• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimle zayiflamak isteyen var mi:)

Başlayalım mı ??
Şimdi bakındımda hızlı kilo verenler geri almış felan endişelendim :(

ama verende cok olmus bılmıyorum ben baslamayı dusunuyorum sonucta her dıyetten sonra dıkkat etmeyınce gerı alınır yani dukana özel bısey degıl bence, baslıycam yarın :43: :34:

Kizlar dukanin soyle bi dezavantaji varr cok uzun suruyooo ve hayat boyu ysplck bisry ideal kiloya gelnce haftada bi gunde saf protein yapcan bnm beskilo fazlama 2gunn atak 33gun seyir 48 guclendirme diyo bukadar sure de normal yemekle zaten veririm bn;)))

Yada bi protein diyeti var haftada uc kilo bn biara yapmistim yaramisti galiba onu yapcam ;) bi hafta sinrada dr ayca kayanin listesini yapcam :))evet evet suan kararimi verdimmmm:)))

valla zayıflamak ugruna herseyı yaparım ama suan su dakıkada hızlı kılo verıcegımız bısey bulmamız lazım suan ınternetten arastırıyorum bıseyler saglıksızda olsa denıycem artık herseyı :26: bişey bulursan benımlede paylas :50:

Protein agirlikli listeyi verebilirim acta kalmiyon bi hafta yapmak sikici ama veriliyo vok eskiden yapmistim bn;)

kızlar lahana suyunu bir düzenli yapsanıza hakkaten faydasını gordum yaptıgım ilk hafta ve kalorıde takıp edın ayrıca benım çok kılo vermemın sebebı sızden daha kıloluyum kısa surede aldıgım kılolar hızlı gıttı.

Ketilde lahana suyu olurmuuu;))off yurtta kalmak bu yuzden kotu;( arkaadasta sarimsak cayi yaptim oo bitsinn belki yaparim sarim sak cayi bidaha yapmam mide bulandirici:(((

Kizlar merhaba,
Ben cumartesi araniza katilmistim. Saracoglunun lahna kürünü ve yediklerime dikkat ederek- saat 5ten sonra yemiyerek- bugün 87 den 85.100 e düstüm :32: Bir diger grubu takip ettigim icin hafta ici burda yazamadim, en azindan haber vermek istedim Lahana küründe bir haftayi bitirdim, simdi üc gün ara veriyorum. Bunun bir basina kilo verdirdigini sanmiyorum, ama kesinlikle ödem attirdigini düsünüyorum. Cünkü cok fazla kilo vermisim gibi görünüyorum.

Hepinize kucak dolusu sevgiler, cok cok azimli günler :16::16:

Unutmadan.. ve pazartesi gününden beri her gün bir saat yürüdüm :32:

Kizlar merhaba,
Ben cumartesi araniza katilmistim. Saracoglunun lahna kürünü ve yediklerime dikkat ederek- saat 5ten sonra yemiyerek- bugün 87 den 85.100 e düstüm :32: Bir diger grubu takip ettigim icin hafta ici burda yazamadim, en azindan haber vermek istedim Lahana küründe bir haftayi bitirdim, simdi üc gün ara veriyorum. Bunun bir basina kilo verdirdigini sanmiyorum, ama kesinlikle ödem attirdigini düsünüyorum. Cünkü cok fazla kilo vermisim gibi görünüyorum.

Hepinize kucak dolusu sevgiler, cok cok azimli günler :16::16:

Tebrik ederimmmm;) 5ten sonra yememek mi bravooo

Back
X