Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar lütfen bilgisi olan yazsın bugün oğlumun kontrolü varsi boynunda lenf bezi şişmesi vardı bugünkü ultrason sonucunda anlamadığım birseyler yazıyor panik oldum doktora pazartesi günü göstereceğim Allah rızası için birsey söyleyin oğlum 4 yaşında
Psikolojim bozuldu yeminle yarin hayırlısıyla doktora götürecez insaAllah dediğiniz gibi olur ilaçla tedavi olunur demi enfeksiyon dan mı acaba sizin durumunuz nasil bu arada sizede geçmiş olsun
Enfeksiyon durumlarında lenf bezleri şişebiliyor hatta oğlum öpücük virüsü olmuştu lenf bezleri şişmişti.Ben senede bir ultrason çektiriyorum çok şükür iyi huylu çıkıyor
Enfeksiyon durumlarında lenf bezleri şişebiliyor hatta oğlum öpücük virüsü olmuştu lenf bezleri şişmişti.Ben senede bir ultrason çektiriyorum çok şükür iyi huylu çıkıyor