğiniz için sesinizi çıkarmadığınızı düşünmüyordur bence çünkü öyle düşünse ve sizi seviyorsa eğer zaten bu şekilde kırıcı konuşmazdı. Hiç te çıkmaza girmeyin kendinizi üzmeyin içinizde kalacağına söyleyin.Ne yapmam lazım mesela. Bende onu yermelimiyim. Ya bunu yapsam vicdanım el vermiyor. Kendime yakıştırmıyorum. Ağzıma çok söz geliyor. Dilimden dökülmüyor. İğrençleşme diyorum kendi kendime. Sen öyle onun gibi olamazsın diyorum. Onu yermekten bile utanırım yani yakıştıramam kendime. Ama sonrada o bana dedikleriyle kalıyor. Ben salak gibi. Bi çıkmaza girdim kısaca.
He birde anlık güncel bir bilgilendirme geçeyim. Demin konuştuk. Bu kilo muhabbeti olduğu zaman aile danışmanına falan gidelim demişti. Tamam demiştim bende. Demin mesajlaşırken sordum. Naptın randevu alacaktın aldın mı baktın mı naptın dedim. Yok bakmadım daha almadım dedi. Neden dedim. Şu kafamız bi toparlansın dedi. Dedim işinin sonuçlanmasını(Terfi alacak muhtemelen) diyorsan bu belirsiz bi süreç. Belki bi hafta belki 3 ay sürecek. Net bir tarih yokki. Bunumu bekleyeceğiz. Önceliğin evliliğimiz olmalı bence dedim. Ben tabiki öyle bi süreci kast etmedim dedi. O kadar uzun sürmez dedi. Bende bi doktor buldum. Randevu aldım. İkimizin iş çıkış saatlerinden sonra cuma gününe. Ben cumartesileride çalışıyorum yarım gün. Haftasonuna almak istemedim. Haftasonu bize kaldın diye ve randevuyuda haftaya Cuma’ya aldım.Söyledim ona. Vay efendim neden bana sormadın. Vay efendim neden haftaiçi aldın. Ya dedim ne farkeder. Ben belki cuma işten geldikten sonra dinlemek istiyorum dedi. Dedim senin bizim için bişey yapasın yok heralde. Ben olmadıktan sonra işinle mutlu olacağını düşünüyorsun anladığım kadarıyla. İşin ve dinlenmen evliliğimizden önce geliyor demekki dedim. Evde konuşuruz mesajla olacak şeyler değil dedi. Bence iyiki mesajla konuşmuşuz bide bunları yüzüme baka baka söylemen daha kırıcı olurdu dedim. Randevuyu iptal ettim. Onara söyledim.
şaka gibi değil mi sizcede
75 olmadan siz onu bosayin bence.75 olsam boşar beni. Ciddiyim.
Bence siz onu bırakın, tek terapisine gitsin benceÇift terapistine gitmelimiyiz sizce
Senın gururunu kırmak yerine kıymetini bilsin, 173adam benim dikkatimi asla cekmez mesela. Kompleksini senden cıkarmasın, sıkıntısını tatlı tatlı dile getirsin. Bilmiyorsa da ogrensın.
topuklu giysin beyimiz ....
75 olsanız sizi boşayacak olan adamla siz niye birliktesiniz peki? Ayrıca bu kafalar yüzünden ülkede salgın bitmez. Tabii ki ayrı yatıp uzak duracak. Pozitiflik durumunda ona da bulaşmasının size ne yararı var? Ay ne fedakar kocam var deyip mutlu mu olacaksınız? Eşiniz çok kaba. Evet canım tatlı demek yerine daha mantıklı ve kibar cümleler kurabilirdi.75 olsam boşar beni. Ciddiyim.
Ben sadece kişisel zevklerimden bahsettim. Evlendiginizde de aynı kiloda olmanıza rağmen böyle değişik konusuyosa zaten ciddiye almayın onun ozguvenini sarsan siz olun izin vermeyinAma ben evlenirken 66 kiloydum. Sadece 2 kilo aldım yani. Evlenirkende öncesindede incecik bi kadın değildimki. Obeziteye yakınmı göründüm size ? Cidden böylemi düşünüyorsunuz. Ben gerçekten böyle görmüyorum kendimi. Öylede gözükmüyorum asla. Bunuda kabul etmiyorum kusura bakmayın. Ayrıca kiloda alabilirim daha fazla bu benden soğuması anlamına nasıl gelebilir?
Öncelikle kilonuza bakarak ince bir çizgidesin demek ne kadar kırıcı nasıl bir sevgi bu? Gerçekten şişman olsanız ne olacak o zaman? Ben en çok ilaçlarınızı bile almamasına takıldım. Hastalıkta sağlıkta yanınızda olmak zorunda eşiniz. Bunu bilerek evleniyor. Asla alttan almayın. Çok üzüldüm ama çok sağlıksız görünüyor evliliğinizMerhabalar herkese
Aranıza yeni katıldım. Benimde bir derdim var. Sizlerden fikir almak istiyorum.
tam bir yıllık evliyim. Eşim anlayışlı sevecen bana çok düşkün Olgun bir insandı. Böyle olduğu için evlendim onunla. 2 yıl birlikteydik. Sonrasında evlendik.
