Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama bunları kuramıyoum henuz ıyı degılım cunku kıtap okusamda anlayamıyorum hıc.ben en basıt kelımelerı ezberlıyıp yanı mesela aılerler sebzeler hayvanlar yıyecekler gıycekler az cok zıt eş anlamlı falan bunlardan sonra basıt kıtap falan alırım dıe dusundum.
ofis asistanlığı nedir acaba
cnm sana bi onerim olucak. rosetta stone adinda bi program var. bir bebege oretir gibi ogretiyor. yani ana dili ogreniyormussun gibi,ama anlasiliyorr. ayni anda konusup yazip dilbilgisinide ogreniyosun, bn bunu ruscada denedim ve gercekten cok basarili.
anladım teşekkürler günaydıngelen kargo takıplerını yapıorum ben sadece onlarda çok vaktımı almıo kalan zamanlarda da burdayım zaten:)
anladım teşekkürler günaydın
yok çalışmıyorum iş arıyorumgünaydın cNIM.sen çalısıyormuydun?
yok çalışmıyorum iş arıyorum
anladım cnım bızım ıngılızce noldu yıne yalan oldu sanırım:)sanırım kursa falan gıtmeden omuyck ya![]()
haklısın böyle öğrenilmiyor birinin yardımcı olması gerek
bu programı netten mı ındırıosun peki?ücretli fln mı?gerçi ücreti onemli degıl.
cnm bnm esım netten bulmustu. ama setup ı cok zormus. ınternetten bı arastır ıstersen. emınım cok ısıne yarıcaktır.
evet cnıncım.sen boşsun sanırım kurslara katılabılırsın aslında ben calıstıgım ıcın hafta snu ancak kızımmla ılgılenıorum ama ancak ısyerı kursa verıcekmıs eger olursa burda ogrenıcem
olabilir peki nasıl cümle kuracağız