Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kzlarrr bn bugun gcek anlamda diyete başladmcok pis hirs yaptimmm cevrrmdeki herkrs zayifff yaz geldii bu ne yaaa acayip hirsliyimm ekmegi bile birakcam o derecee
ekmek pilav makarna hamurişi şeker bırakmazsan zor zaten cumartesi gezmem vardı yemesem ayıp olacak bır yerdi hepsinin sadce tadına baktım o bıle beni ogun 1800 kalorı yaptı dun aksamda esımle sınemaya gıttık esım mısır almıs ben de onun kalorısı az sandım mısır gevregı dıyette kullanılan bısey diye yedım orta boy hem de abooo eve bır geldım 200 gr ı 1000 kalorının uzerınde bugun de okulda kısır yapmıslar onu da yedım aksama bır tek yogurt bol bol yuruyus bılmıyorum nasıl gıdecek bu kılolar 77 de kaldım bu yemeyle bır de hamılelıgı uzatıyorumm ne kadar az kıloyla kalırsam o kadar ıyı dıye ben zayıflayıp dogurana kadar oglum unıversiteye baslar :)))sublımınal mesajla zayıflayanlar var onu deneyecegım lahananın faydasını gordum bugun 3.haftası kürün ama hızlatacak bırseyler bulmak lazım