Benler için bir krem: Dermatend

Bu chistoteli bende alcam yarın denicem bakalım inşallah bi işe yarar (

alırsanız sürerken kendi kapağının açtıktan sonra kapağın çubuğu var onu bir kaç kez
benin üzerine değdirin başka birşey üle sürmeye çalışmayın yada şişenin içindekini direk
benin üzerine damlatmayın ben ilk başta altığımda ben yüzümün sağ tarafındaydı neyle süreceğimi bilemedim üzerine damlatsam aşağıya akacaktı kulak çubuğu ile yapmayı denedim söylenen hafif bir sızlama olur ben siyzhlaşır deniliyordu hiç öyle bir şey ile karşılaşmadım aldığım ürünün sahte olduğunu hiç işe yaramadığını düşündüm aldığım nerdeyse bitmek üzereydi sonra kendi çubuğu ile sürmeyi denedim hemen o etkiyi hissettim meğer öncekinde pamuk suyu emiyormuş o yüzden o şekilde kullanmanı tavsiye ederim birde hemen yok olmuyor tabi ilk kullandığında ben şişiyor siyahlaşıyor 3 gün kadar böyle çok şiş ve siyah oluyor 2 hafta içindede tamamen geçiyor ama mesela ya
kabarıklığı azalmış oluyor yada yarısı gitmiş oluyor ozaman tekrar yapıyorun iyice yok olana kadar seans seans yapıyorsun

Yüzünüze sakın temas ettirmeyin. Ben ettirdim ve tam bir hafta oldu. Siyahlık şuan için yok ama üzerinde hala kabuklanma var. Alt kısmı ise su toplamış ve kızarık. Eczacı bepanten plus diye bir merhem verdi. 3 gün önce siyahlaşmış deriyi kaldırdıktan sonra bu merhemi sürdüm. Üzerinde şuan sarımsı bir kabuk var 1 haftaya kadar iz bırakmadan geçirir dedi umarım öyle olur.

bende bugün aldım bu ürünü.üzerinde yazıldığı gibi uyguladım benin üzerine ve hafif yanmayla birlikte şişlik ve kızarıklık oluştu bakalım bi kaç güne değişiklik olcakmı sizleri haberdar ederim.

ya bendede et beni deil deri icinde olan benlerden var onlari kestirerekmi yoksa lazerlemi aldirmam dogru olur sizce bilgisi olan varmi..

birde kücükken kemer yada pantolon bilmiyorum tam olarak hatirlamiyorum ama oyüzden bi ben olustu gitgide büyüdü.. yani derimi tahris etti suanda et beni gibi durmuyor ama sert bi ben cok tuhaf..onuda aldirmak istioyrum ama sert falan oldugu icin izkalirmi bilmiyorum... yani lazerlemi yaptirsam iz kalir yoksa kestirerekmi biri bana yardimci olursa sevinirim..

Canım uygulama sonrası bende ağrı oluyor mu? Bende de 2 tane et beni var. Ekime randevu aldım ama bu ürünü duyunca evde kendim yapabilirim diye düşündüm. Acı var mı?

almış olduğum ürünü sürerken çok hafif yanma oluyor sonra geçiyor.Daha sonrasında bi acı bi ağrı olmuyor.ben 3 kez kullandım kabuk bağlayınca kestim kullanmayı. Düşmesini bekliyorm bugün 6. günüm yani agrı felan olmuyor sonrasında.

Canım uygulama sonrası bende ağrı oluyor mu? Bende de 2 tane et beni var. Ekime randevu aldım ama bu ürünü duyunca evde kendim yapabilirim diye düşündüm. Acı var mı?

sürdüğünüzde hemen ağrı olmuyor bene sürdüğünüz zaman benin üzeri ıslanıyor ne kadar çok ıslak olursa ağrı şiddeti okadar çok oluyor ve bu ağrı ıslaklık kurumaya başladığı anda başlıyor ama dayanılmayacak bir ağrı değil herhangi bir anestezi yapılmadan kullanılıyor çok ağrı olsa kullanılamazdı

bu arada şu an baktım nette en ucuz lokmanhekimimiz ve bilgelokmanhekim sitesinde 30 tl başka sitelerde 40 üzeri
ben kendim şuan hangi siteden aldığımı hatırlamıyorum ama 33 tl gibi bir fiyata almıştım ve yanında bele takılan çantalardan hediye gelmişti

yaarkadaşlar konu dışına çıkmışsınz bazı arkadaşar soruarın yanıt bulmuş iyi ama birazda bize yardmcı olabilirmısinz.s

ben cesaret edip alamadım geçen yıl bu zamanlar hastaneye gidip plastik cerrahi servisinde aldırdım. acı hissetmedim leke filan da kalmadı ama ben sırtımdan aldırdım.

Arkadaşlar ben beni mi aldırmak istiyorum sevmiyorum yaşım 16 dudagimin üstünde aslında et beni diyemem derimin altindada degl hafif cikintili korkuyorum da doktor tarafindan krem kullandinizmi kullandiysaniz ne kadar bi sürede geçirdi yan etki yapti mi bilgisi olan varsa yazabilirmi?

ben her ikisini de yaptırmıştım hem doktora hep kendi kendime doktor yaparken anestezi vurdu ben kendim sıfır anestezisiz sadece o benin alınabilen bir ben mi bilmen gerek şimdi olsa yine kendim yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…