• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benlerim iyice arttı

asliking

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
92
2
296
Ankara
kızlar vücudumda benler var ama büyük degil sadece 2 tane yüzümde büyük var büyük dedigim öyle çok büyük degil yinede ama bu aralar iyice artmaya başladı kurtulmanın tek yolu ufak bir ameliyat mı yoksa bitkisel bir çözümü varmı dır ?

Canım benlerin artması normal bi durum değil diye biliyorum cilt hastalıklarının göstergesi olabilir bence hemen bi doktora görünmelisin.

kızlar vücudumda benler var ama büyük degil sadece 2 tane yüzümde büyük var büyük dedigim öyle çok büyük degil yinede ama bu aralar iyice artmaya başladı kurtulmanın tek yolu ufak bir ameliyat mı yoksa bitkisel bir çözümü varmı dır ?

bıtkısel hıc bısey deneme cok fena leke kalıyor dırekt doktora gıt ben yüzümden aldrdım gogslerımde kulaklarımda bıle cıktı bıde oyle bı durum var

bıtkısel hıc bısey deneme cok fena leke kalıyor dırekt doktora gıt ben yüzümden aldrdım gogslerımde kulaklarımda bıle cıktı bıde oyle bı durum var

canım bu yeni çıkanlar aldırılacak bir boyutta degil leke gibi 2 tanesi büyük onlarında bir zararı yok ama bu yeni çıkanlardan korkuyorum leke gibiler

evet benımkıde kahverengı leke gıbı acaba lazerle leke yok edıyorlar bı faydası olurmu olursa bende yaptırmak ısteım kuzum sormak lazım

evet benımkıde kahverengı leke gıbı acaba lazerle leke yok edıyorlar bı faydası olurmu olursa bende yaptırmak ısteım kuzum sormak lazım

acaba lazer ile tamamen gidiyormu yoksa iz falan kalıyormu gerçi bu olay birazda yapan kişiyle ilgili galiba araştırmak lazım canım

Back
X