Konuyu nereye açacağımı bilemedim ama sanırım burası doğru yer. Burnumda bir ben var tam hızma takılan yerde, onun varlığından çok rahatsız oluyorum sanki biriyle hafif yan dönmüş bir şekilde konuşurken gözlerimin içine değil de oradaki bene bakıyor gibi geliyor. Bu beni çok rahatsız ediyor özgüvenimi zedeliyor et beni falan da değil aldıramıyorum. Aslında güzel olduğunu onun ben değil de hızma gibi durduğunu söylüyorlar ama gelin görün ki hızma değil ben. Bugün arkadaşlarla konuşurken konusu açıldı çok rahatsız olduğumu belirttim ve aralarından biri deldir orayı hem burnun da güzel çok yakışır sana dedi. Aslında mantıklı gelmedi değil ama uzun zaman önce bir yerde okumuştum bene zarar gelmemeliymiş bunun cilt kanserine kadar yolu varmış. Tam benin üzerini değil de hafif yanını veya altını deldiririm diye düşündüm ama yine de sormak istedim deldirsem bana bir zararı olur mu? Ya da et beni olmamasına rağmen aldırma gibi bir şansım var mı? Ya da benlerin rengini açan, yok eden etkili bitkisel ya da kimyasal birşey bilen var mı? Fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için..