Fakat zamanla saNki içindeki bencil, kibirli, şekilci insanı görmeye başladım.
düzenli olarak beni eleştiriyor şuan. ‘’Çok kilo aldın. Ben kilolu kadınları beğenmiyorum. Yanında küçücük kalıyorum. Dikkat et. ‘’ vs vs. Ayrıca parantez içinde söylemek isterim ben 170 cm boyunda ve 68 kilo bir insanım. Balık etli olduğum doğrudur ama asla onun benimle bu şekilde konuşmasını gerektirecek kendimi OBEZ gibi hissetmeme sebep olacak durumda değilim. Bu laflarının üstüne yani beni beğenmiyorsun o zaman dedim. İnce bir çizgidesin şuan dedi. İki tarafada yakınsın dedi. Neyse bu olay kapandı biraz atıştık vs. Bu olayda iki hafta önce oluyor.
İki gün öncede rahatsızlandım. Ateşim çıkmaya öksürmeye başladım. Hastaneye gittim. Pandemi polikliniğine aldılar hemen beni. Bende ona söylemedim önemli bir görüşmesi vardı morali bozulmasın diye.kan verdim ciğerlerime baktılar süründü testi yaptılar. Süründü test sonucunu 2-3 gün içinde en geç alırsınız dediler. benim kan ve ciğer filmim çıktı. O sırada görüşmesi bittiği için beni aradı bende durumu söyledim. Hastaneye geldi. Doktor tahlil ve ciğer filmime baktı. Temiz dedi. Emin olmak için tekrar sorduk falan evde kalmam gerekirmiş diye. En ufak bir sorun Belirti vs görsem Kesinlikle söylerim emin olun sadece soğuk algınlığı herşeyin temiz dedi. Sadece enfeksiyon kapmışsın dedi.Rahatladık çıktık hastaneden. İlaçlarımı almadı. O gece benden uzak bana dokunmuyor yanımda bile yatmadı. Ama ben ölüyorum hastalıktan. Ağlıcam yani o derece acı çekiyorum. Sabah kalktı işe gitti. İşten izin almasıda sıkıntı olmadı hiç bi zaman. Devlette zaten. Bi telefonla hallediyor. Yerimden kalkacak durumum bile yoktu sabah. Annem geldi Allah razı olsun. O ilgilendi benimle. İlaçlarımı aldı.Bişeyler yedirdi. Bugünde covit test sonucum çıktı.Negatif Tabi doktorunda dediği gibi. Klasik bi hastalık geçiriyorum. Bugünde geldi yanıma yattı. Noldu neden yatıyorsun sonucum negatif diyemi dedim. Evet dedi. Canın ne kıymetliymiş demekki bana bişey olsa beni ilk bırakacak insan şenmişsin dedim bende.Evet canım kıymetli dedi. Ve bu korona ilk patladığı zaman biz konuşuyorduk hep. İkimizden biri hasta olsa ne yaparız falan diye. Seni asla yalnız bırakmam. Ne yaşayacaksak beraber yaşarız. Biton büyük büyük laflar ediyordu.
Ya inanılmaz bi hayal kırıklığı içindeyim yani. Ben abartıyormuyum. Yoksa son zamanlarda böyle üst üste çok olay yaşadık onlardan dolayımı.
çok özür dilerim çok uzun oldu ama. Lütfen bi akıl verin. Teşekkürler
evlenmeden önce de kilo takıntısı var mıydı?75 olsam boşar beni. Ciddiyim.
Türk erkekleri bunu diyecek kadar düşünceli mi sizce, yani seni tüm kusurlarınla seviyorum diyecek kadar.. hepsi kendini brad pitt zannediyor ve en güzel kızı hakettiklerini düşünüyolar..sana bu duyguyu bu hissiyatı vermiş olması başlı başına bir sorun. gerçek bir eş seni tüm kusurlarınla seviyorum, böyle çok güzelsin diyebilmeli. ya bu adam sevmeyi bilmiyor, ya da sevmiyor. yarın öbür gün hamile olursan ne yapacak kilo aldın diye terk mi edecek seni? kimsenin istediği modelde olmak zorunda değilsin. bu kocan olsa bile. çünkü kocan şu an sana nankörlük yapıyor zaten. açıkça şüphelerin ve rahatsızlığından bahset ve konuş onunla bu olayı.
Bu sebeple sizden boşanacağına emin olduğunuz biriyle evli kalmak saçmalık değil mi??75 olsam boşar beni. Ciddiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?