• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benlerimi nasıl aldırmalıyım sizce????

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
mrb kızlar benim yüzümde oldukça fazla ben var hatta fotolarını profilime ekliyorum birazdan bakabilirsiniz. sizce bunları hangi yöntemle aldırmalıyım yarın bir dermatolog la görüşeceğim muayne olacağım. fikrinizi söylerseniz sevinirim

resimleri yükledim herkese açık albümde var arkadaşlar cvplarınızı bekliyorum

bende de yüzümde çok sayıda ben var. ben cildiye doktoruna gittim.plastik cerraha gitmemi, söyledi.. iz kalabilir dedi. o yüzden bende en kısa zamanda gidip görüşeceğim.

doktorla görüştükten sonra ne dedi paylaşırsanız sevinirim benimde yüzümde hem kabarık hem düz bir cok ben var bende bir müdahele ettirmek istiyorum

bende de yüzümde çok sayıda ben var. ben cildiye doktoruna gittim.plastik cerraha gitmemi, söyledi.. iz kalabilir dedi. o yüzden bende en kısa zamanda gidip görüşeceğim.

buyuk degılse cok ızkalmıyor zamanla gecıyo buyukse çukurluk oluşuyor birazcık bende yüzümden aldırdım hatta benin altında kist oluşmuştu sıssmıstı ondan aldırmısıtm gectı yanağımda kucuk bı gamze gıbı oldu :)))))))

buyuk degılse cok ızkalmıyor zamanla gecıyo buyukse çukurluk oluşuyor birazcık bende yüzümden aldırdım hatta benin altında kist oluşmuştu sıssmıstı ondan aldırmısıtm gectı yanağımda kucuk bı gamze gıbı oldu :)))))))

ben plastik cerraha aldırdım. 2 yıl oldu .iyikide aldırmışım .hiç iz kalmadı .

kızlar benimde kaşımın içinde büyük benim var aldırmayı düşünüyorum ama nasıl olacak korkmuyo değilim büyük olduğu için rahatsız ediyor drlar yağ bezesi aldırabilirsin çok kısa bir operasyon diyor

moherx.....bnde esenlerde oturuyorum siz sanırım daha önce bayrampaşa devlet hastanesinde beninizi aldırmışsnz.
bnmde yüzümde bi tane mercimek büyüklüğünde var ve aldırmak istiyorum.ama korkuyorum iyi bir dr.olsun istiyorum.sz anlattıklarınıza bakılırsa memmun kalmışsnz.
bayarampaşa devlet hastasndeki doktorun adını öğrenebilr myim acaba?

Son düzenleme:
moherx.....bnde esenlerde oturuyorum siz sanırım daha önce bayrampaşa devlet hastanesinde beninizi aldırmışsnz.
bnmde yüzümde bi tane mercimek büyüklüğünde var ve aldırmak istiyorum.ama korkuyorum iyi bir dr.olsun istiyorum.sz anlattıklarınıza bakılırsa memmun kalmışsnz.
bayarampaşa devlet hastasndeki doktorun adını öğrenebilr myim acaba?

canım ben 1 kac yıl once aldırmısıtm sımdıkı dr farklı dr meth edıyorlar ama bıraz ukala bı kadın 1 tane plastık cerrah var zaten randevuda gorebılırsın sansını dene bakalım

Back
X