Benler için bir krem: Dermatend

ben başka bir markanın bu şekilde bir ürününü alıp kullandım memnun kaldım benimki küçük bir cam şişede sıvıydı bir damla kadar damlatıp bekliyorsun hafif sızlama yapıyor sonra ben siyahlaşıyor ve kuruyup düşüyor 1 tane yok ettim 1 tanede yarım kaldı çükü ürünü kaybettim şimdi gitte kriyoterapi yani dondurma yöntemi ile yok eden başka bir ürün çıkmış onu önceki kullandığımdan daha çok beyendim onu almayı düşünüyorum

lazerle yaktırn bence
ben yaktırdm çok memnunum
bu ilaçta,krioterapide çok zaman istiyo

ben başka bir markanın bu şekilde bir ürününü alıp kullandım memnun kaldım benimki küçük bir cam şişede sıvıydı bir damla kadar damlatıp bekliyorsun hafif sızlama yapıyor sonra ben siyahlaşıyor ve kuruyup düşüyor 1 tane yok ettim 1 tanede yarım kaldı çükü ürünü kaybettim şimdi gitte kriyoterapi yani dondurma yöntemi ile yok eden başka bir ürün çıkmış onu önceki kullandığımdan daha çok beyendim onu almayı düşünüyorum

mbildi kullandığın ürünün adı neydi acaba? paylaşırsan çok sevinirim :) a.s.

kullandığımın adı chistotel gitteki wartfreezer sitesi var ve ürün videosu da izle gör işlem çok kolay yaılıyor sadece benin kuruyu düşmesi zaman alıyor ilk kulllanımda tamamen yok olmadıysa ikinci kez uygulama yaıyorsun benim kullasnmış olduğum üründe benin üzerine bir damla kadar damlatılıyor ama bu bildiğimiz bir damla değil şişenin kaağını açıp ucundaki sadece şişenin içine sokup 3 -4 kez benin üzeine değidiriyoruz tabi önce krem sürüyoruz 5 dakika kadar sonra hafif sızlama başlıyor hatta iğne batıyor gibi bir his ama çok acı değil benin rengi değişiyor kabarıyor böyle olduğu zaman benin üzerini ıslatmayı bırakıyorsun 1 hafta içinde kuruyup düşüyor eğer iyice yok lmadıysa bir işlem daha yapıyorsun
ben lazerlede yok ettirdim birtane değişen hiç bişey yok onunda iyileşme süresi aynı bununda en azından bunu kendi evinde daha ucuza yaıyorsun 1 şişe 12 bene mi neydi okadara yetiyormuş ben alırken çok ucuz bir üründü sadece deneme amaçlı aldım görünmeyecek bir yerde deneme yaptım bir şey olusa orada olsun diye hiç bişey olmayınca yüzümde denedim ama oda ayrım kaldı şişeyi kaybettim
almanı tavsiye ederim ama dediğim gibi diğerini görünce bundan daha fazla beyendim tabi görünüş ve uygulama olarak her iksinede bak karar ver nette bulursun

kullandığımın adı chistotel gitteki wartfreezer sitesi var ve ürün videosu da izle gör işlem çok kolay yaılıyor sadece benin kuruyu düşmesi zaman alıyor ilk kulllanımda tamamen yok olmadıysa ikinci kez uygulama yaıyorsun benim kullasnmış olduğum üründe benin üzerine bir damla kadar damlatılıyor ama bu bildiğimiz bir damla değil şişenin kaağını açıp ucundaki sadece şişenin içine sokup 3 -4 kez benin üzeine değidiriyoruz tabi önce krem sürüyoruz 5 dakika kadar sonra hafif sızlama başlıyor hatta iğne batıyor gibi bir his ama çok acı değil benin rengi değişiyor kabarıyor böyle olduğu zaman benin üzerini ıslatmayı bırakıyorsun 1 hafta içinde kuruyup düşüyor eğer iyice yok lmadıysa bir işlem daha yapıyorsun
ben lazerlede yok ettirdim birtane değişen hiç bişey yok onunda iyileşme süresi aynı bununda en azından bunu kendi evinde daha ucuza yaıyorsun 1 şişe 12 bene mi neydi okadara yetiyormuş ben alırken çok ucuz bir üründü sadece deneme amaçlı aldım görünmeyecek bir yerde deneme yaptım bir şey olusa orada olsun diye hiç bişey olmayınca yüzümde denedim ama oda ayrım kaldı şişeyi kaybettim
almanı tavsiye ederim ama dediğim gibi diğerini görünce bundan daha fazla beyendim tabi görünüş ve uygulama olarak her iksinede bak karar ver nette bulursun

çok teşekkür ederim canm :) çok sağolasın :)
iz kalıyor mu peki çukur gibi??

peki düşen benin et beni miydi yoksa derinin içinde olanlardan mı ?

siyah benlere kesinlikle kullanmayın diyor. .et beni için sadece yani. .akannehir

dermatend deri içindekilere de kullanılıyor mu acıbağ? ?

Son düzenleme:
benimki et beniydi kabarık yani leke gibi olanlara bilmiyorum ama siyah benler risk taşıdığı için cererahi yöntemi ile alınması gerkiyor o yüzden onlara tavsiye edilmiyor iz konusuna gelince çukur şeklinde bir iz olmuyor tabiki bir iz oluyor mutlaka çünkü oradan bişeyi yk ediyorsunuz ben beyaz tenli olduğum için kalan iz benim hiç dikkatimi çekmiyor önceden beyaz bir tende renkli kabarık bişey görmek beni rahatsız ediyordu şimdi ise kalan is şu şekilde doğru anlatabilirsem kabarıklık yok düz sadece
cildimzde çok ince çizgiler var benin uygulandığı bölgede bu çizgiler olmuyor yani düştüğümüzde yara olur sonra iyileşince yara izi kalır onun gibi bir iz kalıyor çok belli belirsiz fondotenle kapanıyor ki kapatmayada gerek yok

ya benimkiler büyük değil aslında rahatsız da olmuyordum şimdiye kadar ama yüzümde akne lekeleri var bide. .yani yüzümün daha temiz görünüceğini düşünüyorum. .ama belli ki bizim için cerrahi sözkonusu. . onda da iz kalıyor..belki geçiyordur ama tamamen geçti diyen duymadım hiç. . uzun zaman gerektirir. lazerle de aldırmayın diyorlar. .off yok kalcak böyle galiba. .mafoldumben

iz kalırsa contrantubex krem yazdırın doktora
izleri götürüyor
bu krem sgk listesinde var,eczaneden kendiniz alırsanız çok pahalı

iz kalırsa contrantubex krem yazdırın doktora
izleri götürüyor
bu krem sgk listesinde var,eczaneden kendiniz alırsanız çok pahalı

evet contratubex'i dikiş izim içn kullanmıştım iyi bir ilaç uzun süre sürmek zorundada olsak etkili...
fakat bu ilaçlar et benleri içinmiş maalesef :sinifsinif:

Arkadaşlar benim siparişim bugün geldi ve uyguladım. Sanırım farkında olmadan et beninden aşağıya doğru sıvı akmış ve akan bölge simsiyah oldu ayrıca canım çok yanıyor. Bol su ile siyahlaşan bölgeyi yıkadım, siyah bölgenin üzerini selpakla bastırarak sildim ve siyahlık biraz geçti ama deri kısmı kıpkırımızı oldu birde şişti. Umarım bir iz kalmaz çok korkuyorum.

Back
X