- 17 Kasım 2022
- 170
- 8
- 13
- 25
- Konu Sahibi ayoyamoannesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa ciddi misiniz Allah sizden razı olsun inanın ağlayarak yazıyorum çok kötüyüm Rabbım hiç bir anneyi evladiyla sınamasın insaAllah umarım öyle olurİciniz rahat olsun. Yazici kelimeyi tam cikarmamis. “Bening” o. Bening bulgu, bening gorunum; kesin bir sekilde “iyi huylu” demek.
Acil sifalar kuzuya.
Yaa ciddi misiniz Allah sizden razı olsun inanın ağlayarak yazıyorum çok kötüyüm Rabbım hiç bir anneyi evladiyla sınamasın insaAllah umarım öyle olur
Amin insaAllah sizde çok geçmiş olsunAminnn, dunyanin tum yavrulari hep saglikli olsun, Rabbim sihhatten ayirmasin.
Bende de bening bulgular var; bir tanesi de lenf bezinden kaynakli; onun icin net bir sekilde diyebiliyorum.
Amin insaAllah sizde çok geçmiş olsun
Ben biraz önce netten baktım tümör filan yazdı çok kötü oldum öyle birsey yok demi zararı filan olmaz demi
Çok sagolun Allah razı olsunTumor kaba tabirle kati doku kutlesidir. Sizdeki iyi huylu. Pazartesi gunu doktorunuz gerekli aciklamayi yapar. Tekrar gecmis olsun.
Psikolojim bozuldu yeminle yarin hayırlısıyla doktora götürecez insaAllah dediğiniz gibi olur ilaçla tedavi olunur demi enfeksiyon dan mı acaba sizin durumunuz nasil bu arada sizede geçmiş olsunBening bulgu iyi huylu demektr endişelenmeyin benim de göğsümde var
Çok şükür Adınıza sevindim bunada elhamdülillah Rabbım büyüktürEnfeksiyon durumlarında lenf bezleri şişebiliyor hatta oğlum öpücük virüsü olmuştu lenf bezleri şişmişti.Ben senede bir ultrason çektiriyorum çok şükür iyi huylu çıkıyor