• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimle zayiflamak isteyen var mi:)

Ilk gunun nasildi peki;))

inanır mısın hiç acıkmadım :D ama bi kacamagım oldu oglen yemegınde salataydı ya sadece ben onun yanında dayanamayıp 4 yemek kasıgı fılan makarna yedım, ama onu yedım dıye aksam yemegı yemedım yani dengeledım ama cumlesı cumlesıne yapmıyorum listeyi acıkcası :1:

inanır mısın hiç acıkmadım :D ama bi kacamagım oldu oglen yemegınde salataydı ya sadece ben onun yanında dayanamayıp 4 yemek kasıgı fılan makarna yedım, ama onu yedım dıye aksam yemegı yemedım yani dengeledım ama cumlesı cumlesıne yapmıyorum listeyi acıkcası :1:

Nasil salataydi dukan yapmiyomusun sen suan atak evresinde olman lazim sadece protein alman gerekiyo;)

Evet kızlar 2. haftamız hayırlı uğurlu olsun :52:
Bugün tartıldım 64.1 çıktım :43:
Bu hafta sadece 400 gr verebilmişim :43: :43:
Ama geçen hafta kilo verdim diye kaçamaklarım çok olmuştu :20: Evet pişmanım :43: :43:

Kızlar bende bir diyete başlıcam yarın ..
Açıkçası ben doyarak vermek istiyorum yaa
Sonradan o kiloları geri almak istemiyorum

Başlıyacağım diyette diyet bisküvi vardı bugün alim dedim 1 pakette 10 tane var ve 766 kalori
Yuh dedim ve diyet bisküvi yerine kuru kayısı yicem :)

Bugün sabah aç olarak77.5 geldim yani 21 gün 4.5 kilo iyi sayılır aç kalmadan

Kızlar bende bir diyete başlıcam yarın ..
Açıkçası ben doyarak vermek istiyorum yaa
Sonradan o kiloları geri almak istemiyorum

Başlıyacağım diyette diyet bisküvi vardı bugün alim dedim 1 pakette 10 tane var ve 766 kalori
Yuh dedim ve diyet bisküvi yerine kuru kayısı yicem :)

Ne diyeti bn bu hafta 100gram almisim bnde bi diyet yapmaya karar verdim montag diyeti var kitabini bulmaiyorum:(

Kzlarrr bn bugun gcek anlamda diyete başladm;)cok pis hirs yaptimmm cevrrmdeki herkrs zayifff yaz geldii bu ne yaaa acayip hirsliyimm ekmegi bile birakcam o derecee

Back
X